saphira=30
saliss=7
kırmızıgül=45
aysen_34=9
ekimm=10
kayramin=8
saferan=23
ipekyol51=8
hasretim=3
nev81=7
tebrikler kırımızımmm
kırmızıgül=6
saliss=7
saferan=18
aysen_34=7
ekimm=5
saphira=12
hasretim=2
nev81=10
ipekyol51=1 (izin almıştı diye hatırlıyorum)
tebrikler safişkom
günaydınlar iyi hafta sonları canlarım
dün ben acillik oldum cuma akşamdan beri hastayım ama artık gece dayanılmaz oldu
faranjit oldum nefes almak istmeiyorum birde ateşim çıkmaya başladı 39,5 la doktora gitmişim :18:
verdi bir sürü ilaç geldim geleli yatıyorum ama sanki bütün kemiklerimi çekiyolar her yerim ağrıyo
ilaç yemek için erkenden kalktım kahvaltıya kalori sayımı yöntemine geçtim bakalım dün itibariyle
[1] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[2] Mevsim Salata 2 POR.(150GR.) 90
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Barbunya Pilaki 1 PORSİYON 350
[5] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[6] Pınar Yağlı Süt 0.2 LİTRE 123.8
[7] Sade Kek 2 DİLİM 292
Toplam : 1215.1 kal.
hepiniz sağolun hepiniz beni çok motive ettinizz bugünn pazaraa gidipp yeşillikleridee alacağım bugün ekmeği keseceğim kademeli olarak vedalaşacağızpazartesi büyük gün
günaydııınnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrr
sabah hava yine bulutlu kişisel gelişim kitabımı aldımm üstüme yorganı çektim miskin miskin kitap okuyorumm.. Ben kişisel gelişime çok meraklıyım birçok kitap okudum ama favorim anthony robbinskendisi hayaata oyununda mükemmel bi antrönör aslında sizi bulmam da onun sayesinde arada sizee de onun yazdıklarından alıntılar yapmak isterimm çok güzel tespitleri vardır...
veee hayatta aşık olduğumm tekk ADAM ceyhun yılmazz beynine kalbine düşüncelerine ve şiirlerine bayılıyorummm...
vee sizlere hediyemmm :)
Hala sen varmışsın gibi
İki yastıkla yatıyorum..
Kimseye söyleme gidişini, ben söylemedim.
Elimde senin siparişin olmayan torbalarla geliyorum eve..
Ağlaya ağlaya öpüyorum yattığın yastığı yorganı
Sanki beni az önce yolcu etmişsin gibi çıkıyorum sokaklara..
Üst komşuya hava atarak, bi fiyaka bi görsen..
Ne garip bu insanlar!
Bütün mahalle, hatta alttaki bakkal bile seni geçen kasım öldü sanıyor...
Ne garip bu insanlar!
Hala her sabah bana selam veriliyor..
Sanki yaşıyormuşum gibi..
CEYHUN YILMAZ
arkadaşlar karatay diyetinde mesela akşamları bonfile veya pirzola diyor yerine hangi yiyeceklerle değiştirebiliyorsunuz siz neler tükettiniz?
slm güzeller bitiğim valla 2 gün annemdeydin hazırlık çocuklar sonra bi kaç topladım eve geçiş yaptım eve geldim buseferde eşimin köyden akrabası yaşlı bi amca geldi dede gibi görürler gelmişken misafir edeyim dedim iki gündür gelen giden misafir hakgetire 4 gündür bi koşturmaca gittim buarada benimde diyet gümledi tabi neyse yarından toparlaıyorum fırsat bulmuşken bi girim dedim herkeze iyi pazarlar safişşim bağlandı çok güzeldi adamın teki benim için şarkı söyledi özel hissettim valla kendimi
Veee hazırlıklar tamamm bu yağmurda hasta halimle koştura koştura pazara gittim çok eğlendimmm ne kadar yeşillik varsa aldım adam lokanta mı işletiyorsun abla dedi: cevizlerr lahanalarr yağsız beyazz peynirler karnabaharlarrr:))) normalde hiç almayacağım ne varsa aldımm : :çokkk mutluuu olddummm çok yorulmama rağmen artıkk birşeylerin değişeceğine işaret olarak kabul ettim bu alışverişi artıkk çitinnn öbürrr tarafındayımmm D
Bir elbise askılığına asın beni
Ben bekleyebilirim
Hayatın baharına tutunup
Kışı geçiririm
Ağlamalarım bitene, yalnızlığım gidene kadar
Uyanırım sabahları, umudumun suyunu veririm
Bir şarkı söylerim sana
Sözlerini bilmediğim
Seni severim o bilmediğim şarkı gibi
Öpüşmeyi özlerim senle
Hiç öpüşmedik ki diyeceksin soranlara
Olsun, sen beni sevdin mi hiç
Ama ben seni özleyebiliyorum
Bu da benim yeteneğim
Olmasan da severim seni
Hatta ayrılırım senden, haberin olmaz
Ceyhun Yılmaz
Canımsın sen benim ya,hepiniz canlarımsınız.Şu son 4 aydaki tutukluğum ve moralsizliğime sabrettiğiniz için ne desem hakkınızı ödeyemem.Artık toparlandığımı hissediyorum ve hepinizi çok seviyorum
