kuzum sen zaten çok hafif görünüyorsun, kaç aylık bir baykuşsun sen öyle
geliyor yavaştan konyakkkkkkkkkkkNaptınız kızlar kilo bildirdinizmi
Her zaman aynı hızda gitmez ki kiloları alırken her hafta düzenli duEnlimi alıyorduk verirkende dönemsel iniş çıkışlar olacak tabiAyy sağol mavi kedicim çok az gidiyor canım ya eskiden böylemiydim
Evet tamda istediğimiz gibi miumaynı biz
geliyor yavaştan konyakkkkkkkkkkk
istediğimiz rakam var mı sende
valla ben alınca hep alıyorum hep alıyorum.. pelkü şans eseri sabit kaldığım bir kaç dakika oluyordurHer zaman aynı hızda gitmez ki kiloları alırken her hafta düzenli duEnlimi alıyorduk verirkende dönemsel iniş çıkışlar olacak tabi
Valla bu baykuş hakikaten minik ama ben değilim o kesinkuzum sen zaten çok hafif görünüyorsun, kaç aylık bir baykuşsun sen öyle
Betulinaaa hosgeldinDaydrammmmm
Yoook valla çok beğendimTeşekkür ederim canım ressamlık nerdeee ama çok isterdim içimde büyük bir ukte olarak kaldı o ayrı
olalım canımmmmBetulinaaa hosgeldin1 hafta sonra geliyorum orti olalim.
Yokkk gelcem valla dun aksam esim uat kismin sisti dedigel ama bak
bizi çok ihmal ettin
Ayy sağol kuzucum daha ne resimlerim var oYoook valla çok beğendim
Aynı boyumz hemen hemen. 63 le koruma yapma be ya . Az söyle 60 neyin ol. Ben 59 istiommmmm
YokBaya üzerine gelirler ha aman yenileyim deme daha vermeyi düşünüyormusun yani bazı arkadaşlar boy mesela 65 10 kilo altı olsun diye düşünüyor sende o varmi
Bu kankalar bahsedildiği kadar işe yariyor mi
Bende hatırladığım hep aldığım ama her hafta 700 gram falan mi yani dimibakalım vereceğiz ins taksit taksitvalla ben alınca hep alıyorum hep alıyorum.. pelkü şans eseri sabit kaldığım bir kaç dakika oluyordur
işte bu beeeeeeeeee ponponlarımı hazırlayayımEvet tamda istediğimiz gibi mium
harikassın yakamozum işte buKızlar kilomu dikkate almayınız 12 de kilo bildirimi yapcam
sen gel hemen eritiriz kiiYokkk gelcem valla dun aksam esim uat kismin sisti dediben direk uste aliyorum moralim bozuldu.
Tebrik ederim canimKilo bildirimi
Geçen hafta : 67.1
Bu hafta : 66.5
Giden : 600 gr
Oyyy çok tatlı esram
Bakalım kuzumişte bu beeeeeeeeee ponponlarımı hazırlayayım
harikassın yakamozum işte bu
kendine geldin
hee hiç inmese bileee
bu kilon da iyi
çookı verdiğin haftalara sayarız bebişim
sen gel hemen eritiriz kii
Ataturk cok super olmus gayet başarılı meyvelerde çok tatli alıp yiyesim geldi masallahAyy sağol kuzucum daha ne resimlerim var o
1 saatlik bi çalışmaydı oğlum anaokuluna giderken 10 kasım için yapmıştım