- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kuzum o zaman önce kendine bir çare bul.Bende de var problem maalesef.sıvı alımını çoğalttım,kayısı vs malatyadan özellikle istettim.ama geçmiyor doğumdan beri
Tamam cancağızım.süt olsun diye her önüme gwlwn şeyi yiyordum.hepsini kesince böyle oldu herldeMasummmmmm masummmm
Ben o banu enerjisini istiyorum huuuu
Turşu da yenmiş anammmmmm
Menğ temiz ödem olmaz inşallah
Sende baklagil çoook ödem yapıyor diye biliyorum
Tamamdır kuzucum
Biz de misafir gelek sana illa makbuş
Vaaaay
Menü harikaaa
Aaa çok beğendim su desen var spor desen vaaaar
Yavaş yavaş zeynepcim ama
Unutma sen bebişlisin hem de en tazesinden haftada maksimum -500 ile gel emi kuzum
Hepsini kesme de sağlıklı şeylerden doyana kadar ye:)Tamam cancağızım.süt olsun diye her önüme gwlwn şeyi yiyordum.hepsini kesince böyle oldu herlde
Canım normal doğumdu zaten o dikişlerin korkusundan yapmak istesemde yapamıyordum heralde kronikleşti. Dıphalac diye bi kabızlık şurubu yazdı doktorum.o da çocukta baya bi gaz yapmıştı.yarına randevu aldım çocuk cereahiaine sorarım bi.Kuzum o zaman önce kendine bir çare bul.
Sabah aç karınla 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç, sonra bol bol ılık su, bir de hafif meyve, hafif egzersiz sonra bekle wc gelene kadar ana öğünü yemek için.
Bir de eczaneye sorabilirsin probiyotik çözeltiler var bağırsak florasını yerine koymak için, emziren annelere bir sorun olur mu diye mutlaka sor ama çok faydasını görürsün, 10 gün boyunca kullanmıştım ben bende çok işe yaradı.bir de bu bağırsaktaki faydalı bakteriler duygu durumu için de çok önemli, bebeğin normal doğum mu sezaryen mi?
Sezeryen ise maalesef bu bakterileri Doğum kanalından geçmediği için yeterli olarak alamıyorlar, tabi ki doktorunla konuş.
Tamam Miucuğum bu hafta pazardan sebzelwre gömülecağimHepsini kesme de sağlıklı şeylerden doyana kadar ye:)
Ben de seni merak etmistim. Şükür iyisinzBugün hiç gelmedim olmasın son 3 dk dan yakalayayım pazarı
Herkese iyi geceleer ....
Teli pc yi pek almıyoruz bu tatilde ele ... dolu dolu geçiyor .
Yarında küçük bi şehir dışı var .
Çook çook öpüldünüz
Aynen. De işte yağ az die laf bile yedikkkkkÇift taraflı tavalar varya içi yumuşacık üstü çıtır oluyor ben tavuk köfte onlara hiç yağ koymuyorum
Doğum sonrası kabızlığı 3 ay çektim çok kötüydü ağlıyordm wc de. Yemekle alakalı değildi hormanal ya da doğmla alakalıydı sanrm ama kndi kndne geçti.Canım normal doğumdu zaten o dikişlerin korkusundan yapmak istesemde yapamıyordum heralde kronikleşti. Dıphalac diye bi kabızlık şurubu yazdı doktorum.o da çocukta baya bi gaz yapmıştı.yarına randevu aldım çocuk cereahiaine sorarım bi.
Peki aktivyayı denesem faydası olur mu acaba kayısılı olanı.YaKaMoZz-z sen kullanıyodun hamişelikte bi ara.tavsiye ediyor musun canım
Bence sağlıklı şeyler ye. Süt de yoksa niye kendine eziyet ediyorsn.BeBi uyumuo. Süt yok gibiaciktimmm ben. Uyusam Yà ben
Kuzm bebeğin nekadarlikti? 1.5 aylik diye hatrliyorum yanlis hatirlamiyosam?BeBi uyumuo. Süt yok gibiaciktimmm ben. Uyusam Yà ben
menun harika canimMenüm
Sabah
Haşlama yumurta salatalık biber domates
Zeytin peynir yarim dilim ekmek 1 dilim sucuk yağsız pişti
Ara 1 halka dilim portakal
Aksama doğru 1 avuç maydanoz
Aksam
1 kase etli çorba
Balık salata
Şu 3
@MiuLegosmykmy Whiteblacklife
cook sukur iyi gidiyor canim ama su an o kadar yorgunum ki dedim kizlara ax bakayim oyle yatayim
Hunuliii ne haber vermeye baslamissin kilolari
Gunaydiinn inşaAllah kuzmmmmGünaydınnnnnn
Yeni hafta başlıyorrrr hazırlanayım işe gitmece
Boool eksileriniz olsun inşallah
Evet canım tam bugün yarına denk geliyorHormon sapıtmaları yapıyor bazen uykusuzluk vs..
Bir de bak bakalım eğer geçen ay 10 gün gecikmeseydi reglin normalde bugün mü olacaktı?
Waytim neler okuyorumAldım ada kresten 1 ayı geçti ve hala duzeltemedim geven ayın 22 bu yana hastalar ve ben artık ne yapacagimi şaşırdım gücüm kalmamış çaresiz gibi hissediyorum kendimi biliyorum saçma illa hasta olacaklar ama işte elimde değil 11 12 gecedir 3 4 saat deliksiz uyumadim her gece 1 saat uykuyla idare ediyorum
OoooBugünkü sağlık fışkıran menüm
Sabah
Yarım yeşil elma
3 çilek
Öğlen
Pul biberli kefir yarım kase
1 sütlü kahve
1 dilim yumurtalı ekmek
1 k.k Beyaz peynir
Akşam
1 kase sebze çorbası
Az fırında hindi
Yeşil salata
hepfit
@MiuLego
Whiteblacklife
Eflalim kuzum niye böylesin, hadi bak çok güzel iki çocuğun var. Kendin için olmasa da onlar için toparla kendiniAmin canım sağol
Kız ben yazdım sanaYok kuzm daha carsamba günü gidiyorum inşaAllahcanim eski mortim bi sen bi miu alinti yapti yazimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?