Kiz yazarken azcik ogun aralarinda bosluk koysan okurkenUyanır uyanmaz sıcak su içine limon ve zencefil..
Sabah 10:30=2 haslanmiş yumurta domates salatalık çökelek salatası 2 kaşık 1 dilim tam buğday ekmeği açık çay
Ara ogun 13:00: kahve yanında kurumuş yaban.mersini ve erik küçük bi tane
Oglen 15:00= yulan lapasi
Akşam :yeşil fasulye bir tane oruk 1 kase yoğurt ekmek yok..
Spor yapacam sonra yeşil çay gece uyumadan süt kuru yapacam yatmadan önce acikirsam.havuç marul salatalık yerim çünkü burda geç saate kadar kalıyoruz esim.geç geldiği içinnasil menum @MiuLego Whiteblacklife
Senin oğlun benim.babama küfür etti bende git anana et dedim dersin anlar yada anlamaz zaten bütün ipler kopmuş şuan eşinin elinde koz var senin elindeki koza karşı ben olsam kesinlikle arar herşeyi bir bir anlatırım ozurumu dilerim ister anlar ister anlamaz en azından vicdanım rahat olurCnm söyleyeblcğm kelimeler yok bildiğin küfür içeriyor. Nasıl gidip diyeyim ki.
Gideyim konuşaym ozmn dimi haklsnz. Yarn gideyim anlataym ne olcksa olsn. Kadını seviyorm ayaklarnı öperm okdr iyi bi insan.Canim seni sinirlendiren kim esin babana kim laf etti esin... dersin anne gozum döndü bende sizlere laf ettim de isteyerek yapmadim dersin...
Nasıl yiyiyorsa aynı şekilde yazmış, soluksuz, aralıksızKiz yazarken azcik ogun aralarinda bosluk koysan okurken
Saol canm dün zaten nefes alamıyodm kardşmi aradm konuşmazsam boğulacaktm o derece.Kajupi eşinle aranın ii olmadığını okudum allah sabır versin..İnşallah senin için hayırlısı olsun..bir kadın olarak yaşanmaması gereken şeyleri yaşıyorsun insallah senin için ne hayırlısıo şekilde olur ilişkiniz...hergün ölmektense bir kere öl..Sana saygısı olmayan bir eş katlanmak zor ama evlat var boşanmak gerçekten zor olabilir..allah sana sabir versin inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun. .Ne zaman istersen burdayız içine atma..
Evet haklsnz öyle yapıcam. İnş yarın evde kmse olmaz da kmse yokken konşrm.Senin oğlun benim.babama küfür etti bende git anana et dedim dersin anlar yada anlamaz zaten bütün ipler kopmuş şuan eşinin elinde koz var senin elindeki koza karşı ben olsam kesinlikle arar herşeyi bir bir anlatırım ozurumu dilerim ister anlar ister anlamaz en azından vicdanım rahat olur
Kuzum şahane menü süper beğendim geçmiş olsun kuzum08:00
2 dilim ekmek
1 yağda yumurta
3 dilim sucuk
1,5 dilim kaşar
1 tatlı kaşığı pekmez
Booolll marul
12:00
Sade neskafe
18:00
Kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Spor Yok, çok halsizim yatıyorum. Ben toparlayıp gelirim Sonra. Seviyorum sizi len keratalar
@MiuLegoWhiteblacklife Floweroflife
ada81
@Betulina @Konya 42
Düzelttim tamam gözlerine ne oldu seninKiz yazarken azcik ogun aralarinda bosluk koysan okurken
Aynen canm. İyi ki yazmşm size. Bi çıkış kapısı oldnz enazndan vicdanm rhtlayack. Şu durumda zaten düzeleck bişy yok enazndan vicdanen huzura ererim kv için.Ben se öyle düşünüyorum, en güzeli kv ile yüzleşmek, eşine de dersin ben o lafı annen hakkınd dedim ve gittim bununla yüzleştim diye
Git anlat canim tatli dille cok sinir anına denk geldi dersin... sonra gel esine de ki ben yuzlestim ananla hadi sen git yüzleş babamla dersinGideyim konuşaym ozmn dimi haklsnz. Yarn gideyim anlataym ne olcksa olsn. Kadını seviyorm ayaklarnı öperm okdr iyi bi insan.
Evet duyacaksa bnden duysn. Enazndan kndmi anlatmş olurm özrümü dilerm. Bundan snra tavr alcksa da enazndan içim ferahlar özrümü diledm diye.
Offf okdr zor ki. Boşuna dememiş peygmbermz susan kurtuldu diye. Ah ne olurdu susaydm da o utansaydı..
Aaaa allah sabır versin abini ve tüm yöre halkını korusunKizlar reyhanliya toplam 6 roket atildi abim orda gorev yapiyo cok yakinina atildi oda gorevde dua edin nolur canim cok sıkkın dua edip tevekkül etmekten baska bise gelmiyo elden
Beğendim ki hemde çok beğendim dün ki bisküvi ler telafi edilmiş sporu unutma yap emi su iciyorsun demi kuzumUyanır uyanmaz sıcak su içine limon ve zencefil..
Sabah 10:30=2 haslanmiş yumurta domates salatalık çökelek salatası 2 kaşık 1 dilim tam buğday ekmeği açık çay
Oglen 15:00= yulaf lapasi
Akşam 19:30 :1 tabak yeşil fasulye bir tane oruk 1 kase yoğurt ekmek yok..
Spor yapacam sonra yeşil çay gece uyumadan süt kuru yapacam yatmadan önce acikirsam.havuç marul salatalık yerim çünkü burda geç saate kadar kalıyoruz esim.geç geldiği içinnasil menum @MiuLego Whiteblacklife
Ne guzel olmusss simdiiiUyanır uyanmaz sıcak su içine limon ve zencefil..
Oglen 15:00= yulaf lapasi
Akşam 19:30 :1 tabak yeşil fasulye bir tane oruk 1 kase yoğurt ekmek yok..
Kadn çok iyidr bni anlayacğna eminm içinde kırgnlk olur belki illa ki olur ama yapack bşy yok. Oğullrnı nkdr sornlu oldğnu bnden iyi bliyorlr ne yapaymGit anlat canim tatli dille cok sinir anına denk geldi dersin... sonra gel esine de ki ben yuzlestim ananla hadi sen git yüzleş babamla dersin
2 litre ictim 1 litrem kaldı spora başlıyorum 45 dakika sonra gelirim dusumu alıp 1 aydır yikanmiyorum ,Beğendim ki hemde çok beğendim dün ki bisküvi ler telafi edilmiş sporu unutma yap emi su iciyorsun demi kuzum
Amin inşaAllah kuzumAaaa allah sabır versin abini ve tüm yöre halkını korusun
Beğendin demekNe guzel olmusss simdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?