Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü paylaşımı...

baktım dolapta az kalmış bi kaçgün yiyim de bitsin dedim ziyan olcak yoksa....

burda bizim özel bulgurumuz var çiğ köfte için yoksa diğeriyle yapılır kara simit deriz nefis olurrrrr safiş sen bilirsin

eveeet çook güzel olur ....

menüüü....paylaşımıı.....

hımmm ayyy canım çekti valla..ben de deniyeyim bunu..ben de menümü yazıcam cnm..yemek yapıyom şimdi..az sonraaaa:))menü yazmayanlara ceza var demişsin kaçırmadım msj ını...

takipteyiiiiiiim...................

saphıra paylaşımın çok güzell herşeyi özetlemiş..müsait olunca kopyalıcam pc yee...

burda bizim özel bulgurumuz var çiğ köfte için yoksa diğeriyle yapılır kara simit deriz nefis olurrrrr safiş sen bilirsin
ablam sen niye dönmüyon takima

ins canim ya ,sende regl olursun bi an öncede rahatlarsi..

menü bildirmeyene cezami varmis himm yazalim bari..

sabah yarim kiymali pide biraz burcakli büsküvi( sabah isim vardi kahvalti yapmadan ciktim,gelince gözüm döndü ne buldu<ysam onu yedim )

ögle
bir kupa hazir corba
bir mandalin

ara
bi kac isirik elma( oglum saolsun)
bir avuc fistik

aksam
beyaz peynirli yesil salata
bir bardak ayran

2 litre su
bir bucuk litre elma cayi

1 saat plateesssssss

bugünki menüm

[1] Salçalı Makarna 0.8 PORSİYON 269.6
[2] TAZE SIKILMIS PORTAKAL SUYU (200 ML) 1 BARDAK 90
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[4] Pırasa 200 gr 104
[5] Nescafe 3'ü 1 arada 0.5 PAKET 39
[6] Yayla Çorbası 0.5 PORSİYON 57.5
[7] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[8] Kıymalı Ispanak 0.5 PORSİYON 138
[9] hoşbeş 4 adet 109.48
[10] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
[11] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1245.98 kal.

safişcim güzel oldu canım hem hafif hem lezzetli ben eccik tuzlu yapmışım
yanında sarımsaklı yoğurtla servis ettim güzel oldu

inşallahh yaa bende bu sefer kendime güveniyorumm ailem de sağolsun bakalım bu sefer ne olacak die bekliyorrr ama annem çok destekçii sağolsun baya yardımcı oluo bana garipsesede

sınav sonuçları bu hafta açıklanabilirr hocalar toplanıp karar vereceklermişş ama hoca sen geçersinn dedii:)

Bu arada bu ilk günümü burada geçiremedim çünkü pc bozuldu ilk günden önce pc bana kazık attı:

saphıra paylaşımın çok güzell herşeyi özetlemiş..müsait olunca kopyalıcam pc yee...

saphıram tarif tam karataylık canım sende yapabilirsin hatta karatayın yemek topiğine yazayım diyorum

tamam canım yaparım en kısa zamanda.Teşekkürler.Kocayı pazara gönderdim pırasa yokmuş pazarda sebzelerde ateş pahasıymış.havaların soğuması böyle yaptı sanırım

akşam yemeğimi de yedim 19.00 gibi

2 kepçe çorba
1 haşlanmış baget
½ kase patlıcanlı bulgur pilavı
2 silme kaşık yoğurt
2 minik parça lahana turşusu+1 parça salatalık turşusu
½ kk fıstıklı tahin helvası

Herkeseee slmmm karatayımınnn ilkk günüüü süperrr geçtiiiii kızlarrrrr
öncelikle bugünn sizeee yazamadımmmm çünkü pc bozulduu akşama yetişsin diyee tamirciyeee yalvardımmm resmennn:)

bugünnnn karatay listesine elimden geldiğince uymaya çalıştımm. veee korktuğum gibi acıkmadımmm çokk fazlaa..

illkk günümmm çok rahat geçtiii birazdan yaptıklarımı görünce şaşıracaksınız ben bile bu kadarını beklemiyodum

