en doğrusu. ben sadece kabak alıyorum bazen o kadar. yoksa yazdan koyduklarımız var. ama kabağa ve domatese karşı koyamıyorumBen almıyom kışın kabak falan. Yazdan közlenmiş patlıcanım, doğranmış domatesim var buzlukta.ınları kullanıyorum yemeklere mezelere. Ben kış sebzelerini çok seviyorum, kerevize de bu kış başladım yoğurtlusına. Başka türlü yemem hiç.
Tüh takımın sırrı ifşa olduDemekki wayt o yüzden bu kadar zayıflamış herşeyi domestosa batırıp yemiş
Ellerine sağlık çok güzel olmuşSporrrve dewaminda uykuuuu
Iyi gecelerrr
Vaytim bugun ben kapatayim buralarimalum her sayfayi gezdim dolastim arabistan kibris ankara istanbul
abowwww
Bide cocuk dogurdular aslanciklar ucuz hemide
Whiteblacklife umarim temizligimi begenirsin kuzumm
malipina da hastaydi virus bulastirdi saga sola biliyon mu
Yok balım turşu kavurması sevmiyorum ben yumurtalı bile olsa hih cikssss yememYok biz yumurta kirmiyoruz.ben sevmem zaten :)
Whiteblacklife bak yumurtali tursu kavurmasi varmis sen kesin seversin oyle yapinca :)
Çünkü kilo vermeyi düşündükçe daha çok boğuluyorum, anlatamam ruh halimiNego niye moralin bozuk ya yemek çözmüyor kendinde biliyorsun bide onun için ayrica üzülüyorsun
sen şükret yine 65 kilolardasın. ya benÇünkü kilo vermeyi düşündükçe daha çok boğuluyorum, anlatamam ruh halimi
Anladım kuzum geçmişler olsun papatyamSıkıntı menüsü White' im. Telafi degil. Gece rahatsizlandim, biraz birşeyler yedim canım
Allahtan umit kesilmez canim benim dua et bol bol tevekkül etMerhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Buraya yazaymcğm kdr kötü konştk eşimle. Boşanılır yani. O raddeye geldk.
Ama çocuk var diye eşim boşanmcm dedi.
Seni düşndğmden değil kızımı düşndğmden dedi.
Okdr kötüyüm ki.
Dua edin nolur bi çıkış yolu bulayım.
Bundan sonra yüzüm gülmez benim biliyorum
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı.
Banum.rabbim bir kapıyı kapatır bir kapı açar ben inanıyorum daha iyi daha güzel bi işin olacak bol bol dua edeceğim senin için rabbim yardımcın olsunEvde oturma fikri çok korkunç geliyor
Hani isim garanti olsa bir ay keyifle oturum ama böyle belirsiz süreçler can sıkıcı
Geçmiş olsun kuzmm uyu biraz hafifler inşaAllahMerhaba kizlar
Dip köşe temizlik yaptim pertim çıktı..
Bugun cok zor tutuyorum kendimi yeme krizlerim geliyor yogun bi bas ağrım var....su iciyorum bol bol ....ilac aldim bas agrisi icin....
Canım orası öyle 80 ı ucundan gördü bu bedende neticede. 15 kilo az değil tabi ki. Süreç uzundu yoruldum, sonra benim kollardan dolayı hantal duruyorum halasen şükret yine 65 kilolardasın. ya benne yapayım
Kajum neden bu duruma geldiniz bilmiyorum ama rabbim çıkış yolu gostersin inşallah herşey geçer gider mutlu huzurlu bir aile olursunuz çok aminnnnnnnnMerhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Buraya yazaymcğm kdr kötü konştk eşimle. Boşanılır yani. O raddeye geldk.
Ama çocuk var diye eşim boşanmcm dedi.
Seni düşndğmden değil kızımı düşndğmden dedi.
Okdr kötüyüm ki.
Dua edin nolur bi çıkış yolu bulayım.
Bundan sonra yüzüm gülmez benim biliyorum
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı.
Belki ilerleyen senelerde yapabiliri m henü alışma aşamasındayım kuzumen doğrusu. ben sadece kabak alıyorum bazen o kadar. yoksa yazdan koyduklarımız var. ama kabağa ve domatese karşı koyamıyorum
kerevizi kuzu etli ve terbiyeli olarak yap ye. valla bayılırsın
Et bölünmüş derkenAyy benim de dünkü spordan bacaklarım falan et bölünmüş tabi leslie yapiyordum o hafif oluyor
Sağol canim , tatli isteği bu ataklar biliyorum onun bas ağrısı gececek insallah cat yaptim onu icerim birazdan gecer....Geçmiş olsun kuzmm uyu biraz hafifler inşaAllah
Fincanda pişir kahveyi cezveye ihtiyacın yokBu kahve olayina ben dde mi başlasam. Her kes içince ben dé ozeniom. Cezvem bitliste komşuda kaldı. Kahve alıp cezve alıp ben dedeicsem. Süt é zararı var mı acabaa . Bi dr hangi kahve güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?