- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hastanedeydim mium geldim aç karnımı doyurdum şimdi geçmişi eritiyorumAz sevgi göndereyim
Vaytım minnakım çıtırım nerelerdesinnnnnWhiteblacklife
Ana kraliçeeee hamişim @Ausencia
@ecemavi göremedim özledim
Daktırımmmmm haftasonu yok muydun aceba @kelebekolacam
@Bonus kafalım
Hayriiiişşşşşş nerdesin iyi misin hep meraklandırıyon yaaaaa @igdedali
Minnaklarom bal böceklerim @begum75 @nehirnil111
InşaAllah canmmSağol canim , tatli isteği bu ataklar biliyorum onun bas ağrısı gececek insallah cat yaptim onu icerim birazdan gecer....
Kuzum sen iyileştin mi canimEt bölünmüş derken
Tarcin seviyorsan sicak suyun icine tarcin at biraz , onu ic canim azcik kesiyor bende yapiyorumInşaAllah canmm
Benimde geliyo tatli istegimcok geliyo hatta alisamadim daha resmen
Canim kuzun nasil oldu ?Hastanedeydim mium geldim aç karnımı doyurdum şimdi geçmişi eritiyorumvorones canım kahve kafein canım ama şöyle dengeleyebilirsin siyah çay yeşil çay Cola fanta icmezsin günde 2 Türk kahvesi tuketebilirsin canım ama siyah çay Cola fanta iciyorsam kahve içme bu defa fazla kafein almis olursun
Aaaa geçmiş olsun vaytımHastanedeydim mium geldim aç karnımı doyurdum şimdi geçmişi eritiyorumvorones canım kahve kafein canım ama şöyle dengeleyebilirsin siyah çay yeşil çay Cola fanta icmezsin günde 2 Türk kahvesi tuketebilirsin canım ama siyah çay Cola fanta iciyorsam kahve içme bu defa fazla kafein almis olursun
Severim tarcini yapim kuzummTarcin seviyorsan sicak suyun icine tarcin at biraz , onu ic canim azcik kesiyor bende yapiyorum
Günaydın
Dün düğün vardı oraya gittim
Benimde hiç keyfim yok
Haftaya Çarşamba son iş günü
Yaptığım bir kaç isi aldılar çok canım sıkıldı
Diğer açılacak firmanın süreci belli değil ,istersen iş bak biz açınca yanimiza geçersin dediler çok canım sıkıldı
Kış günü bukadar insanı kapıya koymak revami bilmiyorum..
Masum zor bir süreç haklısın, belirsizlik insanı yorar , sıkar, bunaltır. Ben gerçekten inanıyorum çok daha iyi bir iş bulacaksın senEvde oturma fikri çok korkunç geliyor
Hani isim garanti olsa bir ay keyifle oturum ama böyle belirsiz süreçler can sıkıcı
Çok çok kolay gelsin canım, yeni evine düzenine çabuk adapte olursun umarımGünaydın tatlış takımım
Ben kosturuyorum dunden beri.bibyandan ev toplama bibyandan vedalasmalar bi yandan cocukla ugrasma..ev almis basini gidiyo.oglan uyanikken bile birakamiyoruz hicbir yere.uyutunca ne yaparsak kar.bi gunde hamladik esim de ben de.hayirlisiyla bi bitseydi inşallah. Bi de bu yorgunluğun uzerine okula baslicam ikinci donem..yeni yer,ortam,sifirdan biseyler..bakalim beni neler bekliyor.
Orayi bilmem de simdi yikanacak bulasiklar ve uyuyacak bir cocuk bekliyorHepinizi çok seviyorum
Kajum geçer bu günler emin ol geçer, sakin kalmaya çalış, öfkeyle hareket etme bu süreçteMerhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Buraya yazaymcğm kdr kötü konştk eşimle. Boşanılır yani. O raddeye geldk.
Ama çocuk var diye eşim boşanmcm dedi.
Seni düşndğmden değil kızımı düşndğmden dedi.
Okdr kötüyüm ki.
Dua edin nolur bi çıkış yolu bulayım.
Bundan sonra yüzüm gülmez benim biliyorum
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı.
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar
Dip köşe temizlik yaptim pertim çıktı..
Bugun cok zor tutuyorum kendimi yeme krizlerim geliyor yogun bi bas ağrım var....su iciyorum bol bol ....ilac aldim bas agrisi icin....
Aslında yarın kontrol vardı ama bu gece kızım çok ama çok oksurdu oksurukte uyuyamadi bende aldim ikisini doğru hastaneye oğlum iyi çıktı perşembe gel tekrar kontrol.edelim dedi doktor kiziminda geniz akıntısı varmış bundan dolayı oksuruyormus küçük çocuklarda geniz akıntısı bronşit yapardedi ilaç verdi perşembe tekrar kontrol yazdi kaç gecedir uyumuyorum ada sayısını unuttum kafami bedenini bir araya getiremiyorum canım sıkkın sabah 10 yemek yiyorum bir daha fırsat ne zaman bulursam o zaman gecenCanim kuzun nasil oldu ?
Benim var senin içinBenim artık umudum yok...
Kuzucum üzülmeÇünkü kilo vermeyi düşündükçe daha çok boğuluyorum, anlatamam ruh halimi
OyyMerhaba kizlar
Dip köşe temizlik yaptim pertim çıktı..
Bugun cok zor tutuyorum kendimi yeme krizlerim geliyor yogun bi bas ağrım var....su iciyorum bol bol ....ilac aldim bas agrisi icin....
Seni yerimmmm buralardasın ama görüyorum ki seni benKimseler yokluğumun farkinda değil
Geçecek vaytım inşallahAslında yarın kontrol vardı ama bu gece kızım çok ama çok oksurdu oksurukte uyuyamadi bende aldim ikisini doğru hastaneye oğlum iyi çıktı perşembe gel tekrar kontrol.edelim dedi doktor kiziminda geniz akıntısı varmış bundan dolayı oksuruyormus küçük çocuklarda geniz akıntısı bronşit yapardedi ilaç verdi perşembe tekrar kontrol yazdi kaç gecedir uyumuyorum ada sayısını unuttum kafami bedenini bir araya getiremiyorum canım sıkkın sabah 10 yemek yiyorum bir daha fırsat ne zaman bulursam o zaman gecen
Naber 80 görünümlü 90’lık hatun ?
Naber 80 görünümlü 90’lık hatun ?
Aynen balım aynen oğlumun kanında enfeksiyon vardı kizima geçti sandım öyle bi panik isteAaaa geçmiş olsun vaytım
Çocuk için mi yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?