Menü
Bıdırım

1.öğün:09:00: 2 adet haşlanmış yumurta,1 çay bardağı ceviz, 4 adet kuru kayısı,avuç içi kadar beyaz peynir,15 adet yeşil zeytin

2. Öğün:13:00: bol soğanlı ,sirkeli, limonlı piyaz, bolll salataaa vee brokoli haşlaması

ara öğün:1 adet ayva, 4 adet kuru kayısı, biraz ceviz

3. Öğün00: 4 adet köfte,bol salata , az brokoli haşlaması

Sıvı:1,5 litre su

Spor:evtttt ennn güzelll kısımmmm bugün öğleden sonraa tam 40 dakika tempolu yüzdümmm ve 40 dakika yürüdüm otobüse binmedim

Bu yüzme kısmı çok güzell olduuu:) hem çalıştığım havuzdaki personel hemde arkadaşlarım çok şaşırdı 3 senedir o havuzda çalışıyorum ama beni suda gören olmadı beni mayoyla görenler biras garipsedi işin aslı ende kendimi baya garipsedim az kaldı vazgeçiyordum ama sonra kendimi motive edip atlaadımm suyaaa tabii cankurtaranları öğütledim gözünüzü benden ayırmayın boğulurum die ehh yıllardır suya girmiomm birde derinlik 5 metre olunca korku tavan olmuştu ama allahtan sorun olmadı

İnşallah iradem beni utandırmazz sabırsızlanıyorummmm yarın olsun diyeee çok merak ediyorum ilkk günümm nasıll olacakk:18:
Salişşşşşşşşş,yazmamışsın.Nasıl geçti kuzum ilk gün?Zorlansan mı nasıl yükselmiştir özgüvenin ve kendine saygın değil mi canım.Takipteyim aklında bulunsun

Gülüm ben de bu hafta kaçamak yapmadım,6'lara değelim artıkkkkkkkkkkk Bide haftalardır 1. liğe hasret kaldık,yazalım artık takımımızın adını en tepelereeeee

gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem olacak canıım....
Canım benim,canlarım benim.4 aylık suskunluğumu öyle büyük bir şefkatle karşıladınız ki,ne yapsam hakkınızı ödeyemem.Hepinizi öyle çok seviyorum ki.Hep dedik ya ortam sanal ama duygular gerçek

canimsin benimmm sennnnnnn...eski nilosum donmus geriiyine herkesi super motive etmissin nilosum...agzindan bal damliyor resmen..yazdiklarini okudukca hersey ucum gidiyor sanki
Gülümmmmm,canımsın sen benim canım.O cümlelerin de kaynağı sizlersiniz,sizler benim hayatımda gördüğüm en muhteşem kadınlarsınız ve bu yolculukta da mucizem oldunuz.Hepinizi çok seviyorummmmm

nevcim sen bu on ay içinde spor yaptın mı kuzum. yaptınsa ne yaptın acaba... bir de diyetisyene mi gidiyorsun... merak ettim de cevaplarsan sevinirim..
ben eski halini bilmiyorumm ama bu nevi çookkkk sevdimm ...
Canımsınnnn,teşekkür ederim,inan ki Nev de seni çok sevdi Canım sporla ilgili soruna gelince;ben günde 5 dk ile başladım spora.Koşu bandım var evde,onunla yürüdüm.Gün gün 1'er dk arttırdım.Beyni ürkütmemiş bedenimi afallatmamış oldum bu şekilde.Zamanla arttırdım.Şu an yarım saat yapıyorum günde.İnan ki bünye yavaş yavaş arttırınca farketmiyor bile,tv nin karşısında yapıyorum nasıl geçtiğini anlamıyorum.Ama eğer spor aletin yoksa leslie tavsiye ederim,ya da tuba özay'ın fitnesse videolarını,gerçekten keyifle yapılıyor nasıl geçtiğini anlamıyor insan.

