Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa biliyorum çok soru soruyorum ama bir sorum daha var bu listede hiç ekmek yok bu sorunu nasıl çözdünüz ekmeksiz hayat:26:

Yaa biliyorum çok soru soruyorum ama bir sorum daha var bu listede hiç ekmek yok bu sorunu nasıl çözdünüz ekmeksiz hayat:26:
5 aydır ekmeksiz yaşayan biri olarak,bünyenin her olasılıkta seçimlere uyum sağladığını söyleyebilirim canım.Hem de beynimiz biliyor ki;bu geçici bir süreç.Benim birdahaki ay,ekmek serbest olmaya başlayacak mesela.Salişcim,öncelikle şunu kabullenicez.1 yılımızı feda edicez ama,bu bize ömür boyu özgüven ve mutluluk verecek.Bir ömür için 1 sene inan hiç de zor olmuyor.Benim 10 ay bitti ve giden kilo nerdeyse 33.İnan ki böyle bakınca çekilen sıkıntılar güzel geliyor.Ne diyor Mehmet Akif:''Zafere giden yolda,çekilen çile kutsaldır...''

o zaman beni ve irademi çetin bi sınavv bekliyor:) eminim bu sınavı da geçerim:) yarın karatay diyeti için almam gereken malzemeleri alacağımceviz fındık fıstık felan bide kitabı okumam lasım bi kitapçılara bakacağım.. hayırlısı olsun artık

Bu site senin de mucizen olacak canım.İnsanın insana nasıl güzellikler getirebileceğini,el ele verince nasıl mucizeleri doğurucağını göreceksin.Başaracağına eminim

nevcim ne güzel yazıyorsun çok güzel destek oluyorsunn teşekkürler canımm

hepiniz çok harikasınızzz gerçekten verdiğiniz kiloları gördükçe insanın umudu oluyorsunuz eminim çok şey değişecek bu 15 günde

bu arada ben üniversitenin olimpik havuzunda öğrenci hemşire olarak çalışıyorum karar verdim haftada 2 yüzeceğim belki faydası olur zaten çok seviom yüzmeyi..önceleri şişman olduğum için utanıp hiç giremedim suyaama şimdi kendime güvenim geldi nasılsa zayıflayacağım ordakiler beni şu an şişman görse bile yeni halimi görünce eski salişi hatırlamazlar bile:)

nevcim ne güzel yazıyorsun çok güzel destek oluyorsunn teşekkürler canımm
Canım benim,çok teşekkür ederim.Cümleler de varlığınızla besleniyor,iyi ki varsınızzzz,ben takımımı çokkkk seviyorummmm

iyi akşamlar kızlarr...

araya giriverdim öylece ama
Ilık ılık geldin girdin cümlelerin arasına,hiç şikayetimiz yok,iyi ki geldin

İşte bu.Bu cümleler kiloları hayatında son kez üzerinde taşıyan bir iradenin sözleri.Başarıcazzzzzzzzz

Bugünkü menü

500 ml su
500 ml su+1 limonun suyu
1 kuru incir+1 ceviz
1 bardak süt
(aç karnına bağırsak çalıştırmak için denediğim yeni yöntem)

1. öğün:13.00-13.30

1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
peynir
zeytin
domates
salatalık
biber
1/4 gevrek
3 çay

ara:17.30 gibi dünkü gibi biraz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu.şekerim düşmüş olabilir diye düşünüp 1 kuru incir ve 1 ceviz yedim

