Biraz artıdayım ,ama inşallah ödemdir
Sabahları ilk kalktığımda şiş oluyorum zaten ,1 saat bekleyeyim bakalım inecek mi?
akşama gelsin meret
Merak ettim deseneOf ya of hurma deyince detox deyince aklıma bir söz geldi ama yazasım var ama çok kötü bir espri. Neyse yazımıyım kendi kendime yaptım güldüm bitti
baykuş oAaa bi tavşan bana bakıyo
Yafffrrruuuummm@hepfit im taş hatunum
Önce sen bebeemBende sizi bekliyorum
Canım ben buna inanıyorum. Küçük oglumdan önce bir düşüģüm vardı. Kv istemiyordu biliyorum, ona söyledim düşük oldu. Sonra dedim bir daha hamile kalınca ilk üç ay söylemeyeceğim kimseye eşime de tembihledim , kendi aileme bile söylenedim. Sonra 13.hafta gibi söyledik ve 14.haftada benim kanamam oldu oğlum rahim ağzına inmişti, doktor düştü düşecek dedi, hastaneye yatıracaktı, büyük oğlum var diye yatmadım ama evde üç gün wc dışında hiç kalkmadan yattım , progestan kullandım birde iğne kullandım 10 hafta da düşük önleme için. Sonra hamilelik bitene kadar hiç bir iş yapamadımArkadaslar aklıma bi soru takildi yardimci olursaniz cok sevinirim.anne karnindaki cenine nazar deger mi? Mesela benim esimin ailesi aşırı derecede kem gozludur beni de hic sevmezler sagolsunlar.ben hamileligimi ogrendigimde eşim soylemisti onlara.sonra bebegimin kalp atisi falan duyulmamisti.sizce nazar beddua falan mi ettilerde bebegim oyle oldu acaba
Miu artık cocoyu sevmiyordu,olsundu.coco ne hali varsa görsündü.bi saçını oksayani bile yoktu
Miu artık cocoyu sevmiyordu,olsundu.coco ne hali varsa görsündü.bi saçını oksayani bile yoktu
Bende hatırladığım hep aldığım ama her hafta 700 gram falan mi yani dimibakalım vereceğiz ins taksit taksit
Benim kayinvalide de hic istemiyor.benden nefret ediyor zaten.çünkü onun istediklerini yapmadim zamaninda.parmaginda oynatamadi beni.mesela aramislar gecende,bebek var mi diyorlar.yok diyoruz var var bizden gizliyosunuz diyorlar.hayir yani gebelik olsa bile bunlar devamli gebelik var diye ortada geziyo.sağolsun benim salak eşim (kendisi süzme salaktir)bidaha olursa kimseye soylemicez nazardan demis.bunlarda devamli var bizden gizliyorlar diye ortada geziniyo.kurban oldugum Allahim korumaz mi neticede anne karnindaki bebek en savunmasiz melek o dahaCanım ben buna inanıyorum. Küçük oglumdan önce bir düşüģüm vardı. Kv istemiyordu biliyorum, ona söyledim düşük oldu. Sonra dedim bir daha hamile kalınca ilk üç ay söylemeyeceğim kimseye eşime de tembihledim , kendi aileme bile söylenedim. Sonra 13.hafta gibi söyledik ve 14.haftada benim kanamam oldu oğlum rahim ağzına inmişti, doktor düştü düşecek dedi, hastaneye yatıracaktı, büyük oğlum var diye yatmadım ama evde üç gün wc dışında hiç kalkmadan yattım , progestan kullandım birde iğne kullandım 10 hafta da düşük önleme için. Sonra hamilelik bitene kadar hiç bir iş yapamadım
Günahı boynuna kv dem den süphelendim, aynısını eltim de yaşadı çünkü, söylediler peşine kanama. Kv elinde sürekli tesbih kime ne okuyor bilinmez.
Pis nefise çok inanırım. Hamile olursan sana tavsiye 4 ay söylene çok ciddiyim.
