Canım beni biliyorsun modifiye her detoksumhadi sağıcakla varın.. soğuk ama alışırsın kız :)
canım o detokslarla bu detokslar aynı değil.. ismi aynı :)
vaytın yazdığını gördün..Nego de çok yaptı pattis detoksu ve sağlam eksi getirdi..
pattis detoksu çok aç da bırakmıyor diye biliyorum
çarşamba ve perşembe yap derim..
Nego nasıldı detoks sen de 2 gün yapmıştın dimi?
Nasıl oldu ay yüzlün canımNapiyorsunuz kizlar , kızımı kreşe götürdük biraz oynadı gecikmelide olsa karnesini aldi cok mutlu oldu...
Geçmişi okuyamadim buradan devam ederim umarim herkes iyidir
Eline sağlık fitfitfit
Eeee bi de diyon ne alakası varHeee dedim. Dansöz kıyafeti alıp dans etcem masasına meze olcam
Allah kabul etsin canım. Moralin bozuktu sanki iyimisin şimdi?Menüm
Sahur 1 gibi
2 hurma
1.5 dilim t.b. ekmeği
1 haslanmis yumurta
peynir zeytin
1 bardak kefir
Iftar 18 de
1 kase tarhana corbasi
1 kase yoğurt
bol brokolili kapya biberli ton balikli salata
1 kupa cay 1 kare bitter
Sekersiz Kahve icerim
Su: 1.5 lt. anca olur
Spor: 30 dk. tempolu yuruyus. Ilave olursa etiket yaparim
@MiuLego @nehirnil111 mortim @Portakal Sulu Ordek
Oyy titiz misafir zor. Kolay gelsin canımOturdum misafir bekliyorum, yemeklerim soğuyorbabamın eşi beni çok geriyor, titizlik hastası tuvaleti lavaboyu mutfağı kirkladim yemek pişene kadar, çok yoruldum
İnşallah kuzum valla 90da takılı kaldım tartıya çıktıkça sinirim bozuluyoCanım beni biliyorsun modifiye her detoksumtuz kullanmama rağmen, bir gün kahvaltı yapmama rağmen 2 küsür kilo gitti 3 günde. malipina sende 3 kilo kesin gider diyorum iki günde
Oyy ne ettin canım sizde sadede popo var o da taş gibiBence o ip atlayan popo @Floweroflife ya da benim
Sorma bi de yatılı, bi de kediden huylanıyor. Babamla kardeşim huylanmaz aramaz ama cici anne napacak bilmiyorumOyy titiz misafir zor. Kolay gelsin canım
Söyleyen ben utanan senoyyy
Eeee bi de diyon ne alakası var
Yok kız ip atliyim dedim de baya lomburduyorOyy ne ettin canım sizde sadede popo var o da taş gibibu eski ven olabilir
Lannn hayalgucum sağolsunSöyleyen ben utanan sen
İnersin rahat olİnşallah kuzum valla 90da takılı kaldım tartıya çıktıkça sinirim bozuluyo
Ay yatılı zor. Şehir dışından mı geliyorlar, bazıları aynı şehirde de kalıyordaSorma bi de yatılı, bi de kediden huylanıyor. Babamla kardeşim huylanmaz aramaz ama cici anne napacak bilmiyorum
Şehir dışı canım, babam öğle 2 de isteyken haber verdi sağ olsunAy yatılı zor. Şehir dışından mı geliyorlar, bazıları aynı şehirde de kalıyorda
Anlaşabiliyormusunuz kadınla?
Allah razı olsun EflalimAllah kabul etsin canım. Moralin bozuktu sanki iyimisin şimdi?
Cok sagol canim., cok şükür iyi gibi inşallah tekrarlamaz cuma kontrol var... yarindan itibaren krese gonderecem öğle ....artik spora başlamak istiyorum kizim evdeysen spor yapmak cok zorNasıl oldu ay yüzlün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?