@mavi kedi maşallah sende çok iyi kilo vermişsin
Paşan büyüdümü tatlım
yok kız ne darılcamŞaka yaptım ,darılmadın inşallah
En az eksi,hatta sabit,artıdan iyidirYoksa ben hep sabit olduğuma sevinir miyim
Pek istediğim gibi değil aslındaTebrik ederim canim
Oyyy çok tatlı esram
Sen naptın kilo kaç
Bir tabir vardır, mezardakilerin 100 nazardan biri ecelden diyeInsan bi kayıp yasayinca acaba yine ayni mi olcak yada nazar mi degdi yada sorun neydi diye düşünüyor deynebim.daha tedbirli davranmak istiyor ister istemez.bidahakine soylemem insallah olursa.sence oyle midir doğacağı varsa nazar etki etmezmi
laaaaaan
Cocom kuzum akşam yazamadım . Deynebinde dediği gibi nazar olmasa bile sen kendini buna inandırmışsın o yüzden temkinli olmalısın .Amiin canim mium benim Allah razi olsun canimsin
Hu hu ne yaptın koymak o ne güzel eksi süper ötesi süperrrrrrrrr bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo bravooooooooooo
Ayy sağol mavi kedicim çok az gidiyor canım ya eskiden böylemiydim
Hay maşallah
Hande kız senin eline su dökemem bacım sende ıyi kilo veriyonlaaaaaan
bu ne
gel öpecem seni en güzel yerinden
@MiuLego
kaçtı ya elimden birincilik ikincilik
eyvahlar olsun
gidiyor gönlümün efendisi dinliycem şimdi
arsızmısın sen
Öyle olsun Deynep bakalımTebrik ederim kızlar
Ama nehirnille Begüm duymasın Kelebekle ,Betülü daha çok tebrik ederim
Benimde öyleİnşaallah canım aynen. Kabullenmem uzun sürdü ama
Sana en güzel yerinden ayıralım kaptanım budu iyi pişmiştirellerine sağlık nilişkom ohhhhhhhhhhhhhhh
çok açım pişmişinden bir çatal alırım
asla şüphen olmasın sarı pabuçlum
Gelecek o 51 balım zamanla sabır balim sabır
Cok sagol ablacim cok tesekkur ederim bitanesin Allah razi olsunCocom kuzum akşam yazamadım . Deynebinde dediği gibi nazar olmasa bile sen kendini buna inandırmışsın o yüzden temkinli olmalısın .
Benim 3. Gebeliğimi 6 aylık olup karnım şişene kadar bazı kişiler hiç bilmedi ( değer bebebişim çok küçüktü)
Belli bir zamana kadar haber vermeye bilirsin lakin elbet duyulacak . Duaları bol bol oku ve O na sıgın ve tevekkül et Ondan gelen herşeye
Kün feyekün ... ol derse kimse bişi yapamaz
yok sana şu anda şapka çıkardım bebeğimHançer kız senin eline su dökemem bacım sende ıyi kilo veriyon
Aaaa bunu hic duymamistim eflalim ogrendigim iyi olduBir tabir vardır, mezardakilerin 100 nazardan biri ecelden diye
Canım menulerim gayet saglikliydi sporunda vardı o yüzden gayet sağlıklı bi kilo mümkün se tartı resmi at balım buraya diğer tk icinArkadaşlar sagliklimi değilmi bilmiyorum ama ben hemde emziren bi anneyim bebeğim 9 aylık ben emzirme surecimi avantaja cevirdim kısacası
Kız yeminle çok hırslaniyom morti lafını duyuncaaarsızmısın sen
benide mort ettiydin sen
söyle derdin ne senin
ay ama çok mutlu oldum şu an
@MiuLego kııııızzzzz
1.olurmuyuz ki?