menü paylaşımı...2012-01-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Peynirli Poğaça 1 ADET 220 (iş yerinde arkadaş getirmiş zorladıııı:) )))
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Şeker (küp) 10 ADET 195
[4] Salçalı Makarna .25 PORSİYON 84.25
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Ekmek 4 DİLİM 260
Toplam : 869.25 kal.
1600 kalori olursa 1 hazirana 79 olabilirmişim site üleee didi
şekerde tatlandırıcım yok alacamm daha
senin menü 10 numaraymış hayatım afiyet olsunnnnn yalnız söyle çiğköfteyi esmer bulgurdan yapsınlar
tamam tatlışım olabilir valla böyle bir şey.sağolllben de diyet öncesi çökertme yapardım tavuklu,patatesler haşlanmıyor kızartılıyor onda da
yulaf kepekli yoğurt ne yavrim,dukan karatay karışımı,dukaratay olmuş senin menü afiyet olsun
burda bizim özel bulgurumuz var çiğ köfte için yoksa diğeriyle yapılır kara simit deriz nefis olurrrrr safiş sen bilirsin
kahvaltı: 10.30
aç karnına:
su
limonlu su
1 kuru incir+1 ceviz
1 bardak süt
1 yumurta+1 yumurta beyazı
2 kk peynir
5 büyük zeytin
öğlen: 15.00
2 yumurtalı,soğanlı yumurtalı
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 ad. kivi
akşam:
aslnda sadece yoğurt yemek istiyorum aynı eskisi gibi ama......
neyse akşam öğünümü bir yiyem de sonra yazarım onu da
hımmm ayyy canım çekti valla..ben de deniyeyim bunu..ben de menümü yazıcam cnm..yemek yapıyom şimdi..az sonraaaa:))menü yazmayanlara ceza var demişsin kaçırmadım msj ını...
ablam sen niye dönmüyon takimaburda bizim özel bulgurumuz var çiğ köfte için yoksa diğeriyle yapılır kara simit deriz nefis olurrrrr safiş sen bilirsin
Bende öyle umuyorum hem kendim için hem senin için.2 kilo olmasada hala azcık artım var.Bir türlü regl olamadım olsam eriyecek hemen
Sorma gülüm anında yapışıveriyor
Boşver gülüm sıkma canını
ellerine sağlk saphıraaa..tebrikler kaptanııım...kupamı da alayım şöyleee....
çok geçmiş osun canııım...daha iyisindir inş....
inş. canım.....senden süper sonuçlar bekliyoruum...
en güzelini yapmışsın ben de soğukta pazar gezdiim ama güzeldii..
çook güzel ..şimdi de videolu dinliyoruuum..iyi ki geldin saliss romantizmi unutmuşuz yaav...
saphıra da yazmış canım hiç zorlama kendini ..yasak çok az çünkü...
ben de çook beğendim +90 da paylaşmıilardı siz de mahrum kalmayın dedim...
sen kaararlı ol yeter canıım..biz arkandayız..ailen nasıl yaklaşıyor bu konuyaa....
kırmızıdan sonra ikinci platoniğimiz belli olduuu...
gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem olacak canıım....
tuh aysenim, bu kotu olmus..ins esinle iyi motive edersiniz birbirinizi
Gozun aydin canim, insallah iyi sonuclar alirsinnezaman belli olacak sonuclar?
herhalde senide ekliyoruz, sonucta dondum dedin ipekcim
canimsin benimmm sennnnnnn...eski nilosum donmus geriiyine herkesi super motive etmissin nilosum...agzindan bal damliyor resmen..yazdiklarini okudukca hersey ucum gidiyor sanki
ellerine saglik bitanemm, ben ne etmisim oyle..cenem dusmus resmen
hasretim, barajin altindasin bak
ellerine saglik tekrardannhasretimmm??? listeye girer girmez boyle yaparsan ceza alacaksin haberin olsun haa
gecmis olsun canim, Allah sifani versin..bende butun hafta sonu bas agrisi gecirdim..oldum resmen..
kayracim artik toparlanma vakti...bu hafta senden baska bir kacamak duymak istemiyorummm..artik herkes siki diyette olacak okederrr
super bir baslangic iste...bugunude bol bol burada gecirirsen..eminim cok kolay atlatacaksindir
yok oyle dusunme sakin,,,ege olurda acikirsan, fazla kilonun sana getirdigi eksileri,kaybettiklerini dusun olurmu...bende cok ise yaradi
saol safisim,,sanada tebriklerr....
salisste benden anlasildiasksiz hayatmi olur ya...agg aggg
Gunaydin bitanemm
gecmis olsun canim, ins cabucak toparlanir
saphıra paylaşımın çok güzell herşeyi özetlemiş..müsait olunca kopyalıcam pc yee...
