-isminiz nedirKarikatür cok iyi yanliş anlasilma olmasin sakin ben bonusummalipina degilim
Ben istemiyorum proluk siyah halinde seviyorum adimi.
kızz yicek olsam fırındaki kakaolu kekimi yerim.o ne öyle çikolata ıyy içinde ne var allah bilir
Tiksindinmi yoksam benimde canım acayip ciklot istiyor sus kimseler duymasınkızz yicek olsam fırındaki kakaolu kekimi yerim.o ne öyle çikolata ıyy içinde ne var allah bilir
öyle şeyler canın çektiğinde muzla keçiboynuzu ununu robottan geçir ye kuzum kakao da ekleyebilirsin aynı çikolata gibi oluyomuş.hatta dondurup yiyolr dondurma gibi.Tiksindinmi yoksam benimde canım acayip ciklot istiyor sus kimseler duymasın
Aaa ciddimisin yarın hemen denicem bugün yiyemem sabah bi kalktım tartı bana kahkaha attı resmen..miu duymasın keser vallaöyle şeyler canın çektiğinde muzla keçiboynuzu ununu robottan geçir ye kuzum kakao da ekleyebilirsin aynı çikolata gibi oluyomuş.hatta dondurup yiyolr dondurma gibi.
Yemiyorum ama esim doğum gunum icin pasta almış
evet televizyonda bi diyetisyen vermişti tarifi.tatlı krizine birebirmiş.duymaz miu spordaAaa ciddimisin yarın hemen denicem bugün yiyemem sabah bi kalktım tartı bana kahkaha attı resmen..miu duymasın keser valla
Aaa doğum gunummu canım nice güzel senelere inşallah bu arada prolugunda hayırlı olsunYemiyorum ama esim doğum gunum icin pasta almış
Çok teşekkür ederim canımevet televizyonda bi diyetisyen vermişti tarifi.tatlı krizine birebirmiş.duymaz miu sporda
Öyleyimdir beybisiTsk ederim bağyan çok dost canlisi birsiniz gibisiniz :)
geçmiş iyi ellerinden öper dargınlar barıştı,tatlı krizi gelenler atlattı.miu koşu bandında uyuyo sabahlara kadarÇok teşekkür ederim canımkaç gündür gelemiyorum ne var ne yok kim ne yapıyor acuk anlat mali geçmişe gitmekten çok korkuyom
Mali değil Memenellettin diceksin artık
Aman iyi olsun herkez miu koşu bandindami uyumuşgeçmiş iyi ellerinden öper dargınlar barıştı,tatlı krizi gelenler atlattı.miu koşu bandında uyuyo sabahlara kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?