Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın canlar.ev bakmaya gidiyoruz eskisehire bugun isimiz cok cabucak bulabiliriz inşallah. .

Kv de kalıyorum aksam menusu mercimek corba kurufasulye pilav olacakmis. Git gel yol var.Sabah uyandigim gibi tartilmak zorunda kaliyorum gemen kahvalti edip cikiyoruz.Bakalim ne etcem.
Tayin cikarsa izne ayrilmak istiyodum sebebi buydu..

Günaydınlar herkeseeee
Günaydın kuzum

İnşallah hayırlı bir yer olur canımÇorba fasulye gayet güzel perşembe değil bakliyatı sonraki güne eritirsin

Haftaya 7 gun spora doyacagim yasasin tatillll

ahaa aynı ben
hele eve girdiğimde ilk iş direk mutfağa geçip bulaşıkları halledip yemeği pişirmeye başlamak

Sağol kuzum akşama bizde de paluk var nasipse
kuzucum palukları yemişsiniz,afiyet bal olsun
@eflalim
nehirnil111 nilişkom

masumm
seni çok iyi anlıyorum,ne söylesek boş, her darlığın bi bolluğu olurmuş,rabbim sana şimdikinden çok daha iyi bir iş nasip etsin
biliyorum sen içinde olduğundan bazı şeyleri farklı yaşıyosun ama inan bana rabim sağlıktan yana dert vermesin, kafada sürekli kurup düşünüp psikolojini bozma lütfen,evet yaşanılanlar çok zor ama sağlığından değerli değil, yaşım büyük iş bulamam diye de düşünme senin gibi tecrübeli elemanlar her zaman daha kıymetlidir ve bunu anlayacayak bunu arayan işyerleri var, inşallah en kısa zamanda böyle bir yerde başlamak nasip olsun

bizi sensiz bırakma,gel yaz dök içini,haberdar et
seni seviyoruz

Hemen artı 2 geldi haksızlık bu

eflal detoks tarzı diyetlerden sonra gördüğün rakamlar çok normal,artık biliyoruzki giden yağ değil su, o sebeple tartıda görülen rakamın pek önemi yok
bana kalırsa bu tip şeyleri artık yapma, spora yoğunlaşmaya çalış

ayyyy Berna akşam yemeği felaket

ayyy sen salata yoğurda vur kendiniii

belki cuma günü öğlen tartılabilirsin belli mi olur yahu

hadi evinizi de inşallah bulursunuz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…