Nasılsın abla öperim seni+1.1
Lokma lokma takipteyim demiş miydim
Oh oh oh ben de sizle seviniyorum
Yemeğe bile hasret kalıyor insan pattis sevmem bide ben kızartması bi bile zorla yemistim booo olmuştum ama 2.1 eksiyi görünce pattis sever oldun
Ben hiç yapabilecegimi sanmıyorum sadece patates değil detoks diyetYemeğe bile hasret kalıyor insan pattis sevmem bide ben kızartması bi bile zorla yemistim booo olmuştum ama 2.1 eksiyi görünce pattis sever oldun
Yok ya haftada 1 kilo superAynen ya haftada 1 aslında çok bile
Yumurtayı yumurtayla yememe ne diyorsunharika menü bayıldım ben
Yaw konyak mahvetti benivaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaay vay betül gardaş
öpeceeeeeen o kesin .... @ada81 nın bildirimi gördüm, @hepfit daha göremedim ama ortin konyalı 3.3 vermiş
yenildim .... yaniiii .... kesin .....
sana da kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan tebrikler .... haftaya 86 hedefle
@nehirnil111 -100 içinkorumada
@cakil80 -200 için az ama
@Portakal Sulu Ordek artın kaç anlamadım ama
Beni benila seni yirim heee
Haftaya 55.5 görecem seni hadi bakiyimGeçen hafta 56,6
Bu hafta 57,5
Fark +900
Yüzde 1,59
Gelmesin bi daha gelmesin defolsun o 90lar
la sen ne diyorsunnnnnnnnn
sen ne güzel ne çeşit harika bir bildirim yapıyorusunnnnnnnnnnnnnnn
90 ları ne güzel terk etmek o öyleeeeeeeeeeeee
malimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm emeğine sağlık kuzucummmmmmmmmmmm
inmiyor inmiyor diyordun bir de
bidaha 9 ları hiç görmeyeceğiz değil miiiiiiiiii
bay bay 9 laaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada @Esra_4378 esrama da kocaman tebrik ve yanındaaaa bay bay 8 leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Esra şuan zaten ihtiyacın yok biz onu kilo tıkanınca vücut kendini korumaya alınca sasirsin diye yapiyoruz canım oda ya 1 gün en fazla 2 gunBen hiç yapabilecegimi sanmıyorum sadece patates değil detoks diyet
En çok benhe valla tavsiye edenden Allah razı olsun.sen miu ve waytdan
Gizliden takipteyimanacığın gelmiş okudum
olsunnnnn benim eksim tüm takıma yeteeeeeeeeeeeeeeeeer@deynepnaz duyuyor musun
Ayy içim kıpır kıpır oldu evet bay bay 8 ler 7 lerle güzel bir yolculuk yapalım ins.
la sen ne diyorsunnnnnnnnn
sen ne güzel ne çeşit harika bir bildirim yapıyorusunnnnnnnnnnnnnnn
90 ları ne güzel terk etmek o öyleeeeeeeeeeeee
malimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm emeğine sağlık kuzucummmmmmmmmmmm
inmiyor inmiyor diyordun bir de
bidaha 9 ları hiç görmeyeceğiz değil miiiiiiiiii
bay bay 9 laaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada @Esra_4378 esrama da kocaman tebrik ve yanındaaaa bay bay 8 leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Esra şuan zaten ihtiyacın yok biz onu kilo tıkanınca vücut kendini korumaya alınca sasirsin diye yapiyoruz canım oda ya 1 gün en fazla 2 gün canımBen hiç yapabilecegimi sanmıyorum sadece patates değil detoks diyet
geldikleri gibi gidiyolar nımıssızlaarAyy içim kıpır kıpır oldu evet bay bay 8 ler 7 lerle güzel bir yolculuk yapalım ins.
Ben 8 lerden gittim @malipina sende 9 lardan inşallah en yakın zamanda sen 7 leri ben 6 ları
Oynayası m gel
Sorma aus, bir garip haftaydı, hastalık, yorgunluk,ilaçlar vurdu, ben de öok saçma beslendim böyle olduçiçeğimmmmmm nettin sennnnnnnnnnnnnnnn ??????
Üzme kendini hastalık bu olur öyle şeyler iki gün dikkat et iner odemlerSorma aus, bir garip haftaydı, hastalık, yorgunluk,ilaçlar vurdu, ben de öok saçma beslendim böyle oldu