Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

en doğrusu. ben sadece kabak alıyorum bazen o kadar. yoksa yazdan koyduklarımız var. ama kabağa ve domatese karşı koyamıyorum
kerevizi kuzu etli ve terbiyeli olarak yap ye. valla bayılırsın

Ellerine sağlık çok güzel olmuş

Allahtan umit kesilmez canim benim dua et bol bol tevekkül et
Bi imtihan bu geçecek inşaAllah de umudunu kaybetme
Düzelirsiniz insaAllah

Evde oturma fikri çok korkunç geliyor
Hani isim garanti olsa bir ay keyifle oturum ama böyle belirsiz süreçler can sıkıcı
Banum.rabbim bir kapıyı kapatır bir kapı açar ben inanıyorum daha iyi daha güzel bi işin olacak bol bol dua edeceğim senin için rabbim yardımcın olsun

Merhaba kizlar
Dip köşe temizlik yaptim pertim çıktı..
Bugun cok zor tutuyorum kendimi yeme krizlerim geliyor yogun bi bas ağrım var....su iciyorum bol bol ....ilac aldim bas agrisi icin....
Geçmiş olsun kuzmm uyu biraz hafifler inşaAllah

sen şükret yine 65 kilolardasın. ya ben ne yapayım
Canım orası öyle 80 ı ucundan gördü bu bedende neticede. 15 kilo az değil tabi ki. Süreç uzundu yoruldum, sonra benim kollardan dolayı hantal duruyorum hala dün eltimde mevlid vardı, eltim diyor ki 8 kilo fazlayım senden. İyi göbek at diyesim geldi, diyet yaptığı da yok sadece uykusuz kaldığı için verdi düşünebiliyormusun, ben üç senedir uykusuzum ve uykusuzluk bende tam tersi kilo ödem demek.
Sonra amca kızları eşimin ya ikisi da tığ gibi benden küçük bebekleri var, diyet yapmadan kilo verenlerden, bir baskası yine öyle ne bileyim ?Motivasyonum çok düşüyor böyle.
Ha zıt örnekler de var görümcem almış başını gitmiş acayip kilo almış. Sevinmedim gerçi umrumda bile olmadı.

Mutlu olmaya çalışmaktan yoruldum , değilim işte ya mutlu değilim. İki çocuğun var şükret mutlu ol diye diye kendime baskı kuruyorum.
Karışık her şey. ..

Kajum neden bu duruma geldiniz bilmiyorum ama rabbim çıkış yolu gostersin inşallah herşey geçer gider mutlu huzurlu bir aile olursunuz çok aminnnnnnnn

en doğrusu. ben sadece kabak alıyorum bazen o kadar. yoksa yazdan koyduklarımız var. ama kabağa ve domatese karşı koyamıyorum
kerevizi kuzu etli ve terbiyeli olarak yap ye. valla bayılırsın
Belki ilerleyen senelerde yapabiliri m henü alışma aşamasındayım kuzum

Kajupi canim her evlilik belli donemlerden geciyor kuzum... o yuzden esin bunlari isteyerek söylememiştir emin ol sinir anında cikan sözler... evet sinir anida olsa kırıcı ama erkekler boyle akillarina gelen ilk seyi söylerler düşünüp taşınmazlar....

Lutfen kendini uzme emin ol hatasini anlayıp senden ozur dileyecektir...

Bu kahve olayina ben dde mi başlasam. Her kes içince ben dé ozeniom. Cezvem bitliste komşuda kaldı. Kahve alıp cezve alıp ben dedeicsem. Süt é zararı var mı acabaa . Bi dr hangi kahve güzel
Fincanda pişir kahveyi cezveye ihtiyacın yok çok daha lezzetli bol köpüklü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…