saphıram tarif tam karataylık canım sende yapabilirsin hatta karatayın yemek topiğine yazayım diyorum
aç karnına:
su
limonlu su
1 kuru incir+1 ceviz
1 bardak süt
2 kk peynir
5 büyük zeytin
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 ad. kivi
akşam:
Salişşşşşşşşş,yazmamışsın.Nasıl geçti kuzum ilk gün?Zorlansan mı nasıl yükselmiştir özgüvenin ve kendine saygın değil mi canım.Takipteyim aklında bulunsunİnşallah iradem beni utandırmazz sabırsızlanıyorummmm yarın olsun diyeee çok merak ediyorum ilkk günümm nasıll olacakk:18:
Gülüm ben de bu hafta kaçamak yapmadım,6'lara değelim artıkkkkkkkkkkkGunaydin sekerler..saglikli,kazasiz belasiz bir hafta diliyorum herkese...ins.. bu hafta gecen haftadan cok ock guzel ve iyi olacak...ben hafta sonu kacamak yapmadim..yani bu hafta eskisi kadar guzel rakamlarda olmasa bir hareker bekliyorumtartida...hadi toparlanin bakalim konusalim....sohbet edelimmm
Canım benim,canlarım benim.4 aylık suskunluğumu öyle büyük bir şefkatle karşıladınız ki,ne yapsam hakkınızı ödeyemem.Hepinizi öyle çok seviyorum ki.Hep dedik ya ortam sanal ama duygular gerçek
gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem olacak canıım....
Gülümmmmm,canımsın sen benim canım.O cümlelerin de kaynağı sizlersiniz,sizler benim hayatımda gördüğüm en muhteşem kadınlarsınız ve bu yolculukta da mucizem oldunuz.Hepinizi çok seviyorummmmmcanimsin benimmm sennnnnnn...eski nilosum donmus geriiyine herkesi super motive etmissin nilosum...agzindan bal damliyor resmen..yazdiklarini okudukca hersey ucum gidiyor sanki
Canımsınnnn,teşekkür ederim,inan ki Nev de seni çok sevdinevcim sen bu on ay içinde spor yaptın mı kuzum. yaptınsa ne yaptın acaba... bir de diyetisyene mi gidiyorsun... merak ettim de cevaplarsan sevinirim..
ben eski halini bilmiyorumm ama bu nevi çookkkk sevdimm ...
Canım ne işine başlıyorsun,inşallah herşey gönlüne göre olur,dualarımız seninlekahvaltı:
1 bardak süt
1 tk bal
1 dilim ekmek
peynir, zeytin
daha hiç bi iş yapmadımm bir sürü evişi var yapılacakkakşam tez oluyorr ben kalkayım işime bakayımm... ara ara uğrarım inşallah... perşembeye de işe başlıyorum kızlarr dua edin işlerim rast gitsinn... görüşürüzz...
Canım baan güven,kesinlikle ödemdir.Ben de yolculuklarda 2-3 kg toplarım her seferinde ama ödem attırıcı çay özellikle kiraz sapı ile de 2 günde atarım,ve mutlaka günde 2 lt su,yoksa atılmıyor ödemler canımgünaydin kizlar,hafta sonu beklenmedik bir yolculuk gerceklesti ve abime gittik 2 gün tatil +2 ye mal oldu ama 2 kiloluk yediigmide sanmiyorum sanirim ödem topladim(umarim öyledir)
Canım biz de seni özledik,anlat nasıl geçti,diyet nasıl gidiyorgünaydınnn fısıtklar.....şimdilik işlerimi yoluna koydum gibi..aranıza geri döndüm...özledim sizleri...
Gülüm sen kafana takma.Her zaman eğer burdaysak elimizden geleni yaptık,sağolsunlar Onlar da emeklerini esirgemediler.Ama bu aralar cuma konusunda sıkıntı yaşıyoruz yoğunluktan,herkesin anlayışlı olması lazım.kizlar fark ettiyseniz, cuma gunu 2.takim (kardes takimimiz) listesini bizim topige eklemis ve paylasim icin rica etmis..ama malsef ben ciktigimda eklemis..ki ben dondugumde vakit gecmisti..simdide paylasim bolumune kardes takimdan cikartirmisin bizi yazmis???yani bilginiz olsun diye dedim..ki ben gormedigim icin msjda yazmistim ona..herkes cuma gunu bir telasta oluyor..ekleyecegini nerden bilelim..ama bunun icin kardes takimindan ayrilmak istiyorsa keyfi bilir..sikildim bazi takimlarin triplerinden artik
Canım birkaç kişiden duymuştum ben de,karbonat vücuda zararlı birşey değil ama fazlasının zararlı olacağını düşünüyorum ya da düzenli tüketmenin,tabi bu benim fikrim iyi araştırmak lazım.fıstıklar...GÜLBEN de pazartesileri çıkan bir baya karbonatla zayıflamadan bahsediyor,,karbonatlı suyla daha doğrusu..ben bir kaç defadır denk geliyorum ama ucundan kaçırıyorum hep..ayrıntısını bilen var mı??
