bende istiyorum kirmizim o yüzden girdim takima zaten eger ödem tuttuysam cumaya kadar eksiye gecmeye calisicam yok aldiysam sabit kalsamda kardir artik.70 e dayandim resmen
aman dikkat et canim, sen anlamadan biranda bakarsin daha fazla olursun..allah korusun..ki biliyorsun kilo vermek almaktan daha zor..ki super gidiyordun sen..tekrar ipleri eline al bakim.. hem soyle bakem..nasil bir diyet uygulayacaksin?? sende gec karataya..gecenki listeye uyma bana kalirsa
kizlar fark ettiyseniz, cuma gunu 2.takim (kardes takimimiz) listesini bizim topige eklemis ve paylasim icin rica etmis..ama malsef ben ciktigimda eklemis..ki ben dondugumde vakit gecmisti..simdide paylasim bolumune kardes takimdan cikartirmisin bizi yazmis???
yani bilginiz olsun diye dedim..ki ben gormedigim icin msjda yazmistim ona..herkes cuma gunu bir telasta oluyor..ekleyecegini nerden bilelim..ama bunun icin kardes takimindan ayrilmak istiyorsa keyfi bilir..sikildim bazi takimlarin triplerinden artik
oda mantikli hasretim..enazindan listeye uyma zorunlugu olmaz..ama hamur islerine dikkat et olurmuyok canim uyamadim da zaten,canim ben diyetten cok bunaldim artik o yüzden diyet yapmiyorum faceden benim giib olan arkadasla ortak bi karar aldik günde en az 2 litre su 2 kiupa yesil cay spor ve 18 veya 19 dan sonra bisey yememek uyacagimiz kural bunlar sadece yemek olayida evde ne varsa o yasak yok liste yok
bosver kirmizim ya kim ne istiyosa onu yapsin
oda mantikli hasretim..enazindan listeye uyma zorunlugu olmaz..ama hamur islerine dikkat et olurmu
oyle hasretim..ilgilenmicem artik..kim ne yaparsa yapsin..beni kendim ve takimim ilgilendirir bu saatten sonra
fıstıklar...GÜLBEN de pazartesileri çıkan bir baya karbonatla zayıflamadan bahsediyor,,karbonatlı suyla daha doğrusu..ben bir kaç defadır denk geliyorum ama ucundan kaçırıyorum hep..ayrıntısını bilen var mı??
yok canim ben bilmiyorum ama takimda bilen kesin birileri vardir
onemli olan geri toparlanaman canim...bizim burada oyle..indirimler var ama benim daha vermem 20 kilo oldugundan birsey almadmi..bosuna gidecek..parama gunah deyip yuruyorum hemen..ama gececek ins..az kaldigüzel gözlü kaptanım...diyet durumlarımı sormuşsun:26:geçen hafta kötüydü ama bugün toparlıyorum cnm...yine yeniden bir başlangıç..her yerde indirim varken bu bedenle hiçbişiy alamamak bakıp bakıp kalmak ne acı :2:
kiz samirsak nasil yuttun..aboww..ben yutamam kesinnnbayanın adı GÜL KAYNAK mış kızlar...sık kullanılanlarıma ekledim inceliyorum sitesini..ben zayıflamaya çalışırken bitkisel kaynaklı şeylerden faydalanmayı çok seviyorum..daha önce 2 defa başarı öyküm olsu birinde 16 birinde 18 kilo verdim ,ve 48 ve 50 kg ye düşmüştüm..o zaman en büyük yardımcım sarımsak yutmak ve ıhlamur içmek olmuştu...
canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
salgın varmış dikkat edin kendinize :2:
geçmiş olsun kuzuya canımbirazdan hastaneye gidicem ayşemin burnu durmadan akıyor randevu almıştım bi gösteriim de geliim...
ellerine saglik bitanemm, ben ne etmisim oyle..cenem dusmus resmen
hasretim, barajin altindasin bak
ellerine saglik tekrardannhasretimmm??? listeye girer girmez boyle yaparsan ceza alacaksin haberin olsun haa
sağol canımm...afiyet olsunn...
afiyet olsun canım..Allah yardımcın olsun...kahvaltı:
1 bardak süt
1 tk bal
1 dilim ekmek
peynir, zeytin
daha hiç bi iş yapmadımm bir sürü evişi var yapılacakkakşam tez oluyorr ben kalkayım işime bakayımm... ara ara uğrarım inşallah... perşembeye de işe başlıyorum kızlarr dua edin işlerim rast gitsinn... görüşürüzz...