Canım ne işine başlıyorsun,inşallah herşey gönlüne göre olur,dualarımız seninle

günaydin kizlar,hafta sonu beklenmedik bir yolculuk gerceklesti ve abime gittik 2 gün tatil +2 ye mal oldu ama 2 kiloluk yediigmide sanmiyorum sanirim ödem topladim(umarim öyledir)
Canım baan güven,kesinlikle ödemdir.Ben de yolculuklarda 2-3 kg toplarım her seferinde ama ödem attırıcı çay özellikle kiraz sapı ile de 2 günde atarım,ve mutlaka günde 2 lt su,yoksa atılmıyor ödemler canım

günaydınnn fısıtklar.....şimdilik işlerimi yoluna koydum gibi..aranıza geri döndüm...özledim sizleri...
Canım biz de seni özledik,anlat nasıl geçti,diyet nasıl gidiyor

Gülüm sen kafana takma.Her zaman eğer burdaysak elimizden geleni yaptık,sağolsunlar Onlar da emeklerini esirgemediler.Ama bu aralar cuma konusunda sıkıntı yaşıyoruz yoğunluktan,herkesin anlayışlı olması lazım.

Canım birkaç kişiden duymuştum ben de,karbonat vücuda zararlı birşey değil ama fazlasının zararlı olacağını düşünüyorum ya da düzenli tüketmenin,tabi bu benim fikrim iyi araştırmak lazım.

selamlar güzeller :2:
ben,m hastalığım aynen devam ediyo şimdi grip nezlede başlıyo herhalde fena kapmışım şifayı
Selam bitanem.Allah şifanı versin güzel gözlüm,çabucak iyileş inşallah

kızçeler fırında peynirli pırasa yapanınız varmı daha önce :26:
ben yapıcamda acaba nasıl oluyo birinden güzel oluyo diye duysam hepsini yapıcam yoksa az yapıcam yenmezse diye
İstersen az yap bitanem,beğenmezsen ziyan olmasın.Pırasa riskli bir tat çünkü.

İnşallah bitanem,inşallah hepimiz için çok güzel bir hafta olsun.Çoktandır konfeti atamadık,bu aralar bi 1. lik alsak hiç fena olmaz

Harikasın canım,2.5 lt suyunu hiç ihmal etme olur mu,zayıflatan su inan ki

Eline sağlık canım.Ben pek onaylamıyorum sürekli ve düzenli kullanımı ama kısa süreli denenebilir diye düşünüyorum.

Offf kulağa harika geliyor Saferan'ım ya,evlenirsem hergün senden tarif istiycem

kızlaar menü paylaşımlarını bekjliyoruummm
Hemen canım.
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta,bir büyük bardak light süt,1 kk light peynir
ÖĞLE:
*100 gr közlenmiş tavuk,1 bardak light kola
AKŞAM:
*100 gr ızgara balık

yulaf kepekli yoğurt ne yavrim,dukan karatay karışımı,dukaratay olmuş senin menü afiyet olsun
Yulaf öyle büyük bir mucize ki bitanem,keşke hayat boyu düzenli tüketebilsek.Düzenli yulaf tüketenin alzeimer olma ihtimali 0 mış.

Nevin yazdıklarını okuyunca bende öyle hissettim valla
Canım benim,hepinize çok teşekkür ederim.İyi günde,kötü günde dedikleri bu olsa gerek.İyi ki varsınız

Harikasınnnn sennnnnnnnnn,menün de sporun da muhteşem olmuş.Tebrikler canım benim,cuma günü tartıya çıkınca bütün bu zorlukları unutacaksın.Suyu da ihmal etmiyorsun değil mi canım

hmmm harika bi tarif gibi görünüyor en kısa zamanda deneyeyim bunu

çok beğendim menünü sapişim

canıııımmmmmm menü kusursuzzzzz spor kusursuzzzzz daha ne olsuuunnnn kış kış kilolar kış kış :124::124:
valla bence de 1. lik süper olurrr
canım afiyet olsun...tabiki bana göre oldukça az bu mamalar
hmmm harika bi tarif gibi görünüyor en kısa zamanda deneyeyim bunu

çok beğendim menünü sapişim

teşekkür ederim ipekböceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…