Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiz yazarken azcik ogun aralarinda bosluk koysan okurken

Cnm söyleyeblcğm kelimeler yok bildiğin küfür içeriyor. Nasıl gidip diyeyim ki.
Senin oğlun benim.babama küfür etti bende git anana et dedim dersin anlar yada anlamaz zaten bütün ipler kopmuş şuan eşinin elinde koz var senin elindeki koza karşı ben olsam kesinlikle arar herşeyi bir bir anlatırım ozurumu dilerim ister anlar ister anlamaz en azından vicdanım rahat olur

Canim seni sinirlendiren kim esin babana kim laf etti esin... dersin anne gozum döndü bende sizlere laf ettim de isteyerek yapmadim dersin...
Gideyim konuşaym ozmn dimi haklsnz. Yarn gideyim anlataym ne olcksa olsn. Kadını seviyorm ayaklarnı öperm okdr iyi bi insan.
Evet duyacaksa bnden duysn. Enazndan kndmi anlatmş olurm özrümü dilerm. Bundan snra tavr alcksa da enazndan içim ferahlar özrümü diledm diye.
Offf okdr zor ki. Boşuna dememiş peygmbermz susan kurtuldu diye. Ah ne olurdu susaydm da o utansaydı..

Saol canm dün zaten nefes alamıyodm kardşmi aradm konuşmazsam boğulacaktm o derece.

Evet haklsnz öyle yapıcam. İnş yarın evde kmse olmaz da kmse yokken konşrm.

Ben se öyle düşünüyorum, en güzeli kv ile yüzleşmek, eşine de dersin ben o lafı annen hakkınd dedim ve gittim bununla yüzleştim diye
Aynen canm. İyi ki yazmşm size. Bi çıkış kapısı oldnz enazndan vicdanm rhtlayack. Şu durumda zaten düzeleck bişy yok enazndan vicdanen huzura ererim kv için.

Git anlat canim tatli dille cok sinir anına denk geldi dersin... sonra gel esine de ki ben yuzlestim ananla hadi sen git yüzleş babamla dersin

Beğendim ki hemde çok beğendim dün ki bisküvi ler telafi edilmiş sporu unutma yap emi su iciyorsun demi kuzum

Ne guzel olmusss simdiii

Git anlat canim tatli dille cok sinir anına denk geldi dersin... sonra gel esine de ki ben yuzlestim ananla hadi sen git yüzleş babamla dersin
Kadn çok iyidr bni anlayacğna eminm içinde kırgnlk olur belki illa ki olur ama yapack bşy yok. Oğullrnı nkdr sornlu oldğnu bnden iyi bliyorlr ne yapaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…