Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm güzeller bitiğim valla 2 gün annemdeydin hazırlık çocuklar sonra bi kaç topladım eve geçiş yaptım eve geldim buseferde eşimin köyden akrabası yaşlı bi amca geldi dede gibi görürler gelmişken misafir edeyim dedim iki gündür gelen giden misafir hakgetire 4 gündür bi koşturmaca gittim buarada benimde diyet gümledi tabi neyse yarından toparlaıyorum fırsat bulmuşken bi girim dedim herkeze iyi pazarlar safişşim bağlandı çok güzeldi adamın teki benim için şarkı söyledi özel hissettim valla kendimi

aaa noldun canım üşüttün mü tüh yaa çok geçmiş olsun
afiyet olsun canım
hepiniz sağolun hepiniz beni çok motive ettinizz bugünn pazaraa gidipp yeşillikleridee alacağım bugün ekmeği keseceğim kademeli olarak vedalaşacağız pazartesi büyük gün
hadi bakalım hayırlısı olsun
paylaşımlarını bekleyeceim
çoookkkk güzelll bayıldımmmm
ben çok romantik biri değilimdir,çok şiir de sevmem,okumam ama bu süpermiş gerçekten,çok etkileyici.teşekkürler canım
arkadaşlar karatay diyetinde mesela akşamları bonfile veya pirzola diyor yerine hangi yiyeceklerle değiştirebiliyorsunuz siz neler tükettiniz?

canım ne istersen ye.makarna-pilav-unlu ve şekerli olmasın yeter bir de zeytinyağ ve tereyağ dışında yağ kullanmıyoruz.yemeklerimzi pişirken yakmıyoruz,kısık ateşte pişiriyoruz.soğan kavururken de aynı şekilde fazla kavurmadan,soğanı şefaflaştırma şeklinde yapıyoruz.Katkılı her hangi bir ürün,hazır gıda,granül hazır kahve,süt tozu kullanmıyoruz.herşeyin doğalı olacak.Mümkünse organiği

Menüm

kahvaltı öncesi:
500 ml su
500 ml su+1 limonun suyu
1 nardak süt+1 kuru incir+1 ceviz

kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
peynir
zeytin
½ dilim ekmek+az tereyağ
1/8 kangal sucuk
çay

Kahvaltıyı çok geç yedik bugün 14.30 da

Veee hazırlıklar tamamm bu yağmurda hasta halimle koştura koştura pazara gittim çok eğlendimmm ne kadar yeşillik varsa aldım adam lokanta mı işletiyorsun abla dedi: cevizlerr lahanalarr yağsız beyazz peynirler karnabaharlarrr:))) normalde hiç almayacağım ne varsa aldımm::çokkk mutluuu olddummm çok yorulmama rağmen artıkk birşeylerin değişeceğine işaret olarak kabul ettim bu alışverişi artıkk çitinnn öbürrr tarafındayımmmD

harikasıııınnnn
yalnız peynirin yağsızı da nereden çıktı peyniri yoğurdu sütü tam yağlı yiyip içececeksin.hiç bir light veya diyet ürün yok

harikasıııınnnn
yalnız peynirin yağsızı da nereden çıktı peyniri yoğurdu sütü tam yağlı yiyip içececeksin.hiç bir light veya diyet ürün yok

Gerçekten mi ? Bilinçaltımdan öle geçmişşş hep öyle olur yaa diyetlerdee yağsız peynirr çokkk güldümm şu an kendimee hiç sorgulamadan diyet yapıom die gittim yağsız ve en tatsızından seçtimm ne biliyim ezine felan yenmez diye düşünmüşüm

Tam yağlı ezine peyniri yiyebilirsin canım.Yalnız fazla ödem oluşmaması için suda bekleterek yersentuzu azalır,daha iyi olur

Tam yağlı ezine peyniri yiyebilirsin canım.Yalnız fazla ödem oluşmaması için suda bekleterek yersentuzu azalır,daha iyi olur

Anladım canım çok saoll bu hafta aldığım şu tatsız arkadaşı yiyeyim haftaya güzel bi ezine alır yerümm

Bir elbise askılığına asın beni
Ben bekleyebilirim
Hayatın baharına tutunup
Kışı geçiririm
Ağlamalarım bitene, yalnızlığım gidene kadar
Uyanırım sabahları, umudumun suyunu veririm
Bir şarkı söylerim sana
Sözlerini bilmediğim
Seni severim o bilmediğim şarkı gibi
Öpüşmeyi özlerim senle
Hiç öpüşmedik ki diyeceksin soranlara
Olsun, sen beni sevdin mi hiç
Ama ben seni özleyebiliyorum
Bu da benim yeteneğim
Olmasan da severim seni
Hatta ayrılırım senden, haberin olmaz
Ceyhun Yılmaz

nevim her zamanki çok güzel ifade etmiş.bak nevi iyi belle,moral meleğimizdir o bizim
Canımsın sen benim ya,hepiniz canlarımsınız.Şu son 4 aydaki tutukluğum ve moralsizliğime sabrettiğiniz için ne desem hakkınızı ödeyemem.Artık toparlandığımı hissediyorum ve hepinizi çok seviyorum

