işte yeni bişeyler bul.yeterince dile düştüm takımda zaten.olmayan bişeyler bulmesela
yaaab lütfen şu miuya sende ver dersinisevincin kursağında kalacakkk
kaptanım
cuma günü jillian level 1+25 dk eliptik+25 dakika bölgesel=275 puan
cumartesi günü jillian level 1+30 dakika eliptik+10 dakika bölgesel=250 puan
pazar jillian level1+35 dakika bölgesel=205 puan
yaaab lütfen şu miuya sende ver dersini
akıllanmıyo anam
geçen hafta yerle bir oldu yok yine akıllanmıyo
sahte kabadayı seniiiii
kilo verecekmiş derece yapacakmış pehhhhh
ayy begüşüm k bakma benim kafam karıştı ya en son gönderdiğim msjı sayma kuzum yanlış yazdım Benim kafa gtti özür dilerim cuam günü sporum yok cumartesi var sporum canım tekrar özürbu mesajı cumartesi yazmışsın hangi günün peki bu?
ay canımmmmişte yeni bişeyler bul.yeterince dile düştüm takımda zaten.olmayan bişeyler bul
Cuma 500 ip atlama
45 leslie
30 kardiyo vardı hayatım toplamda 740 yapıyo canım cu
19 yasmda evlendim 20de anne oldum
anaa çok taze evlisin daha bi de bebek var
maşallah :)
@begum75 bu msjı yanlış yazmışım dünde sana yanlış demişim günleri karıştırdım özür dilerim canımCuma 500 ip atlama
45 leslie
miu ot çöp ne işkiraz sapı çayımı demledim
la ondan sonra diyonuz begüşün kafası karıştıayy begüşüm k bakma benim kafam karıştı ya en son gönderdiğim msjı sayma kuzum yanlış yazdım Benim kafa gtti özür dilerim cuam günü sporum yok cumartesi var sporum canım tekrar özür
cuma günü tartıyı görünce gaza geldimbegüş sahalara dönmüş heeeeeeeeeeeeee
Begusum cumaya 150 point ekle bacım bugün de var ama ekleme yapabilirim o yüzden akşam bildirecegim başka sporum yokla ondan sonra diyonuz begüşün kafası karıştı
teker teker gelin leyn
bu cumartesi günkü sporum cuma spor yok canımbu mesajı cumartesi yazmışsın hangi günün peki bu?
bu mshı yanlış yazdım yanlış hatırladım k bakma canım kafanı karıştırdım özür dilerimCuma 500 ip atlama
45 leslie
sen bi dolan gel benimde kafamı karıştırdın gızzzbu cumartesi günkü sporum cuma spor yok canım
bu mshı yanlış yazdım yanlış hatırladım k bakma canım kafanı karıştırdım özür dilerim
haklısın kuzucuğumla ondan sonra diyonuz begüşün kafası karıştı
teker teker gelin leyn
tamaaam anamsen bi dolan gel benimde kafamı karıştırdın gızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?