Geçmiş olsun canımAslında yarın kontrol vardı ama bu gece kızım çok ama çok oksurdu oksurukte uyuyamadi bende aldim ikisini doğru hastaneye oğlum iyi çıktı perşembe gel tekrar kontrol.edelim dedi doktor kiziminda geniz akıntısı varmış bundan dolayı oksuruyormus küçük çocuklarda geniz akıntısı bronşit yapardedi ilaç verdi perşembe tekrar kontrol yazdi kaç gecedir uyumuyorum ada sayısını unuttum kafami bedenini bir araya getiremiyorum canım sıkkın sabah 10 yemek yiyorum bir daha fırsat ne zaman bulursam o zaman gecen
Ağlama kıyamamAynen balım aynen oğlumun kanında enfeksiyon vardı kizima geçti sandım öyle bi panik iste
Canim ne kadar is yaparsan yap is bitmiyor bugun pertim yarin yine aklimda olan isler var onu halledecemSeverim tarcini yapim kuzumm
Sabah kahvaltida etmedm canim bise istemiyo 1 bardak sütle duruyorum
Evde is var birsuru 4 gun sonra memlekete osmaniyeye gidicem donuste annemler ablamlar donecez evin temiz olmasi lazm halim yok
Esimde yok evde cocugu verm yapim desemniye bitmiyo bu isler
Kimselerl bise yazmiyo amaSeni yerimmmm buralardasın ama görüyorum ki seni ben
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsınızAslında yarın kontrol vardı ama bu gece kızım çok ama çok oksurdu oksurukte uyuyamadi bende aldim ikisini doğru hastaneye oğlum iyi çıktı perşembe gel tekrar kontrol.edelim dedi doktor kiziminda geniz akıntısı varmış bundan dolayı oksuruyormus küçük çocuklarda geniz akıntısı bronşit yapardedi ilaç verdi perşembe tekrar kontrol yazdi kaç gecedir uyumuyorum ada sayısını unuttum kafami bedenini bir araya getiremiyorum canım sıkkın sabah 10 yemek yiyorum bir daha fırsat ne zaman bulursam o zaman gecen
Ahh miu inşallah çok yoruldum kendimden anneligimden şüphe eder oldum.beceremiyor muyum ben ya niye hasta olup duruyorlar üstlerine titriyorum gece 10 kere kalkıp ustleri açılmış diye kontrol ediyorum herşeyi organik almaya çalışıyorum sırtları terlemis mi diye durmadan kontrol ediyorum ellerini durmadan yıkıyorum ya ben nerede hata yapıyorum iyi bi anne değil.miyim ya benGeçecek vaytım inşallah
Vaytım kuzum geçmiş olsun kuzucuguna, bol bol bitki çayı içir kızına, nane ıhlamur zencefil, bir de süt içirme öksürdüğü müddetçe,süt mukus yapar, çikolata muz da yemesinAynen balım aynen oğlumun kanında enfeksiyon vardı kizima geçti sandım öyle bi panik iste
Özledim seni burda görmeyiiiii
Öpeyim az
Canım annelikle alakası yok bunun, etrafta virüs var, koca insanlar hastalanıyoruz çocuklar tabi ki etkilenir..Ahh miu inşallah çok yoruldum kendimden anneligimden şüphe eder oldum.beceremiyor muyum ben ya niye hasta olup duruyorlar üstlerine titriyorum gece 10 kere kalkıp ustleri açılmış diye kontrol ediyorum herşeyi organik almaya çalışıyorum sırtları terlemis mi diye durmadan kontrol ediyorum ellerini durmadan yıkıyorum ya ben nerede hata yapıyorum iyi bi anne değil.miyim ya ben
Teşekkürler eflalim amin amin amin geçer inşallahGeçmiş olsun canım
Gecmis olsun kuzulara sanada kolay gelsin Rabbim guc kuvvet versin zor bi surec valla... bende esime iki gun izin aldirdim carsabma ise gidecek birlikte ilgileniyiruz tek başına cok yoruyor beni..Aslında yarın kontrol vardı ama bu gece kızım çok ama çok oksurdu oksurukte uyuyamadi bende aldim ikisini doğru hastaneye oğlum iyi çıktı perşembe gel tekrar kontrol.edelim dedi doktor kiziminda geniz akıntısı varmış bundan dolayı oksuruyormus küçük çocuklarda geniz akıntısı bronşit yapardedi ilaç verdi perşembe tekrar kontrol yazdi kaç gecedir uyumuyorum ada sayısını unuttum kafami bedenini bir araya getiremiyorum canım sıkkın sabah 10 yemek yiyorum bir daha fırsat ne zaman bulursam o zaman gecen
Amin balim aminGeçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsınız
İyi olurlar inşallah bir an önce yoksa ben kafayı yiyeceğimGecmis olsun kuzulara sanada kolay gelsin Rabbim guc kuvvet versin zor bi surec valla... bende esime iki gun izin aldirdim carsabma ise gidecek birlikte ilgileniyiruz tek başına cok yoruyor beni..
