- Emoji Skoru
- 67.254
- Puanlar
- 518
Oyyy Esra ne güzel eksi 8 ler uçmuş gitmiş hosgelmis 7 lerEki Görüntüle 2101136 güncel kilom
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 78.8
Fark 1.3
Yüzde 1.62
@MiuLego umarım seni utandirmamisimdir hedef olmadi
@smykmy
hee yaaaİşte bu mali işte bu bravooooooooooo bravooooooooooo canım bravooooooooooo hoagelmis sekizler
ye ye topak topak eksi olsunHayirli cumalar bol eksilerEki Görüntüle 2101115 Kahvaltimi yapip geliyorum @MiuLego
yaşasın açlıkHaftaya insallah Hemsomm mm sende çok güzel. Vermişsin tebrikler yaşasın hurmaaaaaaa yasasının pattisss
İlk sen duy şekerim
Geçen hafta: 88.5
Bu hafta: 87.4
Fark: -1.1
e bi de siz duyun
@MiuLego @Ausencia @ada81 @hepfit
Biz çok güzel insanlariz hemde çok güzel yüreği temiz insanlariz ne olursa olsun iyi ki boyleyiz iyi ki böyle kalacağız sizi seviyorum hepinizi
Tebrikler canım haftaya 8 ler hadi atla su 89 direk 88 gelBu muydu gitmeyen kiloların helaal
Benim de geçen hafta 91.0
Bu hafta 90.1
Fark 0.9
Yüzde 0.98
Iyi günler kızlar dün pek uyumadım ve biraz kaçırdım.
Geçen pazartesi 61.7 kg idi
Bu cuma 61.5 kg
Fark 0.2 kg
Geçen hafta 56,6
Bu hafta 57,5
Fark +900
Yüzde 1,59
la seni yirim heee
Hu hu 7 ler kapıda kapıda tık tık çalıyor kapıyı çabuk aç kapıyı kov 8 al 7 içeriye bravooooooooooo bravooooooooooo canım bravoooooooooooBende kilomu bildiriyorum. .geçen. hafta 82.700
Şimdiki kilo pko rağmen 80.700 2 kilo vermişim regl olmama rağmen
Yaşasın karnın gurgurgur etmesi yaşasın başaağrısıyaşasın açlık
Ayy evet çok şükür ya bu onlar basamağı bir esik sanki insan geçmekte zorlanıyor ama atladım şükür ins darısı 60 laraOyyy Esra ne güzel eksi 8 ler uçmuş gitmiş hosgelmis 7 ler
Ausum ben çocuklar hala hastayız. Haftaya da izin aldım. Aslında aksam kaçırmasaydım en az 1 kg bekliyordum ama olan oldu.anaaaaaaaaaaaaam 2 haftadır yokum sen hala 59 olmadın mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı