Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah listenin uzunluğuna tü tü dağlara taşlara elmetere fiş kem göze şiş
Sabah sabah dua da ettik hadi GÜNAYDINLAR

Miu naptin sen
Herkese 2 eksi hedefini kitlemissin
Eksi 2 az degilmi
Elini korkak alistirmissin

Cumartesi menum (gun boyu isteydim )

Sabah
1 has yumurta 4 zeytin 3 dlm peynir 1 dlm ekmek
Ara 1 elma
Ogle (14) bir koca kase ezo gelin
Rokali salata 1 dlm ekmek
Ara 1 elma
Son ogun (17 isteyim hala) 1 kupa kahve ve 1 avuc cig badem

Su 1.5 litre
Kür 1 lt

Spor 15 dk leslie

Pazar menum
Ac karna 1 kayisi
Sabah (11:30) (Kv de de kahvalti )
4 kofte
1 yk lor
3 dlm peynir
2 dlm ekmek
1 cay kasigi ucu kadar recel
4 zeytin

Ara yarim mandalim yarim elma

Aksam
Balık salata
(cay bardagi kadar nigde gazozu )

Su 1.5 lt
Kür 750 ml

Spor 15 dk leslie

@MiuLego nehirnil111 Esra_4378

Kuzum kızlar demiş zaten, kadını çok seviyorum diyorsun git af dile kadından, affettir kendini. Eşinle olan durumda da sessiz kalmaya çalış, kendi kudurduğu için sen de kudur diye damarına basmış, gelme bu oyunlara haklıyken suçlu durumuna düşme kavgada siniriyle konuşan kaybeder.

Kuzum şahane menü süper beğendim geçmiş olsun kuzum

Kizlar reyhanliya toplam 6 roket atildi abim orda gorev yapiyo cok yakinina atildi oda gorevde dua edin nolur canim cok sıkkın dua edip tevekkül etmekten baska bise gelmiyo elden
Abinden haber aldınız mi? Dua ederiz tabi ki

Amin inşaAllah kuzum elhamdulillah abim iyi ama yine atilir diye korkuyoruz

Ayy iyi yazmışsın geçmişi okuya okuya gelince böyle oluyor. Inşallah bi daha olmaz kuzum
Hahaha
Herkesi bilmemde ben boyle araliksiz yazilmis menuleri pek okuyamiyorum masal gibi geliyor bana... gerci kaptanın okuyup yorumlamasi yeterde ben yinede kim ne yemiş ne yememiş bakiyorum
Ayyy ben de okuyorum tek tek, lokmalarınızı sayıyorum kim ne yemiş:)

Heee eklemeden edemicem. Kv de de kahvaltida biber patates kizartmasi krep yuzune bakilmamistir bilginize nefsime sahip ciktin afferim kiz smy

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugün hepimiz güzel pazartesi bildirimleri yaparız
Ben kendi adıma sabah erkenden tartıldım ve bu sabah 96,4 çıktım
Cumaya göre 500 gr fazla ama takılmıyorum çünkü cidden çok fazla şişliğim var eminim cumaya kadar fazlası gitmiş olacak

Keyif kahvemi içtim şimdide kahvaltımı yapacağım inşallah
Küçük cadıda tatilde olduğunun farkında değil herhalde sabahın 7sinde uyandı okul zamanı ben uyandırmasam uyuyor cadı
Bende hesapta geç kalkacaktım ama yine erkenden hortladım

Ustalar bakalım kaçta gelecekler gerçi 9dan itibaren hazır beklerim üzerime düzgün birşeyler giyeyim de

Çok sağol canım
Zeytinyağlı huni derken nasıl masaj gibi mi

Canım kağıdı huni yapyorsun ucunu zeytinyağına batırıyorsun ve sonra af edersin ufaklığın popişine fitil gibi sokup çıkarıyorsun bir kaç kere Ucunu çok sivrı bırakma ki kuzu zaten mıkırdanıcak popişi de çizdirmeyin
Bİraz tuhaf bir yöntem ama cidden çok işe yarıyor benim ufaklık en son çatlayacak sanmıştım çocuğun karnı kocaman olmuştu eşim hemen getir zeytinyağlı huni yapacağım dedi ve 10 - 15 dakika sonra mışıl mışıl uyuyordu kuşum rahatlayınca
Hem en azından doğal bir yöntem

Anladığım kadaroyla bütüüüün kocalar eve habersiz misafir getiriyor

Çiviliyi göndereyim mi malim eşine kullanırsın
malipina senin ki yine söylemiş, benimki eve gelirken kendiyle getiriyor(otobüsten indik diye arar, onun da sebebi üstünü başını topla kapalı giyin)

Kağıtla değil de pamuk mendille yapmıştım onu bikaç kez. elimle içine sıktım hatta.yok malesef yine yapmadı.eşim de zeytinyağı verdirtmiyor daha küçük diye.iki gün verebildim sadece 1çay kaşığı kadar. Zatece gaz çıkardı bol bol o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…