Ellerine sağlık canım
Maşallah takımımıza
Allah şifa versin bitanem,gıdana dikkat et olur mu.İyi beslenmekle yeniliyor hastalıklar biliyorsun,diyeti düşünme birkaç gün kuzum
Harikasınnnnnnnnnnnn
Ve hayatının değişmesine inan ki artık hiçbirşey kalmadı.En zor kısmı aştın canım,sırada başarının adım adım tadını almak var
tuh aysenim, bu kotu olmus..ins esinle iyi motive edersiniz birbirinizibizim spor merkezi işi yattı maalesef gençlik merkezi olduğu için 16 25 yaş arası alıyolarmış
ben aslında ağustos ayına kadar gidebilirim ama tek başıma hiç bi anlamı yok zaten evdede koşu bandı var eşimle anlaşma yaptım bakalım birbirimizi gaza getirelim düzenli yapalım diye benim tosun bana ne kadar ayak uydurabilecek görücem
Gozun aydin canim, insallah iyi sonuclar alirsinBennn geldimmmm sınavııııı mıı atlattım hocaların karşısında ecel terleri döktüm inşallah stresten biras zayıflamışımdırÜç günde toplam 9 saat uyudum:) Amaaa şimdiii kendimi diyetime verme zamanı..yarına bile ertelemeden hemen karatay ve diğer diyetler hakkında araştırma yapmaya karar verdim:) kk da sanırım bu konuda geniş bilgi alabileceğim yerler var sitede bir tur zamanı
herhalde senide ekliyoruz, sonucta dondum dedin ipekcimKorkuttun beni safişim yaaa.Şaka bir yana yazınca insan toparlıyor kendini gerçekten
Kızlar bugün tatil günümüzdü bizim malum ancak bu saatte girebildim.Mesaj sayımında beni sayıyorsanız bugün izinli sayın olur mu
canimsin benimmm sennnnnnn...eski nilosum donmus geriiBu site senin de mucizen olacak canım.İnsanın insana nasıl güzellikler getirebileceğini,el ele verince nasıl mucizeleri doğurucağını göreceksin.Başaracağına eminim
ellerine saglik bitanemm, ben ne etmisim oyle..cenem dusmus resmensaphira=30
saliss=7
kırmızıgül=45
aysen_34=9
ekimm=10
kayramin=8
saferan=23
ipekyol51=8
hasretim=3
nev81=7
tebrikler kırımızımmm
ellerine saglik tekrardannkırmızıgül=6
saliss=7
saferan=18
aysen_34=7
ekimm=5
saphira=12
hasretim=2
nev81=10
ipekyol51=1 (izin almıştı diye hatırlıyorum)
tebrikler safişkom
gecmis olsun canim, Allah sifani versin..bende butun hafta sonu bas agrisi gecirdim..oldum resmen..günaydınlar iyi hafta sonları canlarım
dün ben acillik oldum cuma akşamdan beri hastayım ama artık gece dayanılmaz oldu
faranjit oldum nefes almak istmeiyorum birde ateşim çıkmaya başladı 39,5 la doktora gitmişim :18:
verdi bir sürü ilaç geldim geleli yatıyorum ama sanki bütün kemiklerimi çekiyolar her yerim ağrıyo
ilaç yemek için erkenden kalktım kahvaltıya kalori sayımı yöntemine geçtim bakalım dün itibariyle
kayracim artik toparlanma vakti...bu hafta senden baska bir kacamak duymak istemiyorummm..artik herkes siki diyette olacak okederrrslm güzeller bitiğim valla 2 gün annemdeydin hazırlık çocuklar sonra bi kaç topladım eve geçiş yaptım eve geldim buseferde eşimin köyden akrabası yaşlı bi amca geldi dede gibi görürler gelmişken misafir edeyim dedim iki gündür gelen giden misafir hakgetire 4 gündür bi koşturmaca gittim buarada benimde diyet gümledi tabi neyse yarından toparlaıyorum fırsat bulmuşken bi girim dedim herkeze iyi pazarlar safişşim bağlandı çok güzeldi adamın teki benim için şarkı söyledi özel hissettim valla kendimi
super bir baslangic iste...bugunude bol bol burada gecirirsen..eminim cok kolay atlatacaksindirVeee hazırlıklar tamamm bu yağmurda hasta halimle koştura koştura pazara gittim çok eğlendimmm ne kadar yeşillik varsa aldım adam lokanta mı işletiyorsun abla dedi: cevizlerr lahanalarr yağsız beyazz peynirler karnabaharlarrr:))) normalde hiç almayacağım ne varsa aldımm : :çokkk mutluuu olddummm çok yorulmama rağmen artıkk birşeylerin değişeceğine işaret olarak kabul ettim bu alışverişi artıkk çitinnn öbürrr tarafındayımmm D
yok oyle dusunme sakin,,,ege olurda acikirsan, fazla kilonun sana getirdigi eksileri,kaybettiklerini dusun olurmu...bende cok ise yaradiİnşallah iradem beni utandırmazz sabırsızlanıyorummmm yarın olsun diyeee çok merak ediyorum ilkk günümm nasıll olacakk:18:
saol safisim,,sanada tebriklerr....
