Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

İnşallah yarınki bildirimi unutmamıştır kimse de yarın sabah hepimiz bol bol eksi görürüz yada en azından cumayla aynı rakamı
Ben gündüz kızlarla bir ara dışarı çıkma gafletinde bulundum Hem küçük kuzuya kitap bakalım dedik hemde bir iki eksiğimi alayım dedim demez olaydım sanki tüm İstanbul aynı AVM için sözleşmişler
Felaket bir araba ve insan kalabalığı
10 dakika sonra zor da olsa şansa otoparkta yer bulduk, AVMyede itiş kakış girebiledik dedim iyiki eşimi evde bırakmışız yoksa kesin ya kapıdan girmeden dönerdi yada kesin otoparka girene kadar en az 2 kişiyle kavga ederdi

Neyseki Market kısmı biraz daha sakindi ( ki yine kalabalık da itiş kakış yok en azından )
Bir iki eksiğimi aldığım gibi kendimizi dışarı attık öncesinde Kızlar D & Ra da baktılarda beğenemedi hanım kitap
Düzenli olarak alışveriş yaptığımız bir kırtasiyeye uğradık hesapta 1 kitap alacaktı cadı ama çıkışta elimizde 6 kitap vardı kitap kurtlarım benim

Eve gelincede hemen koca bir kase salata yedim akşamlık saat 18:00de Gitmeden kızlar kendilerine kaşarlı tost yapmıştı az ucundan yediğim için kendime dengelemek adına öyle bir menü uygun gördüm
Bitkisel çayımıda bitirmek üzereyim tabi şimdi keyif kahvemi içiyordum buralara bakarken ama maşallah bitmeyen geçmiş yapmışsınız kahve bitti fincan soğudu ama sizin geçmiş bitmedi ya la

Evlilik ne zor ya.... ne çok zorluk yaşamışsın sen de.. inşallah huzurunuz daimi olur banu

Eskiden çok üzüldüm yalan yok ama şimdi gülüp geçiyoruz eşim bile itiraf ediyor ne öküzmüşüm ben yaa diye estafurullah diyorum sırıtarak
İnan o dönüm noktasından sonra aldığımız nefesle bile alakadar maşallah
O yüzden o kısmı biz sildik kafamızdan ve hiç bir zaman geçmiş yüzünden tartışma durumuz olmaz diyorum ya gülüyoruz o hallerimize sonuçta bende 19 yaşında evlenmişim hiç bir şeyden haberim yok adamda paşa paşa oğlum diye büyütülmüş ailenin tek evladı falan ( gerçi KV hiç öyle aşırı düşkün değildi evladınada ben piyasaya çıkınca değeri arttı )

Rabbim inşallah hepimizin yuvasında huzuru eksik etmesin ...Aminnnnnnnnnnnn

Aynen balım aynen oğlumun kanında enfeksiyon vardı kizima geçti sandım öyle bi panik iste

Çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah çabucak şifa verir kuzulara üzme tatlı canını hem sen sağlam duracaksın ki çocuklara koşturacak enerjin daha çok olsun İlaçlarla nasılsa herşeyi kuruturlar kanda varsa eğer

Kızlar güzel dilekleriniz dualarn için teşekkr ederim...
Bu geçecek gibi değil biliyorm ben.
Eşim çok kincidir hiç unutmaz ve benden hep intikam alır psikolojk olarak çektirir bana.
Annesi onun içn çok önmli Allah var kadın çok iyi melek gibi biri hiç bi kötülüğünü görmedm hep iyiliğimi düşünür.
Babama laf söyleynce bnde lafı ona çevrdim annesi üzerinden. Kötü bi laf gerçktn kötü.
İnsana açıklayamazsn öyle kötü.
Ama onun annesi kıymetlyse bnm de babam kıymetli derdi varsa bana desn zaten hep diyor.
O da sen nasıl anneme dersn babana dedm sende babama deseydn dddi.
Söyleynce bnde pişman oldm evet ama okdr tahrik etti ki neler demedi.
O daha beterlerini söyledi ama bn kv açısından vicdan azabı içndeym demeseydm kşke. Kadını niye bulaştrdm hadi o çamurdu bn niye çamura battm.
Bu lafımı hayatta unutmaz asla. Annesi yaşlı varsa yoksa annesi içn yaşar gariban kadn.
Diyorm ya o laflardan sonra boşanılır.
Okdr kötüyüm ki boşanmaya bile cesaretm yok.
Onca şeyden snra insan o kapıyı çekip çıkmaz mı çıkamadm işte kendmden de nefret ediyorm neden böyleyim diye.
Düzeleblr kavgaları çok ettk bu düzelmez düzelmiş gibi olur.
Zaten sevgisi ilgisi yoktu şimdi bi de pisliğiyle uğraşcm çünkü biliyorm çektirecek bana intikam alacak canımı yakmak içn elinden geleni yapacak.
Kv nasıl giderm nasıl yüzüne bakarm bilmiyorm.
Annene gtr desem başlar ne yüzle gidiyorsn diye.
Öyle bi çıkmazdaym ki.
Kendmi açıklayamam bile ne dicem kv ye. Ben senn içn böyle böyle söyledm mi dicem.
Kendsi ztn bnm ailemle grşmz evlerine gitmz.
Böyle bi ahhh çksem içim yanack okdr dertlym.

