aaa noldun canım üşüttün mü tüh yaa çok geçmiş olsungünaydınlar iyi hafta sonları canlarım
dün ben acillik oldum cuma akşamdan beri hastayım ama artık gece dayanılmaz oldu
faranjit oldum nefes almak istmeiyorum birde ateşim çıkmaya başladı 39,5 la doktora gitmişim :18:
verdi bir sürü ilaç geldim geleli yatıyorum ama sanki bütün kemiklerimi çekiyolar her yerim ağrıyo
ilaç yemek için erkenden kalktım kahvaltıya kalori sayımı yöntemine geçtim bakalım dün itibariyle
[1] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[2] Mevsim Salata 2 POR.(150GR.) 90
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Barbunya Pilaki 1 PORSİYON 350
[5] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[6] Pınar Yağlı Süt 0.2 LİTRE 123.8
[7] Sade Kek 2 DİLİM 292
Toplam : 1215.1 kal.
hadi bakalım hayırlısı olsunhepiniz sağolun hepiniz beni çok motive ettinizz bugünn pazaraa gidipp yeşillikleridee alacağım bugün ekmeği keseceğim kademeli olarak vedalaşacağızpazartesi büyük gün
paylaşımlarını bekleyeceimgünaydııınnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrr
sabah hava yine bulutlu kişisel gelişim kitabımı aldımm üstüme yorganı çektim miskin miskin kitap okuyorumm.. Ben kişisel gelişime çok meraklıyım birçok kitap okudum ama favorim anthony robbinskendisi hayaata oyununda mükemmel bi antrönör aslında sizi bulmam da onun sayesinde arada sizee de onun yazdıklarından alıntılar yapmak isterimm çok güzel tespitleri vardır...
çoookkkk güzelll bayıldımmmmveee hayatta aşık olduğumm tekk ADAM ceyhun yılmazz beynine kalbine düşüncelerine ve şiirlerine bayılıyorummm...
vee sizlere hediyemmm :)
Hala sen varmışsın gibi
İki yastıkla yatıyorum..
Kimseye söyleme gidişini, ben söylemedim.
Elimde senin siparişin olmayan torbalarla geliyorum eve..
Ağlaya ağlaya öpüyorum yattığın yastığı yorganı
Sanki beni az önce yolcu etmişsin gibi çıkıyorum sokaklara..
Üst komşuya hava atarak, bi fiyaka bi görsen..
Ne garip bu insanlar!
Bütün mahalle, hatta alttaki bakkal bile seni geçen kasım öldü sanıyor...
Ne garip bu insanlar!
Hala her sabah bana selam veriliyor..
Sanki yaşıyormuşum gibi..
CEYHUN YILMAZ
arkadaşlar karatay diyetinde mesela akşamları bonfile veya pirzola diyor yerine hangi yiyeceklerle değiştirebiliyorsunuz siz neler tükettiniz?
Veee hazırlıklar tamamm bu yağmurda hasta halimle koştura koştura pazara gittim çok eğlendimmm ne kadar yeşillik varsa aldım adam lokanta mı işletiyorsun abla dedi: cevizlerr lahanalarr yağsız beyazz peynirler karnabaharlarrr:))) normalde hiç almayacağım ne varsa aldımm : :çokkk mutluuu olddummm çok yorulmama rağmen artıkk birşeylerin değişeceğine işaret olarak kabul ettim bu alışverişi artıkk çitinnn öbürrr tarafındayımmm D
harikasıııınnnn
yalnız peynirin yağsızı da nereden çıktıpeyniri yoğurdu sütü tam yağlı yiyip içececeksin.hiç bir light veya diyet ürün yok
Tam yağlı ezine peyniri yiyebilirsin canım.Yalnız fazla ödem oluşmaması için suda bekleterek yersentuzu azalır,daha iyi olur
Canımsın sen benim ya,hepiniz canlarımsınız.Şu son 4 aydaki tutukluğum ve moralsizliğime sabrettiğiniz için ne desem hakkınızı ödeyemem.Artık toparlandığımı hissediyorum ve hepinizi çok seviyorumnevim her zamanki çok güzel ifade etmiş.bak nevi iyi belle,moral meleğimizdir o bizim
Ellerine sağlık canımsaphira=30
saliss=7
kırmızıgül=45
aysen_34=9
ekimm=10
kayramin=8
saferan=23
ipekyol51=8
hasretim=3
nev81=7
tebrikler kırımızımmm
Maşallah takımımızakırmızıgül=6
saliss=7
saferan=18
aysen_34=7
ekimm=5
saphira=12
hasretim=2
nev81=10
ipekyol51=1 (izin almıştı diye hatırlıyorum)
tebrikler safişkom
Allah şifa versin bitanem,gıdana dikkat et olur mu.İyi beslenmekle yeniliyor hastalıklar biliyorsun,diyeti düşünme birkaç gün kuzumgünaydınlar iyi hafta sonları canlarım
dün ben acillik oldum cuma akşamdan beri hastayım ama artık gece dayanılmaz oldu
faranjit oldum nefes almak istmeiyorum birde ateşim çıkmaya başladı 39,5 la doktora gitmişim :18:
verdi bir sürü ilaç geldim geleli yatıyorum ama sanki bütün kemiklerimi çekiyolar her yerim ağrıyo
ilaç yemek için erkenden kalktım kahvaltıya kalori sayımı yöntemine geçtim bakalım dün itibariyle
[1] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[2] Mevsim Salata 2 POR.(150GR.) 90
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Barbunya Pilaki 1 PORSİYON 350
[5] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[6] Pınar Yağlı Süt 0.2 LİTRE 123.8
[7] Sade Kek 2 DİLİM 292
Toplam : 1215.1 kal.
