Keçiören bebişim ben deHosbuldumm
Ben yenimahalle demetteyim sen kuzm
oh mis gibi işteTemizlik yapiyoreeee ama sirke ile yapiyoreeee çamaşır suyu olmayınca pis geliyoreee ev sirke kokuyor eee nerede mis gibi çamaşır suyu kokusu yaaa böyle içime hiç sinmiyoreeeee
Yok teyze yemiycemSen bi daha ciss coss yemeyeceksin demi ona Gore alayim gonlunu
Temizlik yapmayı çok severim manyak gibi domestos kullanırım sonra ben biyle
Tamam yaa kızma pehlivanyapacam çarş perş yapayım ben, biliosun şişim kaptaniçem
HAbibte
taam accık popodan genişçe olabilirim, model böyle üretilmiş napak
bende evde oturup temizlik yapmak istiyorumTemizlik yapmayı çok severim manyak gibi domestos kullanırım sonra ben biyleevimi temizledim yemeğimi ocağa koydum ohhh benden mutlusu yok haaa birde yogurdum mayalandi 1 saat fırında beklettim.oldu alkışş banaaaa
ellerine emeğine sağlık oh misTemizlik yapmayı çok severim manyak gibi domestos kullanırım sonra ben biyleevimi temizledim yemeğimi ocağa koydum ohhh benden mutlusu yok haaa birde yogurdum mayalandi 1 saat fırında beklettim.oldu alkışş banaaaa
Sağol miuu tatlisko muz süt yap demişsin geçmiş çok uzun okuyamadım yemeğe bakıyorum. Da bana da siylirmisinellerine emeğine sağlık oh mis
detoks o canomSağol miuu tatlisko muz süt yap demişsin geçmiş çok uzun okuyamadım yemeğe bakıyorum. Da bana da siylirmisin
Bir zamanlar bende özlemiştim güzellik salonu. Vardi burda kapatmak zorunda kaldım şimdi evdeyimbende evde oturup temizlik yapmak istiyorum
çok sıkıldım ya çalışmaktan artık
Çokmus yahuu muzun karısını yeseydikdetoks o canom
muz-süt detoksu
günde 3 öğün 1 süt bir muz yiyorsun
o kadarcık :)
Çokmus yahuu muzun karısını yeseydik
onu ben de denicem kuzuAnanas detoxu yapacam ben bu hafta denenmiş bende denedim 1 kilo veriyorsun belkide daha fazla bünyeye gore
Ben denedim ve verdim bu kilodan önce 10 kilo verdim öküz gibiydim şimdi de dana gibiyim de 10 kilo azdegil 1.5 ayda verdim
onu ben de denicem kuzu
ananasa bayılırım zaten
çok merak ediyorum hiç yapmadım he
1 defa gitmistim keciorene kalenin orda biyere kahvaltiya ondan baska gitmedim 1 sene 8 ay olacak evleneliKeçiören bebişim ben de
yapmadığın şeylerden bahsedelimyürü git
eğer bu haft artıyla gelirsen
seni gelecek haftalarda dalga malzemesi yapıcam
Allah sabir versin tatlimcanım hiç iyi degilim kafam yrinde degil
Ben denedim ve verdim bu kilodan önce 10 kilo verdim öküz gibiydim şimdi de dana gibiyim de 10 kilo azdegil 1.5 ayda verdim
anaa çok taze evlisin daha bi de bebek var1 defa gitmistim keciorene kalenin orda biyere kahvaltiya ondan baska gitmedim 1 sene 8 ay olacak evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?