Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım

Canim ne kadar is yaparsan yap is bitmiyor bugun pertim yarin yine aklimda olan isler var onu halledecem ) bosver bebeğin var yabanci insanlar degil annen baban gelecek..
Gerci benim annem asiri titiz bana ablama ne zamab gelse burnunu büker hihhh pissiniz der cildirmalik ... annem gelmeden kadin alirim evi temizlerim halilari haliciya veririm olagan üstü hal ilan edilir yinede begenmez

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsınız

Geçecek vaytım inşallah
Ahh miu inşallah çok yoruldum kendimden anneligimden şüphe eder oldum.beceremiyor muyum ben ya niye hasta olup duruyorlar üstlerine titriyorum gece 10 kere kalkıp ustleri açılmış diye kontrol ediyorum herşeyi organik almaya çalışıyorum sırtları terlemis mi diye durmadan kontrol ediyorum ellerini durmadan yıkıyorum ya ben nerede hata yapıyorum iyi bi anne değil.miyim ya ben

Aynen balım aynen oğlumun kanında enfeksiyon vardı kizima geçti sandım öyle bi panik iste
Vaytım kuzum geçmiş olsun kuzucuguna, bol bol bitki çayı içir kızına, nane ıhlamur zencefil, bir de süt içirme öksürdüğü müddetçe,süt mukus yapar, çikolata muz da yemesin
Bende bir kitap var, Hindistan’dan almıştım alternatif Hint tıbbı, bakayım orada başka hangi yiyecekler yasaktı bu dönemde

Canım annelikle alakası yok bunun, etrafta virüs var, koca insanlar hastalanıyoruz çocuklar tabi ki etkilenir..

Gecmis olsun kuzulara sanada kolay gelsin Rabbim guc kuvvet versin zor bi surec valla... bende esime iki gun izin aldirdim carsabma ise gidecek birlikte ilgileniyiruz tek başına cok yoruyor beni..

Çok güzel kitappppp yutuvereceksin

@saydin78 sarı papatyam senşn o durgun hallerini severim oyyy kıyamam sarılalım

Geciktirme git hemen

Ayyy mecbur gidicem artık

Tamam canom cumaya iner ki o ödemler

Kız karışık ayyyyy

Ayyy inşallah kuzum

Uyumadım kuzu mal gibiyim

Benim annemde cok titiz illa gelince temzilik yapar ayda yilda bi geliyon otur diyorum durmuyo eli
bu sefer gelmeden yapimde kadin otursun keyfine baksn az

Canim boyle düşünme cocuk bunlar illa hasta olacaklar olmazsa kotu bagisikliklari güçlenmez kiii... ayrıca bak benim kizim krese basladi hic düzelmedi oradan kapiyorlar hastaliklari..

Sen super bi annesin vaytm daha napca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…