Harikasınnnnnnnnnnnnhepiniz sağolun hepiniz beni çok motive ettinizz bugünn pazaraa gidipp yeşillikleridee alacağım bugün ekmeği keseceğim kademeli olarak vedalaşacağızpazartesi büyük gün
Ve hayatının değişmesine inan ki artık hiçbirşey kalmadı.En zor kısmı aştın canım,sırada başarının adım adım tadını almak varVeee hazırlıklar tamamm bu yağmurda hasta halimle koştura koştura pazara gittim çok eğlendimmm ne kadar yeşillik varsa aldım adam lokanta mı işletiyorsun abla dedi: cevizlerr lahanalarr yağsız beyazz peynirler karnabaharlarrr:))) normalde hiç almayacağım ne varsa aldımm : :çokkk mutluuu olddummm çok yorulmama rağmen artıkk birşeylerin değişeceğine işaret olarak kabul ettim bu alışverişi artıkk çitinnn öbürrr tarafındayımmm D
Canımsın sen benim ya,hepiniz canlarımsınız.Şu son 4 aydaki tutukluğum ve moralsizliğime sabrettiğiniz için ne desem hakkınızı ödeyemem.Artık toparlandığımı hissediyorum ve hepinizi çok seviyorum
Ellerine sağlık canım
Maşallah takımımıza
Allah şifa versin bitanem,gıdana dikkat et olur mu.İyi beslenmekle yeniliyor hastalıklar biliyorsun,diyeti düşünme birkaç gün kuzum
Harikasınnnnnnnnnnnn
Ve hayatının değişmesine inan ki artık hiçbirşey kalmadı.En zor kısmı aştın canım,sırada başarının adım adım tadını almak var
Canımsın sen benim ya,hepiniz canlarımsınız.Şu son 4 aydaki tutukluğum ve moralsizliğime sabrettiğiniz için ne desem hakkınızı ödeyemem.Artık toparlandığımı hissediyorum ve hepinizi çok seviyorum
Ellerine sağlık canım
Maşallah takımımıza
Allah şifa versin bitanem,gıdana dikkat et olur mu.İyi beslenmekle yeniliyor hastalıklar biliyorsun,diyeti düşünme birkaç gün kuzum
Harikasınnnnnnnnnnnn
Ve hayatının değişmesine inan ki artık hiçbirşey kalmadı.En zor kısmı aştın canım,sırada başarının adım adım tadını almak var
''Değişikliklerin herhangi bir değer taşıyabilmesi için, kalıcı ve tutarlı olmaları gerekir. Bir anlık değişiklikleri hepimiz yaşamışızdır, ama sonunda balon gibi sönmüş,hayal kırıklığına uğramışızdır. Aslında pek çok kimselerin değişikliklere yüreklerinde korkuyla yaklaşmaları, bilinç altında o değişikliğin yalnızca geçici olduğuna inanmalarından kaynaklanır.Bunun en başta gelen örneği , perhize başlaması gereken bir insandır. Bu işi durmadan erteler,bunun da baş nedeni, değişikliği yaratmak için çekeceği onca zahmetlerin , ancak kısa dönemli bbir ödül getireceğine inanmasıdır. Hepimizin birlikte hayatlarımızda bir değişiklik yaratmak için kullanabileceğimiz 3 temel ilke var:
1- Standartlarınızı yükseltin(kendinizden beklediğiniz şeyleri değiştirin)
2-Sınırlayıcı inançlarınızı değiştirin (içinizde amaçlarınıza ulaşabileceğinize dair kesin bir güven duygusu oluşturun)
3- Stratejinizi değiştirin( amaçlarınıza ulaşmak için tek bir yola saplanıp kalmayın alternatif yollar deneyin)''
Menüm
kahvaltı öncesi:
500 ml su
500 ml su+1 limonun suyu
1 nardak süt+1 kuru incir+1 ceviz
kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
peynir
zeytin
½ dilim ekmek+az tereyağ
1/8 kangal sucuk
çay
Kahvaltıyı çok geç yedik bugün 14.30 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?