uyur o pilates minderini de yorgan niyetine kullanıyomuşAman iyi olsun herkez miu koşu bandindami uyumuş
uyur o pilates minderini de yorgan niyetine kullanıyomuş
yok kız gerçekten koşu bandında koşarak uyuyabilen tek insan o.ablası gelip minderle üstünü örtüyo o koşarkenspor yapıyorum diye bizide ayakta mı uyuttu yoksa
Hadi ya ben şaka yapıyorsun sanıyordum yoruluyordur ya hem iş hem sporyok kız gerçekten koşu bandında koşarak uyuyabilen tek insan o.ablası gelip minderle üstünü örtüyo o koşarken
Tesekkurler canimmmAaa doğum gunummu canım nice güzel senelere inşallah bu arada prolugunda hayırlı olsun
Tühartık çok geç
Konyak gayet güzel gidiyorsun süper menüler geliyor senden spor var mı sporrrr
Leslie yap canimTüh
Ben bugün de sporsuzumNapıyom ben ya kızdım kendime şu an
Var canımda gece vericem topluKonyak gayet güzel gidiyorsun süper menüler geliyor senden spor var mı sporrrr
Su yazmamissin canım çiğ köfte nin yanında salata ayran aradı gözüm güzel menü ama eksik salata ekle menulerine balimSlm kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi 3 hurma
Kahvaltı
Yarım dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Peynir
Akşam 15:00
Bi kaşık ciğer
4 çiğ köfte
Çok mantıklı leslie yapayım yemeği yeni yedim şöyle bi 2-3 saat sonra leslie yapayımLeslie yap canim
White buradaevet televizyonda bi diyetisyen vermişti tarifi.tatlı krizine birebirmiş.duymaz miu sporda
Aynen canım sporu ihmal etme mali hergün yürüyüş yapıyor sende patlat bi leslieÇok mantıklı leslie yapayım yemeği yeni yedim şöyle bi 2-3 saat sonra leslie yapayım
Menü güzel ama pasta 3 çatal çok az bence
Menü çok güzel canım sporsuzlugunu görüyoruz lessie yap canım bölgesel yap çık dışarı yuru canım bunların hepsi spor ve spor salonu gitmebe gerek olmayan sporlar kuzumMenü
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
5-6 tane zeytin
Bir su bardağı fındık-ceviz
Akşam Yemeği
5 ızgara köfte
4-5 yk bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
Su: 2 lt olucak inş
Spor:yok ama birkaç gün benim sporumu yani sporsuzluğumu görmezden gelin lütfen çünkü başka bi yerde kalıyorum Çarşambaya kadar spor salonu uzak
İşte bele
@MiuLegoWhiteblacklife malipina nehirnil111
Mimudan sopa yiyecem kiz 3 catal icin bileMenü güzel ama pasta 3 çatal çok az bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?