Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende de var problem maalesef.sıvı alımını çoğalttım,kayısı vs malatyadan özellikle istettim.ama geçmiyor doğumdan beri
Kuzum o zaman önce kendine bir çare bul.
Sabah aç karınla 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç, sonra bol bol ılık su, bir de hafif meyve, hafif egzersiz sonra bekle wc gelene kadar ana öğünü yemek için.
Bir de eczaneye sorabilirsin probiyotik çözeltiler var bağırsak florasını yerine koymak için, emziren annelere bir sorun olur mu diye mutlaka sor ama çok faydasını görürsün, 10 gün boyunca kullanmıştım ben bende çok işe yaradı.bir de bu bağırsaktaki faydalı bakteriler duygu durumu için de çok önemli, bebeğin normal doğum mu sezaryen mi?
Sezeryen ise maalesef bu bakterileri Doğum kanalından geçmediği için yeterli olarak alamıyorlar, tabi ki doktorunla konuş.

Tamam cancağızım.süt olsun diye her önüme gwlwn şeyi yiyordum.hepsini kesince böyle oldu herlde

Canım normal doğumdu zaten o dikişlerin korkusundan yapmak istesemde yapamıyordum heralde kronikleşti. Dıphalac diye bi kabızlık şurubu yazdı doktorum.o da çocukta baya bi gaz yapmıştı.yarına randevu aldım çocuk cereahiaine sorarım bi.
Peki aktivyayı denesem faydası olur mu acaba kayısılı olanı. YaKaMoZz-z sen kullanıyodun hamişelikte bi ara.tavsiye ediyor musun canım

Ben de seni merak etmistim. Şükür iyisinz

Doğum sonrası kabızlığı 3 ay çektim çok kötüydü ağlıyordm wc de. Yemekle alakalı değildi hormanal ya da doğmla alakalıydı sanrm ama kndi kndne geçti.
Ben de doktora söyleyip kansuk fitil kullanmştm dayanılck gbi değil.

BeBi uyumuo. Süt yok gibi aciktimmm ben. Uyusam Yà ben
Kuzm bebeğin nekadarlikti? 1.5 aylik diye hatrliyorum yanlis hatirlamiyosam?
Senin en az 3 ay duzgun beslenmen lazm cok az yiyosun 2 ayda sut artmasi vs anca duzene girer sutunu azaltma dikkat et

menun harika canim

Hunuliii ne haber vermeye baslamissin kilolari
cook sukur iyi gidiyor canim ama su an o kadar yorgunum ki dedim kizlara ax bakayim oyle yatayim
Yarin sabah erkenden is var hadi bakalim 15 tatil kampi basliyor

Selam millet.Oyle kosturuyorum ki buraya bile arada bakip okumada ciktigim oluyor.Su an menumu oyle bi yerden yaziyorum sanirim tek elimin bos oldugu an toplanma isi bitmiyo ev darmadagin oglanin oynayip dolasacagi yer yok sıkılıyor o uyanikken bisey yapamiyoruz akraba geziyoruz guya sali yola cikacagiz nasıl yetisecegiz bilmem.dus alip yatcam simdi.Menuye geleyim ve herkese iyi geceler dileyeyim

Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 14.30
Ceyrek ayva

Ogle diyelim 16.00
Yarin kase sehriye corbasi
1 yk yemegin etinden

Aksam 18.00
2 hamsi
3 yk tursu kavurmasi(misafirlikteydim gidiyom ve seviyom diye herkes yapmis minimum hasarla atlatmaya calistim)

Ara 20.00
Az sutlu nescafe

Su 2 lt

Spor yok
@MiuLego Whiteblacklife

hedefleri hatırlayalımmmmmmm
Bunlar en az olan hedefler

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

26 OCAK HEDEFLERİ

matematik61 (64.7)
malipina (88.9)
Shut Up (65.4)
YaKaMoZz-z (65.9)
Ytmz (62)
hepfit (55.3)
kelebekolacam (73)
ada81 (68)
saydin78 (59.9)
MiuLego (53)
Konya 42 (67)
masumm (66.1)
Esra_4378 (78.2)
Makbule007 (59.9)
eflalim (64.7)
60kiloyum (79.5)
deynepnaz (63.4)
cakil80 (84.4)
Leeshinmee (69.5)
Floweroflife (55.9)
Kajupi (59.9)
nar_ciceğim (64.5)
Melegiimm22 (80.5)
Vorones (67.9)
HAbibte (81.5)
Smykmy (71.3)
derunehatun (89.9)
Betulina (87.5)
nehirnil111 (52.1)
begum75 (56.5)
Portakal Sulu Ordek (52.4)
Nevreste (60)

Ausencia ( 70.0 )

Hormon sapıtmaları yapıyor bazen uykusuzluk vs..
Bir de bak bakalım eğer geçen ay 10 gün gecikmeseydi reglin normalde bugün mü olacaktı?
Evet canım tam bugün yarına denk geliyor
Waytim neler okuyorum sen tabi ki iyi bir annesinbu sene değişik bi virüs varmış, koca koca adamları yatırdı yatak döşek bağışıklık kazanana kadar kuzum az daha sabır, bol bol derin nefes al dua et.

Oooo süpersin

Amin canım sağol
Eflalim kuzum niye böylesin, hadi bak çok güzel iki çocuğun var. Kendin için olmasa da onlar için toparla kendini

Yok kuzm daha carsamba günü gidiyorum inşaAllah canim eski mortim bi sen bi miu alinti yapti yazimi
Kız ben yazdım sana cevap vermedin bana beğenip geçtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…