bu kadar eksiye o kadar tebrik tabiTebrik ederim kızlar
Ama nehirnille Begüm duymasın Kelebekle ,Betülü daha çok tebrik ederim
Oha yuh yürü git ya
ne yalan diyim üzüldüm ama eksi 100 e değilBegusum hiç üzülmuyoruz demi eksi mi eksi 100 gr bile olsa
Hepfit sende durumlar ne kuzum ben çok hırslaniyom böyle morti oluncaOha yuh yürü git ya(kendim için yorumum)
Takım için
Hemşo 3.3 mü verdin bacımHepfit sende durumlar ne kuzum ben çok hırslaniyom böyle morti olunca
Tebrikler kuzumKilo bildirimi
Geçen hafta : 67.1
Bu hafta : 66.5
Giden : 600 gr
Tabii tedbirli olmak istersin ,ama hamile haberini aldığında sevinçle ailenle paylaşma ihtiyacı hissedersin ki,aynı şekilde eşin de ailesiyle .Insan bi kayıp yasayinca acaba yine ayni mi olcak yada nazar mi degdi yada sorun neydi diye düşünüyor deynebim.daha tedbirli davranmak istiyor ister istemez.bidahakine soylemem insallah olursa.sence oyle midir doğacağı varsa nazar etki etmezmi
Amiin canim mium benim Allah razi olsun canimsinkurban olurum sana
inşallah sağlıcakla bebeğin olcak ve kucağına alacaksın kokom
2 ay bitmesine 5 gün var canım senin ?Senin bebiş kaç aylık canım
Hee hemso saol valla inşallah geri almammHemşo 3.3 mü verdin bacım
Tütüü maşallah ...
Ayyy kuzum olacaktı o cocoKorur tabi kızım sen duanı et tevekkül etsöyleme ama sakın söyleme. Diğer eltim akıllılık etti 5 ay söylemedi mesela
Haklısın o zamanda kendimi suclarim cok sagol deynebim tamam okurum hepsini cok sagol ablamTabii tedbirli olmak istersin ,ama hamile haberini aldığında sevinçle ailenle paylaşma ihtiyacı hissedersin ki,aynı şekilde eşin de ailesiyle .
Mesela bazıları hamileliğinde ok sakınır ,dikkat eder ama yine de problem yaşar .
Kimileri de düşürmek için uğraşlar verir istemez hamileliği yine de sağlıklı doğum yapar.
Biraz da psikolojiyle alakalı sanki beyin istemediğin şeyi başına getiriyor ya,mesela burada da kilo almaktan korkuyorsun stres yapıyorsun artı getiriyor,kendini rahat bırakıyorsun pozitif oluyorsun ,daha az eksi onun gibi birşey.
Ama sen inanmışsın ya hamileyken söylersem yine düşer diye,Ona inandırmışsın kendini,o yüzden hamile kalırsan söyleme,çünki aynı şey olursa pişmanlık duyacaksın söyledim de oldu diyerekten ,kendini suçlayacaksın.
Hamile kadığında nazar dualarını,felak nası oku,elini karnının üzerine koyup ya muheymin(koruyan )esmasını oku,ayetel kürsüyü oku.
@MiuLego küstüm ben soylemiyom kilomu, konyakin kilosunu gorunce şöyle bi köşe de depresyona giricem ellemeyin bana
Sakıncası yok cicegeeem iki türlü de olur benim icinAyyy kuzum olacaktı o coco@CocoChanelmademoiselle
Şaka yaptım ,darılmadın inşallahbu kadar eksiye o kadar tebrik tabi
sende haklısın deyneeepppp
Hemşo 3.3 mü verdin bacım
Tütüü maşallah ...
Bir kere kötü bir şey yaşayınca saklıyorsun canım. Birebir yaşamasam yol artık derdim kesin. Burda çok yazdım benim kv aile planlama müdürü gibi, kim kaç tane ne zaman doğuracak hadsizce yorum yapar.Ben saklayamazdım sanırım.Sanırım o sevinçle yine saklayamazsın gibime geliyor.Her insanı az da olsa çekemeyen vardır ,bence olacağı varsa ,düşeceği varsa düşüyor ,tabi belki de sizin dediğiniz gibidir bilemem.