Selam bitanem.Allah şifanı versin güzel gözlüm,çabucak iyileş inşallahselamlar güzeller :2:
ben,m hastalığım aynen devam ediyo şimdi grip nezlede başlıyo herhaldefena kapmışım şifayı
İstersen az yap bitanem,beğenmezsen ziyan olmasın.Pırasa riskli bir tat çünkü.kızçeler fırında peynirli pırasa yapanınız varmı daha önce :26:
ben yapıcamda acaba nasıl oluyo birinden güzel oluyo diye duysam hepsini yapıcam yoksa az yapıcam yenmezse diye
İnşallah bitanem,inşallah hepimiz için çok güzel bir hafta olsun.Çoktandır konfeti atamadık,bu aralar bi 1. lik alsak hiç fena olmazvee tünaydınn millettt hepimiz için çok güzel bir hafta olsun inşallah.hepimiz enerjik ve motive dolu olalım.Hiç kaçamak yapmayalımmmmmm!!!!!!! bunu önce kendime söylüyorum tabikiiiii
kuzuyu uyutayımmmm yine gelicüüüm
sizler de bu arada akşama ne pişireceksiniz yazın bakemm ben karar veremedim de,sizden kopya çekeyim.ona göre pazara gidebilirimm
Harikasın canım,2.5 lt suyunu hiç ihmal etme olur mu,zayıflatan su inan kislm güzeller sabah gene çok yorgun uyandım kalktım evi temizledim yavruyu uyuttum hemen aktım buraya hepimizin dieti patlamış geçen hafta onu anladım yazılanlardan hadin toparlanalım ben bugün sıkı yönetime geçtim artık sporada ağırlık vercem söz veriyorum en az 30 dk yapcam hergün
Eline sağlık canım.Ben pek onaylamıyorum sürekli ve düzenli kullanımı ama kısa süreli denenebilir diye düşünüyorum.Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim.
Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek.
Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek.
Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.
gül kaynağın sitesinde bulduğum karbonatlı su ile zayıflamadan alıntıdır arkadaşlar paylaşmak istedim
Offf kulağa harika geliyor Saferan'ım ya,evlenirsem hergün senden tarif istiycem
afiyet olsuuun..haşlanmış tavuğu didip haşlanmış doğranmış patatesle karıştırıyorsun üzerine sarmısaklı yoğurt ve nane sos gezdiriyorsun..alternatif bi tarif sana..kendine de patatessiz yaparsın çok güzel oluyor mantı gibi tavsiye ederrim....
Hemen canım.kızlaar menü paylaşımlarını bekjliyoruummm
Yulaf öyle büyük bir mucize ki bitanem,keşke hayat boyu düzenli tüketebilsek.Düzenli yulaf tüketenin alzeimer olma ihtimali 0 mış.yulaf kepekli yoğurt ne yavrim,dukan karatay karışımı,dukaratay olmuş senin menü afiyet olsun
Canım benim,hepinize çok teşekkür ederim.İyi günde,kötü günde dedikleri bu olsa gerek.İyi ki varsınızNevin yazdıklarını okuyunca bende öyle hissettim valla
Harikasınnnn sennnnnnnnnn,menün de sporun da muhteşem olmuş.Tebrikler canım benim,cuma günü tartıya çıkınca bütün bu zorlukları unutacaksın.Suyu da ihmal etmiyorsun değil mi canımHerkeseee slmmm karatayımınnn ilkk günüüü süperrr geçtiiiii kızlarrrrr
öncelikle bugünn sizeee yazamadımmmmçünkü pc bozulduu akşama yetişsin diyee tamirciyeee yalvardımmm resmennn:)
bugünnnn karatay listesine elimden geldiğince uymaya çalıştımm. veee korktuğum gibi acıkmadımmm çokk fazlaa..