saphira=30
saliss=7
kırmızıgül=45
aysen_34=9
ekimm=10
kayramin=8
saferan=23
ipekyol51=8
hasretim=3
nev81=7

tebrikler kırımızımmm
Ellerine sağlık canım

kırmızıgül=6
saliss=7
saferan=18
aysen_34=7
ekimm=5
saphira=12
hasretim=2
nev81=10
ipekyol51=1 (izin almıştı diye hatırlıyorum)

tebrikler safişkom
Maşallah takımımıza

Allah şifa versin bitanem,gıdana dikkat et olur mu.İyi beslenmekle yeniliyor hastalıklar biliyorsun,diyeti düşünme birkaç gün kuzum

hepiniz sağolun hepiniz beni çok motive ettinizz bugünn pazaraa gidipp yeşillikleridee alacağım bugün ekmeği keseceğim kademeli olarak vedalaşacağız pazartesi büyük gün
Harikasınnnnnnnnnnnn

Ve hayatının değişmesine inan ki artık hiçbirşey kalmadı.En zor kısmı aştın canım,sırada başarının adım adım tadını almak var

[video=youtube;olmrxHwY_nM]http://www.youtube.com/watch?v=olmrxHwY_nM&feature=related[/video]

İnşallah iradem beni utandırmazz sabırsızlanıyorummmm yarın olsun diyeee çok merak ediyorum ilkk günümm nasıll olacakk:18:

''Değişikliklerin herhangi bir değer taşıyabilmesi için, kalıcı ve tutarlı olmaları gerekir. Bir anlık değişiklikleri hepimiz yaşamışızdır, ama sonunda balon gibi sönmüş,hayal kırıklığına uğramışızdır. Aslında pek çok kimselerin değişikliklere yüreklerinde korkuyla yaklaşmaları, bilinç altında o değişikliğin yalnızca geçici olduğuna inanmalarından kaynaklanır.Bunun en başta gelen örneği , perhize başlaması gereken bir insandır. Bu işi durmadan erteler,bunun da baş nedeni, değişikliği yaratmak için çekeceği onca zahmetlerin , ancak kısa dönemli bbir ödül getireceğine inanmasıdır. Hepimizin birlikte hayatlarımızda bir değişiklik yaratmak için kullanabileceğimiz 3 temel ilke var:
1- Standartlarınızı yükseltin(kendinizden beklediğiniz şeyleri değiştirin)
2-Sınırlayıcı inançlarınızı değiştirin (içinizde amaçlarınıza ulaşabileceğinize dair kesin bir güven duygusu oluşturun)
3- Stratejinizi değiştirin( amaçlarınıza ulaşmak için tek bir yola saplanıp kalmayın alternatif yollar deneyin)''

''Değişikliklerin herhangi bir değer taşıyabilmesi için, kalıcı ve tutarlı olmaları gerekir. Bir anlık değişiklikleri hepimiz yaşamışızdır, ama sonunda balon gibi sönmüş,hayal kırıklığına uğramışızdır. Aslında pek çok kimselerin değişikliklere yüreklerinde korkuyla yaklaşmaları, bilinç altında o değişikliğin yalnızca geçici olduğuna inanmalarından kaynaklanır.Bunun en başta gelen örneği , perhize başlaması gereken bir insandır. Bu işi durmadan erteler,bunun da baş nedeni, değişikliği yaratmak için çekeceği onca zahmetlerin , ancak kısa dönemli bbir ödül getireceğine inanmasıdır. Hepimizin birlikte hayatlarımızda bir değişiklik yaratmak için kullanabileceğimiz 3 temel ilke var:
2-Sınırlayıcı inançlarınızı değiştirin (içinizde amaçlarınıza ulaşabileceğinize dair kesin bir güven duygusu oluşturun)
3- Stratejinizi değiştirin( amaçlarınıza ulaşmak için tek bir yola saplanıp kalmayın alternatif yollar deneyin)''

pardon arkadaşlar yanlışlıkla 4 kere gelmişş bağlantım yavaş diye cçok bastım galibaa:44:

Çok güzel canım teşekkürler

Akşam yemeği:

1 tabak fırında karnıbahar
3 y.k. kıymalı bamya
1 kase salata ( beyaz lahana+mor lahana+kırmızı soğan+havuç+turp karışımı)
1 kase yoğurt
1 kk fıstıklı tahin helvası
1 kutu icetea şeftali light

2 Lt su

Gunaydin sekerler..

saglikli,kazasiz belasiz bir hafta diliyorum herkese...

ins.. bu hafta gecen haftadan cok ock guzel ve iyi olacak...

ben hafta sonu kacamak yapmadim..yani bu hafta eskisi kadar guzel rakamlarda olmasa bir hareker bekliyorum
tartida...
hadi toparlanin bakalim konusalim....sohbet edelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…