Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ada doğum günün olduğu için pastayı gormuyorum.onun dışında çok güzel pasta için 3 mil lessie yada epileptik yap kuzum erişim gitsin

Ada doğum günün olduğu için pastayı gormuyorum.onun dışında çok güzel pasta için 3 mil lessie yada epileptik yap kuzum erişim gitsin
Canim hic enerjim yok yerimden kalkamiyorum spor icin .. aslında cooo fena istahik var anlatamammm cok zor tutuyorum kendimi 3 gundur hic iyi degilim ne oldu bana anlamıyorum yerken acim yedikten sonra yine acim normalde de menum boyle oluyordu ama boyle acıkmıyordum surekli aklim yemekte fenayım ...bi dr mi gitsem ne oldu anlamadim

Kan şekeri problemin falan var mı ada

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Kızlar evde olunca laptopa ulaşmak hayal oldu biri çizgi film izleyip bırakıyor diğeri ders çalışmak için alıyor
Bir yandan da ilk günden can sıkıntısından kapışmalarda başladı
En son ben yine çırlayınca baktım barıştılar can ciğer oldular ve ikisi bir olup bana ne bağırıyorsun biz oynuyoruz dediler

Biraz evvel büyük kız arkadaşlarıyla AVMye gitmeye karar verdi nasıl olduysa kardeşini de kendi yanına almak istedi Nasıl sevindim anlatamam az kafa dinleyeyim bende o arada
Çamaşırlarım yıkandı onları bir tek asmak kaldı
Öğlen çalıştırmıştım hesapta makineyi 1.5 saat sonra makinenin başına gittim baktım deterjan kuru halde daha gözde duruyor Allah Allah dedim tekrar çalıştırıp bir daha odaya geçtim 1 saat sonra asmak için makinenin başına gittim yine aynı şekilde
Dedim len bir de bumu bozuldu bir bu eksikti dedim sonra nerden aklıma geldiyse dur şunun çeşmesine bir bakayım dedim Meğer benim akıllı kocam bugün ustalara hazır olsun diye çeşmesini kapatmış ben boşuna 3 saatte yakın makinenin yıkamasını beklemek zorunda kaldım sonunda çalıştırdım da şükür yıkandı çamaşırlarım

Kafa kalmadı bende artık kaç gündür yorgunluktan ve koşturmacadan
Akşam yemeğimi de yedim hazır yanlızken de az keyif yapayım dedim resmen sırıtarak bilgisayar başında oturuyorum

Glukofen içen var mı aranızda bayanlar

Ben senelerce kullandım hatta onun emsallerini de kullandım 1000 mgdı en son kullandıklarım ama şükür artık şeker sınırlar içinde olduğu için son 3 aydır kullanmak zorunda değilim

Bacım kullanma amacın neydi şeker hastalığı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…