ödemdir o canımgünaydin kizlar,hafta sonu beklenmedik bir yolculuk gerceklesti ve abime gittik 2 gün tatil +2 ye mal oldu ama 2 kiloluk yediigmide sanmiyorum sanirim ödem topladim(umarim öyledir)
hoşgeldiiinn kuzuuugünaydınnn fısıtklar.....şimdilik işlerimi yoluna koydum gibi..aranıza geri döndüm...özledim sizleri...
canım bazen biz de onay alamıyoruz ne var ki bunda.her an her saniye online olamayız ki..herkes yerinde mutlu olsun canımkizlar fark ettiyseniz, cuma gunu 2.takim (kardes takimimiz) listesini bizim topige eklemis ve paylasim icin rica etmis..ama malsef ben ciktigimda eklemis..ki ben dondugumde vakit gecmisti..simdide paylasim bolumune kardes takimdan cikartirmisin bizi yazmis???
yani bilginiz olsun diye dedim..ki ben gormedigim icin msjda yazmistim ona..herkes cuma gunu bir telasta oluyor..ekleyecegini nerden bilelim..ama bunun icin kardes takimindan ayrilmak istiyorsa keyfi bilir..sikildim bazi takimlarin triplerinden artik
hımm bak bitkisel şeyler benimde ilgimi çok çekiyor.sarmısak ve ıhlamur mu?ıhlamuru az çok duyuyorum ama sarmısak ne yapıyormuş kız ?bayanın adı GÜL KAYNAK mış kızlar...sık kullanılanlarıma ekledim inceliyorum sitesini..ben zayıflamaya çalışırken bitkisel kaynaklı şeylerden faydalanmayı çok seviyorum..daha önce 2 defa başarı öyküm olsu birinde 16 birinde 18 kilo verdim ,ve 48 ve 50 kg ye düşmüştüm..o zaman en büyük yardımcım sarımsak yutmak ve ıhlamur içmek olmuştu...
kizlarr nerelerdesiniz aaaa....
Saphiracim hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldimmm anam geldimmmkahvaltı,ortalık toparlama,kuruyan çamaşırları toparlama,makinaya yenileri atıp çalıştırma,bulaşık makinasındaki temizleri yerine yerleştirme derken anca geldim canım.bir de arada koci geldi öğlen yemeğini yedi gitti..Ben size bakayım dedim
çok geçmiş olsun aysencim..dikkat et kendine...selamlar güzeller :2:
ben,m hastalığım aynen devam ediyo şimdi grip nezlede başlıyo herhaldefena kapmışım şifayı
geldim geldimm..ev işi çoluk çocuk nolcak anacım...benim cadı kız bni wc ye bile göndermez oldukizlarr nerelerdesiniz aaaa....
vee tünaydınn millettt hepimiz için çok güzel bir hafta olsun inşallah.hepimiz enerjik ve motive dolu olalım.Hiç kaçamak yapmayalımmmmmm!!!!!!! bunu önce kendime söylüyorum tabikiiiii
kuzuyu uyutayımmmm yine gelicüüüm
sizler de bu arada akşama ne pişireceksiniz yazın bakemm ben karar veremedim de,sizden kopya çekeyim.ona göre pazara gidebilirimm
Veee hazırlıklar tamamm bu yağmurda hasta halimle koştura koştura pazara gittim çok eğlendimmm ne kadar yeşillik varsa aldım adam lokanta mı işletiyorsun abla dedi: cevizlerr lahanalarr yağsız beyazz peynirler karnabaharlarrr:))) normalde hiç almayacağım ne varsa aldımm : :çokkk mutluuu olddummm çok yorulmama rağmen artıkk birşeylerin değişeceğine işaret olarak kabul ettim bu alışverişi artıkk çitinnn öbürrr tarafındayımmm D
Gerçekten mi ? Bilinçaltımdan öle geçmişşş hep öyle olur yaa diyetlerdee yağsız peynirr çokkk güldümm şu an kendimee hiç sorgulamadan diyet yapıom die gittim yağsız ve en tatsızından seçtimm ne biliyim ezine felan yenmez diye düşünmüşüm
Bir elbise askılığına asın beni
Ben bekleyebilirim
Hayatın baharına tutunup
Kışı geçiririm
Ağlamalarım bitene, yalnızlığım gidene kadar
Uyanırım sabahları, umudumun suyunu veririm
Bir şarkı söylerim sana
Sözlerini bilmediğim
Seni severim o bilmediğim şarkı gibi
Öpüşmeyi özlerim senle
Hiç öpüşmedik ki diyeceksin soranlara
Olsun, sen beni sevdin mi hiç
Ama ben seni özleyebiliyorum
Bu da benim yeteneğim
Olmasan da severim seni
Hatta ayrılırım senden, haberin olmaz
Ceyhun Yılmaz
Gunaydin sekerler..
