[video=youtube_share;2zxtIyQSxMc]http://youtu.be/2zxtIyQSxMc[/video]
kızlar bunu bir izleyin
teşekkür ederim hayatımmm
canım karatay diyetinde kalori hesabı yapılmaz.Çatlayana kadar değil ama doyana kadar,tüm sağlıklı yiyeceklerden yenir ve zayıflanır şekil a ben :)) ve karatay diyeti topiğindeki diğer arkadaşlar :))
Bence en azından bünye alışana kadar 1 ay denenmesi gereken bir diyet ama hiç olmazsa 1 hafta denemeni öneririm.Ben ilk haftamda 4.5 kg vermiştim
5 aydır ekmeksiz yaşayan biri olarak,bünyenin her olasılıkta seçimlere uyum sağladığını söyleyebilirim canım.Hem de beynimiz biliyor ki;bu geçici bir süreç.Benim birdahaki ay,ekmek serbest olmaya başlayacak mesela.Salişcim,öncelikle şunu kabullenicez.1 yılımızı feda edicez ama,bu bize ömür boyu özgüven ve mutluluk verecek.Bir ömür için 1 sene inan hiç de zor olmuyor.Benim 10 ay bitti ve giden kilo nerdeyse 33.İnan ki böyle bakınca çekilen sıkıntılar güzel geliyor.Ne diyor Mehmet Akif:''Zafere giden yolda,çekilen çile kutsaldır...''Yaa biliyorum çok soru soruyorum ama bir sorum daha varbu listede hiç ekmek yok bu sorunu nasıl çözdünüz ekmeksiz hayat:26:
5 aydır ekmeksiz yaşayan biri olarak,bünyenin her olasılıkta seçimlere uyum sağladığını söyleyebilirim canım.Hem de beynimiz biliyor ki;bu geçici bir süreç.Benim birdahaki ay,ekmek serbest olmaya başlayacak mesela.Salişcim,öncelikle şunu kabullenicez.1 yılımızı feda edicez ama,bu bize ömür boyu özgüven ve mutluluk verecek.Bir ömür için 1 sene inan hiç de zor olmuyor.Benim 10 ay bitti ve giden kilo nerdeyse 33.İnan ki böyle bakınca çekilen sıkıntılar güzel geliyor.Ne diyor Mehmet Akif:''Zafere giden yolda,çekilen çile kutsaldır...''
Bu site senin de mucizen olacak canım.İnsanın insana nasıl güzellikler getirebileceğini,el ele verince nasıl mucizeleri doğurucağını göreceksin.Başaracağına eminimo zaman beni ve irademi çetin bi sınavv bekliyor:) eminim bu sınavı da geçerim:) yarın karatay diyeti için almam gereken malzemeleri alacağımceviz fındık fıstık felan bide kitabı okumam lasım bi kitapçılara bakacağım.. hayırlısı olsun artık
5 aydır ekmeksiz yaşayan biri olarak,bünyenin her olasılıkta seçimlere uyum sağladığını söyleyebilirim canım.Hem de beynimiz biliyor ki;bu geçici bir süreç.Benim birdahaki ay,ekmek serbest olmaya başlayacak mesela.Salişcim,öncelikle şunu kabullenicez.1 yılımızı feda edicez ama,bu bize ömür boyu özgüven ve mutluluk verecek.Bir ömür için 1 sene inan hiç de zor olmuyor.Benim 10 ay bitti ve giden kilo nerdeyse 33.İnan ki böyle bakınca çekilen sıkıntılar güzel geliyor.Ne diyor Mehmet Akif:''Zafere giden yolda,çekilen çile kutsaldır...''
Canım benim,çok teşekkür ederim.Cümleler de varlığınızla besleniyor,iyi ki varsınızzzz,ben takımımı çokkkk seviyorummmmnevcim ne güzel yazıyorsun çok güzel destek oluyorsunnteşekkürler canımm
Ilık ılık geldin girdin cümlelerin arasına,hiç şikayetimiz yok,iyi ki geldiniyi akşamlar kızlarr...
araya giriverdim öylece ama
İşte bu.Bu cümleler kiloları hayatında son kez üzerinde taşıyan bir iradenin sözleri.Başarıcazzzzzzzzzhepiniz çok harikasınızzz gerçekten verdiğiniz kiloları gördükçe insanın umudu oluyorsunuz eminim çok şey değişecek bu 15 günde
bu arada ben üniversitenin olimpik havuzunda öğrenci hemşire olarak çalışıyorum karar verdim haftada 2 yüzeceğim belki faydası olur zaten çok seviom yüzmeyi..önceleri şişman olduğum için utanıp hiç giremedim suyaama şimdi kendime güvenim geldi nasılsa zayıflayacağım ordakiler beni şu an şişman görse bile yeni halimi görünce eski salişi hatırlamazlar bile:)
canım tabiki soracaksın bizler de zevkle cevap vereceğizYaa biliyorum çok soru soruyorum ama bir sorum daha varbu listede hiç ekmek yok bu sorunu nasıl çözdünüz ekmeksiz hayat:26:
hepiniz çok harikasınızzz gerçekten verdiğiniz kiloları gördükçe insanın umudu oluyorsunuz eminim çok şey değişecek bu 15 günde
bu arada ben üniversitenin olimpik havuzunda öğrenci hemşire olarak çalışıyorum karar verdim haftada 2 yüzeceğim belki faydası olur zaten çok seviom yüzmeyi..önceleri şişman olduğum için utanıp hiç giremedim suyaama şimdi kendime güvenim geldi nasılsa zayıflayacağım ordakiler beni şu an şişman görse bile yeni halimi görünce eski salişi hatırlamazlar bile:)
Canım benim,çok teşekkür ederim.Cümleler de varlığınızla besleniyor,iyi ki varsınızzzz,ben takımımı çokkkk seviyorummmm
Ilık ılık geldin girdin cümlelerin arasına,hiç şikayetimiz yok,iyi ki geldin
İşte bu.Bu cümleler kiloları hayatında son kez üzerinde taşıyan bir iradenin sözleri.Başarıcazzzzzzzzz
canım tabiki soracaksın bizler de zevkle cevap vereceğizevet canım hiç ekmek yok ama inan aramayacaksın.Zaten o kadar çok doyacaksın ki yediklerinle.Pazartesi günü ilk karatay kahvaltının hepsini bitiremediğini yazarsan hiç şaşırmam
heheeyyyttt görsünler bakalımmm saliss kimmiş yaahuuu
nevim her zamanki çok güzel ifade etmiş.bak nevi iyi belle,moral meleğimizdir o bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?