Kayınvalidenden özür dilesen Peki nasıl olur?

Canım benim bilmem kv nasıl biridir ama ben senin yerinde olsam oğlunun ağzından duyacaguna benim ağzından duysun derim ve olup biteni olduğu gibi anlatırım bu yüzden dedim sinir anında sen iyi birisin konu sana geldi inan ki bilmiyorum ama sinirden cikti ağzından ozur dilerim derim en azından vicdanım rahatlar

İnşallah kaptanim bir an önce yaz gelsin diye dua ediyorum artık ki hiç sevmem yazi

Kayınvalidenden özür dilesen Peki nasıl olur?
Özür dilemem canm. Çünkü kadına şahsına ya da bi harektne laf söylemedm. Eşim babana diye saydrdı bnde git anana de dedim.
Altta da kalmadı daha fenalarnı o da söyledi. Kocamdan da özür dilemicm. Benm yandğm onun seviyesne düşmk oldu yapmasaydm keşke diye.

Yok söyleyemem kuzum. O gidip söyledi mi bilmyrm demedm ama zamanı glince söylicem dedi.
Zamanı da eğer bn annemlere anltrm herşy ortaya çıkarsa o da anltckmş herşyi.
Söyleyemem oyzden.
Eğer söylemiş olsa da kv gidp kndmi açıklck yüzü de bulamyrm kndmde.
Hani bir kadın bnu nasıl söyler diye.

Canim ara kv oğlun babam hakkinda bunları dedi de beni cok bunaltii o anki sinir animla bende bunlari soyledim anne de.. o baslatti dersin yoksa size saygisizlik yapmam falan dersin canim bu durumlarda ilk anlatan kazanir ... acik acik tatli dille herseyi anlat en azindan kafan rahat olur..

Kesinlikle katiliyorum simdiye coktan aramistim ...

08:00
2 dilim ekmek
1 yağda yumurta
3 dilim sucuk
1,5 dilim kaşar
1 tatlı kaşığı pekmez
Booolll marul

12:00
Sade neskafe

18:00
Kabak yemeği
Yoğurt
Salata

Spor Yok, çok halsizim yatıyorum. Ben toparlayıp gelirim Sonra. Seviyorum sizi len keratalar
@MiuLego Whiteblacklife Floweroflife
ada81
Betulina @Konya 42

Canim bak acik acik soylersen rahatlarsin yoksa hep bu laflarin ezikligini hiissedersin soyle kurtul derim...

Uyanır uyanmaz sıcak su içine limon ve zencefil..

Sabah 10:30=2 haslanmiş yumurta domates salatalık çökelek salatası 2 kaşık 1 dilim tam buğday ekmeği açık çay

Ara ogun 13:00: kahve yanında kurumuş yaban.mersini ve erik küçük bi tane

Oglen 15:00= yulaf lapasi

Akşam 19:30 :1 tabak yeşil fasulye bir tane oruk 1 kase yoğurt ekmek yok..

Spor yapacam sonra yeşil çay gece uyumadan süt kuru yapacam yatmadan önce acikirsam.havuç marul salatalık yerim çünkü burda geç saate kadar kalıyoruz esim.geç geldiği için nasil menum @MiuLego Whiteblacklife

Son düzenleme:
Ben se öyle düşünüyorum, en güzeli kv ile yüzleşmek, eşine de dersin ben o lafı annen hakkınd dedim ve gittim bununla yüzleştim diye

Kajupi eşinle aranın ii olmadığını okudum allah sabır versin..İnşallah senin için hayırlısı olsun..bir kadın olarak yaşanmaması gereken şeyleri yaşıyorsun insallah senin için ne hayırlısıo şekilde olur ilişkiniz...hergün ölmektense bir kere öl..Sana saygısı olmayan bir eş katlanmak zor ama evlat var boşanmak gerçekten zor olabilir..allah sana sabir versin inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun. .Ne zaman istersen burdayız içine atma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…