Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim hayırlı kapılar acsin canım

Tebrik ederim kızlar
Ama nehirnille Begüm duymasın Kelebekle ,Betülü daha çok tebrik ederim

Gunaydinnnnnnnn.
Ilk bildirim benden gelsin
Wc bekleyemiycem.
Eksi 1300
Yüzde 1.76

geçen hafta 57,1
bu hafta 57,0
o kadar spor yaptım demekki çok yemişim anca yediklerim erimiş
@MiuLego

İlk sen duy şekerim
Geçen hafta: 88.5
Bu hafta: 87.4
Fark: -1.1

e bi de siz duyun
@MiuLego @Ausencia @ada81 @hepfit

Amiiiinnnn canim benim cok sagol insallah.birdahakine dogurana kadar soylemicem
Öyle yap canim en iyisi kaynanan gil uzak mesafedeyse söyleme yok var diye ısrar ederlerse de tepkini koy.doguncada ben nazara çok inanıyorum oyuzden söylemek istemedim dersin

Menü çok güzel balım sadece perşembe günleri odem yapacak şeyler yeme tartı için turşu odem yapabilir canim

Dün konuştuğumuz gibi canım artık sağlıklı düzenli beslenip kararında kilo verip kararında alıyoruz cozutmayınca aç kalmak zorunda da kalmıyorsun böyle böyle oturacak rayına inşallah
İnşaallah canım aynen. Kabullenmem uzun sürdü ama

Bidaha olursa soylemicem zaten kendi aileme bile soylemiycem.kem gozluleri de Allaha havale ediyorum.ne bicim insanlarmis ya
Ben saklayamazdım sanırım.Sanırım o sevinçle yine saklayamazsın gibime geliyor.Her insanı az da olsa çekemeyen vardır ,bence olacağı varsa ,düşeceği varsa düşüyor ,tabi belki de sizin dediğiniz gibidir bilemem.

Senin bebiş kaç aylık canım

ellerine sağlık nilişkom ohhhhhhhhhhhhhhh
çok açım pişmişinden bir çatal alırım
oyy aşkım bunu duymak istiyodum aferin hep boyle ol hep beni sev en cokk beniiiii

asla şüphen olmasın sarı pabuçlum

Insan bi kayıp yasayinca acaba yine ayni mi olcak yada nazar mi degdi yada sorun neydi diye düşünüyor deynebim.daha tedbirli davranmak istiyor ister istemez.bidahakine soylemem insallah olursa.sence oyle midir doğacağı varsa nazar etki etmezmi

Gelecek o 51 balım zamanla sabır balim sabır

kurban olurum sana
inşallah sağlıcakla bebeğin olcak ve kucağına alacaksın kokom

Çakıl bu hafta iyi bir eksi bekliyorum senden dikkat et emi canim

`