Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Of ya of hurma deyince detox deyince aklıma bir söz geldi ama yazasım var ama çok kötü bir espri. Neyse yazımıyım kendi kendime yaptım güldüm bitti
Merak ettim desene
Bıldır ki hurmalar şimdi gö...nü tırmalar mı yoksa,hurma deyince aklıma sadece o geldi

Canım ben buna inanıyorum. Küçük oglumdan önce bir düşüģüm vardı. Kv istemiyordu biliyorum, ona söyledim düşük oldu. Sonra dedim bir daha hamile kalınca ilk üç ay söylemeyeceğim kimseye eşime de tembihledim , kendi aileme bile söylenedim. Sonra 13.hafta gibi söyledik ve 14.haftada benim kanamam oldu oğlum rahim ağzına inmişti, doktor düştü düşecek dedi, hastaneye yatıracaktı, büyük oğlum var diye yatmadım ama evde üç gün wc dışında hiç kalkmadan yattım , progestan kullandım birde iğne kullandım 10 hafta da düşük önleme için. Sonra hamilelik bitene kadar hiç bir iş yapamadım
Günahı boynuna kv dem den süphelendim, aynısını eltim de yaşadı çünkü, söylediler peşine kanama. Kv elinde sürekli tesbih kime ne okuyor bilinmez.
Pis nefise çok inanırım. Hamile olursan sana tavsiye 4 ay söylene çok ciddiyim.

Benim kayinvalide de hic istemiyor.benden nefret ediyor zaten.çünkü onun istediklerini yapmadim zamaninda.parmaginda oynatamadi beni.mesela aramislar gecende,bebek var mi diyorlar.yok diyoruz var var bizden gizliyosunuz diyorlar.hayir yani gebelik olsa bile bunlar devamli gebelik var diye ortada geziyo.sağolsun benim salak eşim (kendisi süzme salaktir)bidaha olursa kimseye soylemicez nazardan demis.bunlarda devamli var bizden gizliyorlar diye ortada geziniyo.kurban oldugum Allahim korumaz mi neticede anne karnindaki bebek en savunmasiz melek o daha

İlk sen duy şekerim
Geçen hafta: 88.5
Bu hafta: 87.4
Fark: -1.1

e bi de siz duyun
@MiuLego @Ausencia @ada81 @hepfit
Tebrik ederim canım harikasın be
burada vuran hep biz oluruz kardeş ördek
Bence de kaptanım kendini teselli ediyor
Eki Görüntüle 2100931 portakal artıdamı
kalk nilişkom kalk furmaya gidiyoruz
görev beklemez
Eki Görüntüle 2100935

+1.1 diyirim sini nilişkiiiiiiiiiiiii

öldüm çıktım @begum75
Vallahi ya bir şoka girdim çıkamadım vuramadım hemen başlıyorum taramaya Ördek seni vuracağım sonra tekrar diriltip tekrar vuracağım öyle kolayca ölmek çıkmak yok
Çok pis nişan alırım
Az zıplatayım seni dur
Begüşle sağlı sollu vuruyoruz çok zevk alıyoruz harika @begum75

Piştin mi ördek bu hafta nasıl bir ziyafetle ineceksin mideyeyenmeye doymadın kız

ayy ne kadan messuutt bir akşam olacak
bakalım neler hazırlayacak
Bakalım çay mı yemek mi hiç bilmiyorum bugün arayacağım kaç gibi millet gelecek diye
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 67.1
Bu hafta : 66.5
Giden : 600 gr

Tebrik ederim canım

Korur tabi kızım sen duanı et tevekkül et söyleme ama sakın söyleme. Diğer eltim akıllılık etti 5 ay söylemedi mesela

Korur tabi kızım sen duanı et tevekkül et söyleme ama sakın söyleme. Diğer eltim akıllılık etti 5 ay söylemedi mesela
Bidaha olursa soylemicem zaten kendi aileme bile soylemiycem.kem gozluleri de Allaha havale ediyorum.ne bicim insanlarmis ya

Canım ben iki ay kaynanam gile söylemedim hamileleigimi 3 ay sonrada herkez öğrendi hamile oldugumu. Nazar illaki var bencede şöyle bebeğinin kalp atışını duyup öyle söylemen daha iyi inşallah en kısa zamanda sende anne olursun

Menü şahane kuzum

Amiiiinnnn canim benim cok sagol insallah.birdahakine dogurana kadar soylemicem

Dün konuştuğumuz gibi canım artık sağlıklı düzenli beslenip kararında kilo verip kararında alıyoruz cozutmayınca aç kalmak zorunda da kalmıyorsun böyle böyle oturacak rayına inşallah

`