ellerine sağlk saphıraaa..tebrikler kaptanııım...kupamı da alayım şöyleee....
kırmızıdan sonra ikinci platoniğimiz belli olduuu...
Gunaydin bitanemmgünaysın gülüüüm...sana arkadaşi geldiii saliss de ceyhun hayranıymıışş......
günaydın ekiim....
gecmis olsun canim, ins cabucak toparlanirbirazdan hastaneye gidicem ayşemin burnu durmadan akıyor randevu almıştım bi gösteriim de geliim...
günaydın güzelimm ... inşallah....Gunaydin sekerler..
saglikli,kazasiz belasiz bir hafta diliyorum herkese...
ins.. bu hafta gecen haftadan cok ock guzel ve iyi olacak...
ben hafta sonu kacamak yapmadim..yani bu hafta eskisi kadar guzel rakamlarda olmasa bir hareker bekliyorum
tartida...
hadi toparlanin bakalim konusalim....sohbet edelimmm
günaydın canımmgünaysın gülüüüm...sana arkadaşi geldiii saliss de ceyhun hayranıymıışş......
günaydın ekiim....
birazdan hastaneye gidicem ayşemin burnu durmadan akıyor randevu almıştım bi gösteriim de geliim...
nevcim sen bu on ay içinde spor yaptın mı kuzum. yaptınsa ne yaptın acaba... bir de diyetisyene mi gidiyorsun... merak ettim de cevaplarsan sevinirim..5 aydır ekmeksiz yaşayan biri olarak,bünyenin her olasılıkta seçimlere uyum sağladığını söyleyebilirim canım.Hem de beynimiz biliyor ki;bu geçici bir süreç.Benim birdahaki ay,ekmek serbest olmaya başlayacak mesela.Salişcim,öncelikle şunu kabullenicez.1 yılımızı feda edicez ama,bu bize ömür boyu özgüven ve mutluluk verecek.Bir ömür için 1 sene inan hiç de zor olmuyor.Benim 10 ay bitti ve giden kilo nerdeyse 33.İnan ki böyle bakınca çekilen sıkıntılar güzel geliyor.Ne diyor Mehmet Akif:''Zafere giden yolda,çekilen çile kutsaldır...''
geçmiş olsun gülüm umarım şimdi daha iyisindir..günaydınlar iyi hafta sonları canlarım
[1] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[2] Mevsim Salata 2 POR.(150GR.) 90
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Barbunya Pilaki 1 PORSİYON 350
[5] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[6] Pınar Yağlı Süt 0.2 LİTRE 123.8
[7] Sade Kek 2 DİLİM 292
Toplam : 1215.1 kal.
çoookk güzellmiş.. ben ceyhun yılmazın şiir yazdığını bilmezdimm hiç...veee hayatta aşık olduğumm tekk ADAM ceyhun yılmazz beynine kalbine düşüncelerine ve şiirlerine bayılıyorummm...
vee sizlere hediyemmm :)
Hala sen varmışsın gibi
İki yastıkla yatıyorum..
Kimseye söyleme gidişini, ben söylemedim.
Elimde senin siparişin olmayan torbalarla geliyorum eve..
Ağlaya ağlaya öpüyorum yattığın yastığı yorganı
Sanki beni az önce yolcu etmişsin gibi çıkıyorum sokaklara..
Üst komşuya hava atarak, bi fiyaka bi görsen..
Ne garip bu insanlar!
Bütün mahalle, hatta alttaki bakkal bile seni geçen kasım öldü sanıyor...
