Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saphira=30
saliss=7
kırmızıgül=45
aysen_34=9
ekimm=10
kayramin=8
saferan=23
ipekyol51=8
hasretim=3
nev81=7

tebrikler kırımızımmm

kırmızıgül=6
saliss=7
saferan=18
aysen_34=7
ekimm=5
saphira=12
hasretim=2
nev81=10
ipekyol51=1 (izin almıştı diye hatırlıyorum)

tebrikler safişkom

ellerine sağlk saphıraaa..tebrikler kaptanııım...kupamı da alayım şöyleee....

çok geçmiş osun canııım...daha iyisindir inş....

hepiniz sağolun hepiniz beni çok motive ettinizz bugünn pazaraa gidipp yeşillikleridee alacağım bugün ekmeği keseceğim kademeli olarak vedalaşacağız pazartesi büyük gün

inş. canım.....senden süper sonuçlar bekliyoruum...

en güzelini yapmışsın ben de soğukta pazar gezdiim ama güzeldii..

çook güzel ..şimdi de videolu dinliyoruuum..iyi ki geldin saliss romantizmi unutmuşuz yaav...

arkadaşlar karatay diyetinde mesela akşamları bonfile veya pirzola diyor yerine hangi yiyeceklerle değiştirebiliyorsunuz siz neler tükettiniz?

saphıra da yazmış canım hiç zorlama kendini ..yasak çok az çünkü...

ben de çook beğendim +90 da paylaşmıilardı siz de mahrum kalmayın dedim...

sen kaararlı ol yeter canıım..biz arkandayız..ailen nasıl yaklaşıyor bu konuyaa....

kırmızıdan sonra ikinci platoniğimiz belli olduuu...

gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem olacak canıım....

günaysın gülüüüm...sana arkadaşi geldiii saliss de ceyhun hayranıymıışş......

günaydın ekiim....

birazdan hastaneye gidicem ayşemin burnu durmadan akıyor randevu almıştım bi gösteriim de geliim...

tuh aysenim, bu kotu olmus..ins esinle iyi motive edersiniz birbirinizi
Gozun aydin canim, insallah iyi sonuclar alirsinnezaman belli olacak sonuclar?
herhalde senide ekliyoruz, sonucta dondum dedin ipekcim
Bu site senin de mucizen olacak canım.İnsanın insana nasıl güzellikler getirebileceğini,el ele verince nasıl mucizeleri doğurucağını göreceksin.Başaracağına eminim
canimsin benimmm sennnnnnn...eski nilosum donmus geriiyine herkesi super motive etmissin nilosum...agzindan bal damliyor resmen..yazdiklarini okudukca hersey ucum gidiyor sanki
saphira=30
saliss=7
kırmızıgül=45
aysen_34=9
ekimm=10
kayramin=8
saferan=23
ipekyol51=8
hasretim=3
nev81=7

tebrikler kırımızımmm
ellerine saglik bitanemm, ben ne etmisim oyle..cenem dusmus resmen
hasretim, barajin altindasin bak

kırmızıgül=6
saliss=7
saferan=18
aysen_34=7
ekimm=5
saphira=12
hasretim=2
nev81=10
ipekyol51=1 (izin almıştı diye hatırlıyorum)

tebrikler safişkom
ellerine saglik tekrardann hasretimmm??? listeye girer girmez boyle yaparsan ceza alacaksin haberin olsun haa
gecmis olsun canim, Allah sifani versin..bende butun hafta sonu bas agrisi gecirdim..oldum resmen..
kayracim artik toparlanma vakti...bu hafta senden baska bir kacamak duymak istemiyorummm..artik herkes siki diyette olacak okederrr

super bir baslangic iste...bugunude bol bol burada gecirirsen..eminim cok kolay atlatacaksindir
İnşallah iradem beni utandırmazz sabırsızlanıyorummmm yarın olsun diyeee çok merak ediyorum ilkk günümm nasıll olacakk:18:
yok oyle dusunme sakin,,,ege olurda acikirsan, fazla kilonun sana getirdigi eksileri,kaybettiklerini dusun olurmu...bende cok ise yaradi

ellerine sağlk saphıraaa..tebrikler kaptanııım...kupamı da alayım şöyleee....

kırmızıdan sonra ikinci platoniğimiz belli olduuu...
saol safisim,,sanada tebriklerr....
salisste benden anlasildi asksiz hayatmi olur ya...agg aggg

günaydın ekiim....
Gunaydin bitanemm
birazdan hastaneye gidicem ayşemin burnu durmadan akıyor randevu almıştım bi gösteriim de geliim...
gecmis olsun canim, ins cabucak toparlanir

günaydın güzelimm ... inşallah....