Öyle de işte yine de aman bilmiyorum kafa gidikCanım annelikle alakası yok bunun, etrafta virüs var, koca insanlar hastalanıyoruz çocuklar tabi ki etkilenir..
Sen delisin
Okudun mu? Çok güzel kitapmış öyle diyorlar çok merak ettim ben de
Yok fitim zorunlu değil ama isteğe bağlı
Günaydın esmer güzelim
Öpeyim de geçsin mi
Nerdesin donnnnnaaaaaa
Hani sporların donnnnaaaaa
İncecik olunca gittin he biz şişkoları bırakıp
Ayyy mecbur gidicem artık@saydin78 sarı papatyam senşn o durgun hallerini severim oyyy kıyamam sarılalım
Geciktirme git hemen
Tamam canom cumaya iner ki o ödemler
Kız karışık ayyyyy
Uyumadım kuzu mal gibiyim
Benim annemde cok titiz illa gelince temzilik yapar ayda yilda bi geliyon otur diyorum durmuyo eliCanim ne kadar is yaparsan yap is bitmiyor bugun pertim yarin yine aklimda olan isler var onu halledecem) bosver bebeğin var yabanci insanlar degil annen baban gelecek..
Gerci benim annem asiri titiz bana ablama ne zamab gelse burnunu büker hihhh pissiniz der cildirmalik ... annem gelmeden kadin alirim evi temizlerim halilari haliciya veririm olagan üstü hal ilan edilir yinede begenmez
Canim boyle düşünme cocuk bunlar illa hasta olacaklar olmazsa kotu bagisikliklari güçlenmez kiii... ayrıca bak benim kizim krese basladi hic düzelmedi oradan kapiyorlar hastaliklari..Ahh miu inşallah çok yoruldum kendimden anneligimden şüphe eder oldum.beceremiyor muyum ben ya niye hasta olup duruyorlar üstlerine titriyorum gece 10 kere kalkıp ustleri açılmış diye kontrol ediyorum herşeyi organik almaya çalışıyorum sırtları terlemis mi diye durmadan kontrol ediyorum ellerini durmadan yıkıyorum ya ben nerede hata yapıyorum iyi bi anne değil.miyim ya ben
Kolay gelsin canim ..yinede cok yorma kendiniBenim annemde cok titiz illa gelince temzilik yapar ayda yilda bi geliyon otur diyorum durmuyo eli
bu sefer gelmeden yapimde kadin otursun keyfine baksn az
Sen super bi annesin vaytm daha napcaAhh miu inşallah çok yoruldum kendimden anneligimden şüphe eder oldum.beceremiyor muyum ben ya niye hasta olup duruyorlar üstlerine titriyorum gece 10 kere kalkıp ustleri açılmış diye kontrol ediyorum herşeyi organik almaya çalışıyorum sırtları terlemis mi diye durmadan kontrol ediyorum ellerini durmadan yıkıyorum ya ben nerede hata yapıyorum iyi bi anne değil.miyim ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?