Ne garip bu insanlar!
Hala her sabah bana selam veriliyor..
Sanki yaşıyormuşum gibi..
CEYHUN YILMAZ
ben eski halini bilmiyorumm ama bu nevi çookkkk sevdimm ...Canımsın sen benim ya,hepiniz canlarımsınız.Şu son 4 aydaki tutukluğum ve moralsizliğime sabrettiğiniz için ne desem hakkınızı ödeyemem.Artık toparlandığımı hissediyorum ve hepinizi çok seviyorum
güzel paylaşımın için teşekkürler canım...''Değişikliklerin herhangi bir değer taşıyabilmesi için, kalıcı ve tutarlı olmaları gerekir. Bir anlık değişiklikleri hepimiz yaşamışızdır, ama sonunda balon gibi sönmüş,hayal kırıklığına uğramışızdır. Aslında pek çok kimselerin değişikliklere yüreklerinde korkuyla yaklaşmaları, bilinç altında o değişikliğin yalnızca geçici olduğuna inanmalarından kaynaklanır.Bunun en başta gelen örneği , perhize başlaması gereken bir insandır. Bu işi durmadan erteler,bunun da baş nedeni, değişikliği yaratmak için çekeceği onca zahmetlerin , ancak kısa dönemli bbir ödül getireceğine inanmasıdır. Hepimizin birlikte hayatlarımızda bir değişiklik yaratmak için kullanabileceğimiz 3 temel ilke var:
1- Standartlarınızı yükseltin(kendinizden beklediğiniz şeyleri değiştirin)
2-Sınırlayıcı inançlarınızı değiştirin (içinizde amaçlarınıza ulaşabileceğinize dair kesin bir güven duygusu oluşturun)
3- Stratejinizi değiştirin( amaçlarınıza ulaşmak için tek bir yola saplanıp kalmayın alternatif yollar deneyin)''
afiyet olsunn şeker..Akşam yemeği:
1 tabak fırında karnıbahar
3 y.k. kıymalı bamya
1 kase salata ( beyaz lahana+mor lahana+kırmızı soğan+havuç+turp karışımı)
1 kase yoğurt
1 kk fıstıklı tahin helvası
1 kutu icetea şeftali light
2 Lt su
günaydın güzelimm ... inşallah....
günaydın canımm
geçmişler olsun cimcimeye....
sanada gunaydin ekimcim, hafta sonun nasil gecti? kacamak olmadi insallah:18::18:
kahvaltı:
1 bardak süt
1 tk bal
1 dilim ekmek
peynir, zeytin
daha hiç bi iş yapmadımm bir sürü evişi var yapılacakkakşam tez oluyorr ben kalkayım işime bakayımm... ara ara uğrarım inşallah... perşembeye de işe başlıyorum kızlarr dua edin işlerim rast gitsinn... görüşürüzz...
güzeldi canım teşekkürler... diyet açısından diğer haftalara nazaran daha iyiydi gülümm... inşallah cumaya daha iyi olacakk
kahvaltı:
1 bardak süt
1 tk bal
1 dilim ekmek
peynir, zeytin
daha hiç bi iş yapmadımm bir sürü evişi var yapılacakkakşam tez oluyorr ben kalkayım işime bakayımm... ara ara uğrarım inşallah... perşembeye de işe başlıyorum kızlarr dua edin işlerim rast gitsinn... görüşürüzz...
günaydin kizlar,hafta sonu beklenmedik bir yolculuk gerceklesti ve abime gittik 2 gün tatil +2 ye mal oldu ama 2 kiloluk yediigmide sanmiyorum sanirim ödem topladim(umarim öyledir)
gunaydin canim, bende iki kiloluk yedigini sanmiyorum..odem tutmusundur..ama artik diyeine dikkat etmeni istiyorum hasretim..yoksa al al olmazzzgünaydin kizlar,hafta sonu beklenmedik bir yolculuk gerceklesti ve abime gittik 2 gün tatil +2 ye mal oldu ama 2 kiloluk yediigmide sanmiyorum sanirim ödem topladim(umarim öyledir)
günaydınnn fısıtklar.....şimdilik işlerimi yoluna koydum gibi..aranıza geri döndüm...özledim sizleri...
günaydın hasretcim,yolculuk ödem yapmış olabilir haklısın...vermek çok zor kiloları ama almak ne kadar da kolay yaa
gunaydin canim, bende iki kiloluk yedigini sanmiyorum..odem tutmusundur..ama artik diyeine dikkat etmeni istiyorum hasretim..yoksa al al olmazzz
gunaydin canim, tekrar aramiza hos geldinn..diyet ne alemde bakim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?