Tebrik ederim canım harikasın be
Bence de kaptanım kendini teselli ediyorburada vuran hep biz oluruz kardeş ördek
Eki Görüntüle 2100931 portakal artıdamı
kalk nilişkom kalk furmaya gidiyoruz
görev beklemez
Eki Görüntüle 2100935
+1.1 diyirim sini nilişkiiiiiiiiiiiii
Vallahi ya bir şoka girdim çıkamadım vuramadım
öldüm çıktım @begum75
Bakalım çay mı yemek mi hiç bilmiyorum bugün arayacağım kaç gibi millet gelecek diyeayy ne kadan messuutt bir akşam olacak
bakalım neler hazırlayacak
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 67.1
Bu hafta : 66.5
Giden : 600 gr
Yazıcam canımdediğin gibi yaparsan harika olur eflalim ve geçmiş olsun
bir de kilonu alalım
oyy aşkım bunu duymak istiyodum aferin hep boyle ol hep beni sev en cokk beniiiii
seni sevmezsem ciğerim kurusun görünce seni ne biçim mutlu oluyom ben
caniiiimmmmmm
Korur tabi kızım sen duanı et tevekkül etBenim kayinvalide de hic istemiyor.benden nefret ediyor zaten.çünkü onun istediklerini yapmadim zamaninda.parmaginda oynatamadi beni.mesela aramislar gecende,bebek var mi diyorlar.yok diyoruz var var bizden gizliyosunuz diyorlar.hayir yani gebelik olsa bile bunlar devamli gebelik var diye ortada geziyo.sağolsun benim salak eşim (kendisi süzme salaktir)bidaha olursa kimseye soylemicez nazardan demis.bunlarda devamli var bizden gizliyorlar diye ortada geziniyo.kurban oldugum Allahim korumaz mi neticede anne karnindaki bebek en savunmasiz melek o daha
Bidaha olursa soylemicem zaten kendi aileme bile soylemiycem.kem gozluleri de Allaha havale ediyorum.ne bicim insanlarmis yaKorur tabi kızım sen duanı et tevekkül etsöyleme ama sakın söyleme. Diğer eltim akıllılık etti 5 ay söylemedi mesela
Canım ben iki ay kaynanam gile söylemedim hamileleigimi 3 ay sonrada herkez öğrendi hamile oldugumu. Nazar illaki var bencede şöyle bebeğinin kalp atışını duyup öyle söylemen daha iyi inşallah en kısa zamanda sende anne olursunBenim kayinvalide de hic istemiyor.benden nefret ediyor zaten.çünkü onun istediklerini yapmadim zamaninda.parmaginda oynatamadi beni.mesela aramislar gecende,bebek var mi diyorlar.yok diyoruz var var bizden gizliyosunuz diyorlar.hayir yani gebelik olsa bile bunlar devamli gebelik var diye ortada geziyo.sağolsun benim salak eşim (kendisi süzme salaktir)bidaha olursa kimseye soylemicez nazardan demis.bunlarda devamli var bizden gizliyorlar diye ortada geziniyo.kurban oldugum Allahim korumaz mi neticede anne karnindaki bebek en savunmasiz melek o daha
Menü şahane kuzumSabah(lümonlu su)11:30
1 dilim kepek ekmeği
1 tereyağında yumurta
Dom yeşillik
1 kk peynir
Ara16:30
3 çiğ badem
1 medine hurması
Akşam18:00
1 yumurtadan yunurta salatası
Ayran
Su:3 lt
Spor bugün yapmadım ödem yapmasın diye şimdide kv lerdeyim burda kalcam yarına misafir var tartıyıda yanjmda getirdim
@MiuLego @begum75
Amiiiinnnn canim benim cok sagol insallah.birdahakine dogurana kadar soylemicemCanım ben iki ay kaynanam gile söylemedim hamileleigimi 3 ay sonrada herkez öğrendi hamile oldugumu. Nazar illaki var bencede şöyle bebeğinin kalp atışını duyup öyle söylemen daha iyi inşallah en kısa zamanda sende anne olursun
Hayırlı sabahlar 7.takım
Artıyım ama üzüldüm mü yok. O kadar yedim 3 kiloya yakın artım vardı.
Artık kesinlikle normal beslenicem haftada 200 gitsin benim olsun. Cuma günleri karbon olarak sağlıklı olanlardan tabi yeme günüm olacak ki sonra saldırmıyım, iki gün protein, 2 gün sebze gibi gidecek inşallah.
Yiyip artı temizlemek için sonra üç gün aç kalmaktan iyidir diyorum.
Bu arada dün spor yapamadım yerleri elimle sildiğim için çok yoruldum, koltukları çek et , çocukları yıka vs. Pilim bitmişti.
Gece de oğlum uyumadı, salla diye tutturdu, o ayağımda üstüm açık iki üç saat oturduğum yerde sızmışım, uyandım donmuşumhalsizlik var vücudumda kaptım sanırım şifayı