- Emoji Skoru
- 6.348
- Puanlar
- 158
Valla ilk yarım saat sürünerek yürüyordum sonra açtım beyonce girls şarkısını bi gaza geldim tutamadım kendimiSporun dibine vurmuşsun maşallah
Menü de çok güzel akşamın az geldi biraz afiyet
Hala gecmis okuyom gercekten beb gecmis okumaktan yazamiyom kiAllah sırf çene vermiş
Kuzum geçmiş bitmez, anda kal daha iyi, mevzuları kaçırmamış olursunHala gecmis okuyom gercekten beb gecmis okumaktan yazamiyom ki
Kız dolabın hepsini mi yiyonSonunda geldim yola cikacagiz diye dolaptaki herseyi bitiriyorum hep bos dolap birakip giderim ama bu sefer abartmisim bitsinndiye 6 donatesten salata yaptim icim disim salata oldu bide biberli yogurt ikisini de bitiremedim ve dolapta hala 6 buyuk domates var 2 tane biber 5 tane sogan sonra bitmis olacak hepsi
Sağol aus hayurlisiyla sende kucağına alırsın insallah..saglikli bir şekilde insallah@HAbibte hayırlı olsunnn canım
Rabbim analı büyütsünnn
Ayyyy bu övgülerle sergin neyin açarımMaşallah efser
Supper
Nereye gidiyorsun canim ? Araba ile gidiyorsan yaninda götür yolda bozulmaz kiSonunda geldim yola cikacagiz diye dolaptaki herseyi bitiriyorum hep bos dolap birakip giderim ama bu sefer abartmisim bitsinndiye 6 donatesten salata yaptim icim disim salata oldu bide biberli yogurt ikisini de bitiremedim ve dolapta hala 6 buyuk domates var 2 tane biber 5 tane sogan sonra bitmis olacak hepsi
Amin canım inşallahIyi yapmışsın bernamm , baktıkça gezdikçe kararsızlık artıyor .
Güle güle ağız tadınızla oturun inşallah
Cin aliyi tipatip cizmissin sanki aynisi inanilmaz yetenek ve gorsel hafizaGaza getirmeyin
Antibiyotik yapar probiyotik kullan canımKızım ishal oldu daktirim ilaçlar mi yaptı acaba ya
Gercek ressamların resimlerinin değeri öldükten sonra ortaya çıkarmış ben en iyisi bir yerlere yapıp bırakayım
Ayyy alıntından şimdi gördümmmmm
Maşallaah
Bi picasso bi abidin dino bi de bizim @Efser
Ben @MiuLego yu çalıştım gerçi profilden cin Ali de olabilirCin aliyi tipatip cizmissin sanki aynisi inanilmaz yetenek ve gorsel hafiza
Olur canım@Nevreste su hurmali incirli kuru kayisili tatli vardi ya onu yapip vuzlukta saklayabilir miyim?
Ama cok erkeksi bir kelebek bize uymazdi ki
O kelebek bizim olmalıydı
Ben spor yaparken uyukluyorum gözüm açılmıyoValla ilk yarım saat sürünerek yürüyordum sonra açtım beyonce girls şarkısını bi gaza geldim tutamadım kendimi
Teşekkür ederim yorumun için