- Emoji Skoru
- 30.728
- Puanlar
- 463
Ben de sevmedim zaten..yarın daha iyi bir menüyle geleceğim.Ne zamandır evlisin kuzucum
Vaaay çok güzel olur kesin ımmm
Cıks sevmedim (
Ama sağlıpın için yemelisin balım biliyorsun
Menğ harikaaaaa
Spor yok da ne demek su az da ne demek
Aynen fazla ve zamanı uygun olmadı..Bugün 2 saat dışarda dolaştım.Biraz etkisi olur...Menü güzel nevom da meyvede birazcık cosulmus ama korumada o kadar olur balimmm
Canım ben kizimda yaşadım 2 aylıkken kilo alımı superdi ama kaka yapmıyordu zeytinyağı kayısı hoşafı bol bol rezene her yemeğe dolu dolu kimyon ekledim ama yine tık yok çocuk cerrahisi ne randevu aldım goturdum utroson falan çekildi bağırsak hareketlerine falan bakıldı sıkıntı yok dedi 3 ay dan sonra düzeldi sukur şimdi günde 2 defa yapıyor bide bazı bebeklerde anne sütünden yoğurt süt gibi urunler geçerek kabızlık yapıyormuş ben 1 aya yakın yoğurt falan kullanmadim ise yaradıKilo alımı normal daha 2,5aylık zaten sütüm de var Allaha şükür.fitille bile yaparken o minik ellerini sıka sıka yapıyo. Ve baya katı yapıyo.çocuk cerrahisi hiç aklıma gelmemişti bak
Bide canım o fitil falan devamlı kullanmak bebekte aliskanlik yapıyor ve onsuz kaka yapmayı ret edebiliyor devamlı kullanmak cozum değil o yüzden sen git Dr baktir bi eğer sorun yoksa süt ürünlerine ara ver belki sebebi onlardirKilo alımı normal daha 2,5aylık zaten sütüm de var Allaha şükür.fitille bile yaparken o minik ellerini sıka sıka yapıyo. Ve baya katı yapıyo.çocuk cerrahisi hiç aklıma gelmemişti bak
Haklısın kaptanımMenğ harikaaaaa
Spor yok da ne demek su az da ne demek
Ahahah sporsuz da kilo veriyorum seni yenecek kadar olur mu bilmem tabi ama sporsuz olmaz ya vücudumu beğenmiyorum zatenGüzel menü mortim. Sabahki mesaj işe yaramamış demek spor yapmamışın
Sporsuz yeniyomuşun bi de beni ıyy rezilliğe bak kuma gömerim kafamı valla
Ooo böyle değişikliklere morti olarak her zaman açığım tabiDeğişiklik olsun dedim
Canim mutlaka götür cerraha cunku fazla zorlamadan popoda makatta catlaklik olabiliyor ... bi kere benim kizimda kabizdi bi gun bezi actim kaka cok katiydi hafif kan gelmisti yani o kadar zorlaması iyi degil..Kilo alımı normal daha 2,5aylık zaten sütüm de var Allaha şükür.fitille bile yaparken o minik ellerini sıka sıka yapıyo. Ve baya katı yapıyo.çocuk cerrahisi hiç aklıma gelmemişti bak
Ben geldim isine yararsaBenim mortim gelmedi mi hala akşam 9 dan sonra gelirim dediydi @Ytmz
Gel kız korkma yencem diye kaçar oldun şimdiden
Daha cumaya çok var
Cook gecmis olsun canim..Merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakma zamanım olmadı inşallah önemli bişey kaçırmamışımdır
Büyük oğlum hastalandı 40 derece ateşi var grip oldu
@MiuLego menü bildirimi
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
İki haşlanmış yumurta
İki çatal menemen
Bir lokma bal
Peynir
5 zeytin
Akşam 15:00
3 kaşık yoğurt
Mısır ekmeği mayasız
4-5 kaşık paça çorbası
Lahana turşusu
Çok saçma şeyler misafirlikteydim ne varsa giyebileceğim onları yedim
Doğum günü de vardı bişey yemedim
Gecmis olsun balimMerhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakma zamanım olmadı inşallah önemli bişey kaçırmamışımdır
Büyük oğlum hastalandı 40 derece ateşi var grip oldu
@MiuLego menü bildirimi
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
İki haşlanmış yumurta
İki çatal menemen
Bir lokma bal
Peynir
5 zeytin
Akşam 15:00
3 kaşık yoğurt
Mısır ekmeği mayasız
4-5 kaşık paça çorbası
Lahana turşusu
Çok saçma şeyler misafirlikteydim ne varsa giyebileceğim onları yedim
Doğum günü de vardı bişey yemedim
Teşekkür ederim canımGecmis olsun balim
Tursu haric guzel bence menun
Cissiz cossuz atlatmisin dogum gununu tebrikler
Canım sen Yen’i mi geldin@MiuLego
Seker ilacima tekrar basladimm kuzu
Afiyet sifa olsun bebesimTeşekkür ederim canım
Turşu çok tuzlu değildi ev tipiydi turşu bi kaç parça yemiş bulundum :)
Sağol canım hastalık peşimizi bırakmadı inşallah bebeğe bulaşmaz oğlan fena maalesefCook gecmis olsun canim..
Hande handeCanım sen Yen’i mi geldin
Hande hande
Shut up hande