günaydın ekiim....
günaydın canımm

geçmişler olsun cimcimeye....

nevcim sen bu on ay içinde spor yaptın mı kuzum. yaptınsa ne yaptın acaba... bir de diyetisyene mi gidiyorsun... merak ettim de cevaplarsan sevinirim..
geçmiş olsun gülüm umarım şimdi daha iyisindir..
afiyet olsunn...
çoookk güzellmiş.. ben ceyhun yılmazın şiir yazdığını bilmezdimm hiç...
ben eski halini bilmiyorumm ama bu nevi çookkkk sevdimm ...
güzel paylaşımın için teşekkürler canım...
afiyet olsunn şeker..

kahvaltı:
1 bardak süt
1 tk bal
1 dilim ekmek
peynir, zeytin

daha hiç bi iş yapmadımm bir sürü evişi var yapılacakk akşam tez oluyorr ben kalkayım işime bakayımm... ara ara uğrarım inşallah... perşembeye de işe başlıyorum kızlarr dua edin işlerim rast gitsinn... görüşürüzz...

tamam canim, kolay gelsin..Allah yardimcin olsun

güzeldi canım teşekkürler... diyet açısından diğer haftalara nazaran daha iyiydi gülümm... inşallah cumaya daha iyi olacakk

bunada sukur insallah canim hep beraber bu hafta guzel sonuclar aliriz..malesef bende gr gr gidiyor artik kilolarr bende o yuzden spora agirlik verecegim artik

günaydin kizlar,hafta sonu beklenmedik bir yolculuk gerceklesti ve abime gittik 2 gün tatil +2 ye mal oldu ama 2 kiloluk yediigmide sanmiyorum sanirim ödem topladim(umarim öyledir)

günaydınnn fısıtklar.....şimdilik işlerimi yoluna koydum gibi..aranıza geri döndüm...özledim sizleri...

afiyet olsun cnm..aynen benimde baya bi işim var..her zamanki gibi nankör ev işlericnm üzülme ilk bir hafta belki manevi olarak zorlanıcaksın ama uzmanların dediğine göre bebklerimizle ne kadar uzun vakit geçirdiğimiz diil ne kadar kaliteli vakit gçirdiğimiz önemli...her şey gönlüne göre olsun cnmcım

günaydin kizlar,hafta sonu beklenmedik bir yolculuk gerceklesti ve abime gittik 2 gün tatil +2 ye mal oldu ama 2 kiloluk yediigmide sanmiyorum sanirim ödem topladim(umarim öyledir)

günaydın hasretcim,yolculuk ödem yapmış olabilir haklısın...vermek çok zor kiloları ama almak ne kadar da kolay yaa

gunaydin canim, bende iki kiloluk yedigini sanmiyorum..odem tutmusundur..ama artik diyeine dikkat etmeni istiyorum hasretim..yoksa al al olmazzz
günaydınnn fısıtklar.....şimdilik işlerimi yoluna koydum gibi..aranıza geri döndüm...özledim sizleri...

gunaydin canim, tekrar aramiza hos geldinn..diyet ne alemde bakim???

günaydın hasretcim,yolculuk ödem yapmış olabilir haklısın...vermek çok zor kiloları ama almak ne kadar da kolay yaa

helede alacak olan insan bense dahada kolay oluyor cok cabuk kilo aliyorum ben ya ve artik bunun icin ne yapacagimida bilemiyorum,ödemdir diyorum moralimi bozmak istemiyorum ama,ama iste....

gunaydin canim, bende iki kiloluk yedigini sanmiyorum..odem tutmusundur..ama artik diyeine dikkat etmeni istiyorum hasretim..yoksa al al olmazzz

gunaydin canim, tekrar aramiza hos geldinn..diyet ne alemde bakim???

bende istiyorum kirmizim o yüzden girdim takima zaten eger ödem tuttuysam cumaya kadar eksiye gecmeye calisicam yok aldiysam sabit kalsamda kardir artik.70 e dayandim resmen

kizlar fark ettiyseniz, cuma gunu 2.takim (kardes takimimiz) listesini bizim topige eklemis ve paylasim icin rica etmis..ama malsef ben ciktigimda eklemis..ki ben dondugumde vakit gecmisti..simdide paylasim bolumune kardes takimdan cikartirmisin bizi yazmis???
yani bilginiz olsun diye dedim..ki ben gormedigim icin msjda yazmistim ona..herkes cuma gunu bir telasta oluyor..ekleyecegini nerden bilelim..ama bunun icin kardes takimindan ayrilmak istiyorsa keyfi bilir..sikildim bazi takimlarin triplerinden artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…