- Emoji Skoru
- 32.562
- Puanlar
- 478
O saat dedigin cikmadan once olacak en gec 10.30 :)O saate kadar yemiyecekmisin
Gazı vardır. Gazı olan bebek aç gibi sürekli emmek ister ama emerken de meme ile dövüşür, çekiştirir, sinirlenir ağlar. Sütün yetmezse kilo almaz. Kilosuna bak. Kendinle beraber tartıp.Ay bebem bi huysuz emiyor cekistiriyor. Süt yok mu ne. Sürekli elini ağzina götürüyor. Eşim sutun yetmiyor Die .nöbetçi eczane bulup. Süt arttirici damla alacak. . Ama ben aç değilim ki. Sütüm yok mu yaaa(
Teşekkür ederim esracımAtaturk cok super olmus gayet başarılı meyvelerde çok tatli alıp yiyesim geldi masallah
Seni bekliom benNaptınız kızlar kilo bildirdinizmi
Dumduk 55 o zamaninşallah
18 şubatta annemin günü var o güne kadar dümdük 55,5 olmak istiyorum pek dümdük olmadı ama çaktırma
BekliommmmKızlar kilomu dikkate almayınız 12 de kilo bildirimi yapcam
Oooo süpersin o zamanAyy sağol kuzucum daha ne resimlerim var o
1 saatlik bi çalışmaydı oğlum anaokuluna giderken 10 kasım için yapmıştım
Bende sizi bekliyorumSeni bekliom ben
Dumduk 55 o zaman
Bekliommmm
Oooo süpersin o zaman
sen kaç kilosun@Ausencia tartılmayı geç saate bırakma ,erkenden tartıl ,kaç kilosun söyle,bekledikçe ödemin iner ,az çıkarsın ,pardon ya ne diyorum ben bebeğin aç kalır bekleme tartıl
@hepfit im taş hatunum
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaakarnım sancıyoo.teyzem geliyo sanırım
kuzum o taşınma işleriyle uğraşıyor sık gelemiyor o yüzden yazmıştı :)@Lee_shin_mee kuzu nerelerdesin
dediğin gibi yaparsan harika olur eflalim ve geçmiş olsunHayırlı sabahlar 7.takım
Artıyım ama üzüldüm mü yok. O kadar yedim 3 kiloya yakın artım vardı.
Artık kesinlikle normal beslenicem haftada 200 gitsin benim olsun. Cuma günleri karbon olarak sağlıklı olanlardan tabi yeme günüm olacak ki sonra saldırmıyım, iki gün protein, 2 gün sebze gibi gidecek inşallah.
Yiyip artı temizlemek için sonra üç gün aç kalmaktan iyidir diyorum.
Bu arada dün spor yapamadım yerleri elimle sildiğim için çok yoruldum, koltukları çek et , çocukları yıka vs. Pilim bitmişti.
Gece de oğlum uyumadı, salla diye tutturdu, o ayağımda üstüm açık iki üç saat oturduğum yerde sızmışım, uyandım donmuşumhalsizlik var vücudumda kaptım sanırım şifayı
Biraz artıdayım ,ama inşallah ödemdirsen kaç kilosun
akşama gelsin meretahaaaaaaaaaaaaaaaaaainşallah bugün gelir mali
Teşekkür ederim miucum bi hafta uzak kalınca buralardan böyle oluyorkuzum o taşınma işleriyle uğraşıyor sık gelemiyor o yüzden yazmıştı :)