2. öğün:20.30 maalesef biraz geciktim ama zaten geç yatıyorum
1 dolu tabak(3 kepçe) kıymalı bamya
2 yemek kaşığı erişte (yine dayanamadım ve tattım.Normal düzenimize dönünce inşallah bu kaçamaklar olmayacak)

toplam su:2-2.5 LT

canım tabiki soracaksın bizler de zevkle cevap vereceğiz evet canım hiç ekmek yok ama inan aramayacaksın.Zaten o kadar çok doyacaksın ki yediklerinle.Pazartesi günü ilk karatay kahvaltının hepsini bitiremediğini yazarsan hiç şaşırmam

heheeyyyttt görsünler bakalımmm saliss kimmiş yaahuuu

nevim her zamanki çok güzel ifade etmiş.bak nevi iyi belle,moral meleğimizdir o bizim

saphira=30
saliss=7
kırmızıgül=45
aysen_34=9
ekimm=10
kayramin=8
saferan=23
ipekyol51=8
hasretim=3
nev81=7

tebrikler kırımızımmm

kırmızıgül=6
saliss=7
saferan=18
aysen_34=7
ekimm=5
saphira=12
hasretim=2
nev81=10
ipekyol51=1 (izin almıştı diye hatırlıyorum)

tebrikler safişkom

günaydınlar iyi hafta sonları canlarım
dün ben acillik oldum cuma akşamdan beri hastayım ama artık gece dayanılmaz oldu
faranjit oldum nefes almak istmeiyorum birde ateşim çıkmaya başladı 39,5 la doktora gitmişim :18:
verdi bir sürü ilaç geldim geleli yatıyorum ama sanki bütün kemiklerimi çekiyolar her yerim ağrıyo

ilaç yemek için erkenden kalktım kahvaltıya kalori sayımı yöntemine geçtim bakalım dün itibariyle

[1] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[2] Mevsim Salata 2 POR.(150GR.) 90
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Barbunya Pilaki 1 PORSİYON 350
[5] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[6] Pınar Yağlı Süt 0.2 LİTRE 123.8
[7] Sade Kek 2 DİLİM 292
Toplam : 1215.1 kal.

Eveettt bu bünyee bu kilolarlaa bir gün daha gitmek istemio:)

hepiniz sağolun hepiniz beni çok motive ettinizz bugünn pazaraa gidipp yeşillikleridee alacağım bugün ekmeği keseceğim kademeli olarak vedalaşacağız pazartesi büyük gün

günaydııınnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrr

sabah hava yine bulutlu kişisel gelişim kitabımı aldımm üstüme yorganı çektim miskin miskin kitap okuyorumm.. Ben kişisel gelişime çok meraklıyım birçok kitap okudum ama favorim anthony robbinskendisi hayaata oyununda mükemmel bi antrönör aslında sizi bulmam da onun sayesinde arada sizee de onun yazdıklarından alıntılar yapmak isterimm çok güzel tespitleri vardır...

veee hayatta aşık olduğumm tekk ADAM ceyhun yılmazz beynine kalbine düşüncelerine ve şiirlerine bayılıyorummm...

vee sizlere hediyemmm :)

Hala sen varmışsın gibi
İki yastıkla yatıyorum..

Kimseye söyleme gidişini, ben söylemedim.
Elimde senin siparişin olmayan torbalarla geliyorum eve..
Ağlaya ağlaya öpüyorum yattığın yastığı yorganı
Sanki beni az önce yolcu etmişsin gibi çıkıyorum sokaklara..
Üst komşuya hava atarak, bi fiyaka bi görsen..
Ne garip bu insanlar!
Bütün mahalle, hatta alttaki bakkal bile seni geçen kasım öldü sanıyor...
Ne garip bu insanlar!
Hala her sabah bana selam veriliyor..
Sanki yaşıyormuşum gibi..
CEYHUN YILMAZ

Bugünnn kimsee yokkk benn yalnızz kaldımm:2:
herkess ailesiylee güzell bir pazarrrr içerindee galibaa:)
ben pazarları pek sevmem o yüzden heyecanla pazartesiyi bekliyorumm sizee ilkk karatay günümü anlatma için heyecanlanıyorum

arkadaşlar karatay diyetinde mesela akşamları bonfile veya pirzola diyor yerine hangi yiyeceklerle değiştirebiliyorsunuz siz neler tükettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…