- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Menü güzel canım sadece çorba varsa ekmek yeme kuzum onun dışında gayet güzel menü balim bravoooooooooooİyi akşamlar buhünkü menümü paylaşayım kahvaltı yarım yamalak bebeğim durmadı bi türlü
Tereyağında 2yumurta 1dilşm kepek ekmeği biraz peynir
Arada 2mandalina
Akşam 1kase mercimek çırbası,1kase tas kebabı,yoğurt salata 1dilim kepek ekmeği
2litrr su
@MiuLegoWhiteblacklife
Sen bayıl şimdi ben seni ayiltirimHarikaaaa
Bayıldım menğne fitim
Spor yok kabul etmiyorum
Spor yapılacak
Bana bir söz verdin sen
Bayıldım
Tek kelime bayıldım
Harika menğ habibtecim
Sporu aksatma sakın spor da var diye bayıldım
Tamam canım sağolasınMenü güzel canım sadece çorba varsa ekmek yeme kuzum onun dışında gayet güzel menü balim bravooooooooooo
Oo ben kv kp neler dedim esim gidip soylemez bilirim... aradim kvnin bacisini yani esimin teyzesine hepsini anlattim neler neler dedim sana zahmet bunlari ilet atlamayasın ha dedimYa siz ne güzel insanlarsınız gerçekten her derde devasınız..Kajupi canom bak evliler bisürü fikşr vermiş dinle sen.. tecrübe konuşuyor onlarda
Eline sağlık yöne de bir kek yapmışsın yime haaa gördün biskivit için neler yaptı bu kaptanlarAllah heriflerin gamsızlığından azcık verse ya bize de
Ahhaahhaa ben de evlilerden biriyim dimi, hahaa hala alışamıyorum ya çok garip geliyorYa siz ne güzel insanlarsınız gerçekten her derde devasınız..Kajupi canom bak evliler bisürü fikşr vermiş dinle sen.. tecrübe konuşuyor onlarda
Sende Allaha emanet ol..Çok sağolun kzlar Allah sizden razı olsn. Yarın gideyim anlataym gelişmeleri yazarım size.
Öpüyorm çok Allaha emanet olun.
Gözün degdi bana boğazimda kaldi
Evet heryerde gözüm var benim
Yok kuzum yemem ben. Yiyince önümü alamıyom tanıyom kendimiEline sağlık yöne de bir kek yapmışsın yime haaa gördün biskivit için neler yaptı bu kaptanlar
Yok beya benden bilme, gözüm kalmaz hiçbirşeydeGözün degdi bana boğazimda kaldi
Sağol beybimmmmYok beya benden bilme, gözüm kalmaz hiçbirşeyde
Afiyet bal şeker olsun kuzum
Rabbim yardımcısı olsun abinşn ve hepimizinKizlar reyhanliya toplam 6 roket atildi abim orda gorev yapiyo cok yakinina atildi oda gorevde dua edin nolur canim cok sıkkın dua edip tevekkül etmekten baska bise gelmiyo elden
Melek akşama kadar neden aç kaldın?Menü
Sabah 7.30da
1 gun kurusu
Öğlen 14.30
1 kupa süt
Aksam
1 kase mercimek corba
2 kasik firinda mantarli tavuk
Salata
Yogurt
2 lt su daha icerim inşaAllah
Spor henuz yok kv demdeym eve gecince leslie yaparm inşaAllah
@MiuLego @nehirnil111
Amin inşaAllah kuzum.benimRabbim yardımcısı olsun abinşn ve hepimizin
Allah ım korusun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?