saglikli,kazasiz belasiz bir hafta diliyorum herkese...
ins.. bu hafta gecen haftadan cok ock guzel ve iyi olacak...
ben hafta sonu kacamak yapmadim..yani bu hafta eskisi kadar guzel rakamlarda olmasa bir hareker bekliyorum
tartida...
hadi toparlanin bakalim konusalim....sohbet edelimmm
birazdan hastaneye gidicem ayşemin burnu durmadan akıyor randevu almıştım bi gösteriim de geliim...
tuh aysenim, bu kotu olmus..ins esinle iyi motive edersiniz birbirinizi
Gozun aydin canim, insallah iyi sonuclar alirsinnezaman belli olacak sonuclar?
herhalde senide ekliyoruz, sonucta dondum dedin ipekcim
canimsin benimmm sennnnnnn...eski nilosum donmus geriiyine herkesi super motive etmissin nilosum...agzindan bal damliyor resmen..yazdiklarini okudukca hersey ucum gidiyor sanki
ellerine saglik bitanemm, ben ne etmisim oyle..cenem dusmus resmen
hasretim, barajin altindasin bak
ellerine saglik tekrardannhasretimmm??? listeye girer girmez boyle yaparsan ceza alacaksin haberin olsun haa
gecmis olsun canim, Allah sifani versin..bende butun hafta sonu bas agrisi gecirdim..oldum resmen..
kayracim artik toparlanma vakti...bu hafta senden baska bir kacamak duymak istemiyorummm..artik herkes siki diyette olacak okederrr
super bir baslangic iste...bugunude bol bol burada gecirirsen..eminim cok kolay atlatacaksindir
yok oyle dusunme sakin,,,ege olurda acikirsan, fazla kilonun sana getirdigi eksileri,kaybettiklerini dusun olurmu...bende cok ise yaradi
saol safisim,,sanada tebriklerr....
salisste benden anlasildiasksiz hayatmi olur ya...agg aggg
Gunaydin bitanemm
gecmis olsun canim, ins cabucak toparlanir
günaydınnn fısıtklar.....şimdilik işlerimi yoluna koydum gibi..aranıza geri döndüm...özledim sizleri...
kizlar fark ettiyseniz, cuma gunu 2.takim (kardes takimimiz) listesini bizim topige eklemis ve paylasim icin rica etmis..ama malsef ben ciktigimda eklemis..ki ben dondugumde vakit gecmisti..simdide paylasim bolumune kardes takimdan cikartirmisin bizi yazmis???
fıstıklar...GÜLBEN de pazartesileri çıkan bir baya karbonatla zayıflamadan bahsediyor,,karbonatlı suyla daha doğrusu..ben bir kaç defadır denk geliyorum ama ucundan kaçırıyorum hep..ayrıntısını bilen var mı??
selamlar güzeller :2:
ben,m hastalığım aynen devam ediyo şimdi grip nezlede başlıyo herhaldefena kapmışım şifayı
kizlarr nerelerdesiniz aaaa....
vee tünaydınn millettt hepimiz için çok güzel bir hafta olsun inşallah.hepimiz enerjik ve motive dolu olalım.Hiç kaçamak yapmayalımmmmmm!!!!!!! bunu önce kendime söylüyorum tabikiiiii
kuzuyu uyutayımmmm yine gelicüüüm
sizler de bu arada akşama ne pişireceksiniz yazın bakemm ben karar veremedim de,sizden kopya çekeyim.ona göre pazara gidebilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?