illkk günümmm çok rahat geçtiii birazdan yaptıklarımı görünce şaşıracaksınızben bile bu kadarını beklemiyodum
Menü
Bıdırım
1.öğün:09:00: 2 adet haşlanmış yumurta,1 çay bardağı ceviz, 4 adet kuru kayısı,avuç içi kadar beyaz peynir,15 adet yeşil zeytin
2. Öğün:13:00: bol soğanlı ,sirkeli, limonlı piyaz, bolll salataaa vee brokoli haşlaması
ara öğün:1 adet ayva, 4 adet kuru kayısı, biraz ceviz
3. Öğün00: 4 adet köfte,bol salata , az brokoli haşlaması
Sıvı:1,5 litre su
Spor:evtttt ennn güzelll kısımmmm bugün öğleden sonraa tam 40 dakika tempolu yüzdümmm ve 40 dakika yürüdüm otobüse binmedim
Bu yüzme kısmı çok güzell olduuu:) hem çalıştığım havuzdaki personel hemde arkadaşlarım çok şaşırdı 3 senedir o havuzda çalışıyorum ama beni suda gören olmadı beni mayoyla görenler biras garipsedi işin aslı ende kendimi baya garipsedim az kaldı vazgeçiyordum ama sonra kendimi motive edip atlaadımm suyaaa tabii cankurtaranları öğütledim gözünüzü benden ayırmayın boğulurum dieehh yıllardır suya girmiomm birde derinlik 5 metre olunca korku tavan olmuştu ama allahtan sorun olmadı
İyiyim bitanem,sen nasılsın,nasıl gidiyornev böcüğüm napıyon
İyiyim bitanem,sen nasılsın,nasıl gidiyor
Verirsin kısa sürede canım benim,senin azmin çok sağlamçok şükür....iyi diyelim iyi olsun....
eccük kilo aldım ben ....
hmmm harika bi tarif gibi görünüyor en kısa zamanda deneyeyim bunu
afiyet olsuuun..haşlanmış tavuğu didip haşlanmış doğranmış patatesle karıştırıyorsun üzerine sarmısaklı yoğurt ve nane sos gezdiriyorsun..alternatif bi tarif sana..kendine de patatessiz yaparsın çok güzel oluyor mantı gibi tavsiye ederrim....
aç karnına:
su
limonlu su
1 kuru incir+1 ceviz
1 bardak süt
2 kk peynir
5 büyük zeytin
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 ad. kivi
akşam:
canıııımmmmmm menü kusursuzzzzz spor kusursuzzzzz daha ne olsuuunnnn kış kış kilolar kış kış :124::124:Herkeseee slmmm karatayımınnn ilkk günüüü süperrr geçtiiiii kızlarrrrr
öncelikle bugünn sizeee yazamadımmmmçünkü pc bozulduu akşama yetişsin diyee tamirciyeee yalvardımmm resmennn:)
bugünnnn karatay listesine elimden geldiğince uymaya çalıştımm. veee korktuğum gibi acıkmadımmm çokk fazlaa..
illkk günümmm çok rahat geçtiii birazdan yaptıklarımı görünce şaşıracaksınızben bile bu kadarını beklemiyodum
Menü
Bıdırım
1.öğün:09:00: 2 adet haşlanmış yumurta,1 çay bardağı ceviz, 4 adet kuru kayısı,avuç içi kadar beyaz peynir,15 adet yeşil zeytin
2. Öğün:13:00: bol soğanlı ,sirkeli, limonlı piyaz, bolll salataaa vee brokoli haşlaması
ara öğün:1 adet ayva, 4 adet kuru kayısı, biraz ceviz
3. Öğün00: 4 adet köfte,bol salata , az brokoli haşlaması
Sıvı:1,5 litre su
Spor:evtttt ennn güzelll kısımmmm bugün öğleden sonraa tam 40 dakika tempolu yüzdümmm ve 40 dakika yürüdüm otobüse binmedim
Bu yüzme kısmı çok güzell olduuu:) hem çalıştığım havuzdaki personel hemde arkadaşlarım çok şaşırdı 3 senedir o havuzda çalışıyorum ama beni suda gören olmadı beni mayoyla görenler biras garipsedi işin aslı ende kendimi baya garipsedim az kaldı vazgeçiyordum ama sonra kendimi motive edip atlaadımm suyaaa tabii cankurtaranları öğütledim gözünüzü benden ayırmayın boğulurum dieehh yıllardır suya girmiomm birde derinlik 5 metre olunca korku tavan olmuştu ama allahtan sorun olmadı
valla bence de 1. lik süper olurrrİnşallah bitanem,inşallah hepimiz için çok güzel bir hafta olsun.Çoktandır konfeti atamadık,bu aralar bi 1. lik alsak hiç fena olmaz
Hemen canım.
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta,bir büyük bardak light süt,1 kk light peynir
ÖĞLE:
*100 gr közlenmiş tavuk,1 bardak light kola
AKŞAM:
*100 gr ızgara balık
Yulaf öyle büyük bir mucize ki bitanem,keşke hayat boyu düzenli tüketebilsek.Düzenli yulaf tüketenin alzeimer olma ihtimali 0 mış.
hmmm harika bi tarif gibi görünüyor en kısa zamanda deneyeyim bunu
çok beğendim menünü sapişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?