- Emoji Skoru
- 6.348
- Puanlar
- 158
Hadi inşallahh bu arada 88 benim buraya ilk geldiğim kilomTebrikler canım haftaya 8 ler hadi atla su 89 direk 88 gel
Pattis nasilmis hacı ne verdirdi deme sanaoooh yansın kilolaar 70ler gelsiinsonra da bana gelsiin
Duraksamadaydim 2 kilo verdiğimi görünce ağladım resmen sevinçten dün bugün herşey çok güzel iyiki varsiniz iyiki iyiki kaptanlarıma ve cagnimmm arkadaşlarım sizleri seviyorummmHu hu 7 ler kapıda kapıda tık tık çalıyor kapıyı çabuk aç kapıyı kov 8 al 7 içeriye bravooooooooooo bravooooooooooo canım bravooooooooooo
he valla tavsiye edenden Allah razı olsun.sen miu ve waytdan@malipina gördün dimi pattisin gücünü
vay vay vay vay nefsim minnak kilona ne güzel eksi ile geldin be helal olsun pembiklimmmmmmmm çıtırım
Zeynep harikasın canımmmmmmmmmHemen paylaşım yapayım
Geçen hafta 72,4
Bu hafta71,6
Fark 800grm
Yüzde 0,57
@MiuLego @Whiteblacklife
Kocaman öpüldünüz
Eki Görüntüle 2101136 güncel kilom
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 78.8
Fark 1.3
Yüzde 1.62
@MiuLego umarım seni utandirmamisimdir hedef olmadi
@smykmy
Ausum ben çocuklar hala hastayız. Haftaya da izin aldım. Aslında sun kaçırmasaydım en az 1 kg bekliyordum ama olan oldu.
Seni özledim çok öpüyorum
Sikma caniniGeçen hafta 56,6
Bu hafta 57,5
Fark +900
Yüzde 1,59
hakkat kuzum ben şişirir diyodum ama şişirmedi.Sayesinde kahvaltıma da şükrettim heePattis nasilmis hacı ne verdirdi deme sana
Aynen öylecanım benim bende çok özledim ya
cuma hürmetine takıldım bu kadar ... yokum ne zamandır adam akıllı ...neyse yine döner , yine eser geçeriz
Tşkler eflosummmmmTebrikler canım
Tebrikler canım çok iyi
Ayyyyyyyymaliiii çok sevindim çok süper gitmiş. Oh be 8 ler geldi
Tebrikler canım
Vaaaav süper gitmiş tebrikler canım
Nişasta etkisi geçti mihe valla tavsiye edenden Allah razı olsun.sen miu ve waytdan
En azından artık tıkanınca elinde kozun var canım cok güzel verdiriyor namissizhe valla tavsiye edenden Allah razı olsun.sen miu ve waytdan
Inş haftaya bakalım neler olacakvay vay vay vay nefsim minnak kilona ne güzel eksi ile geldin be helal olsun pembiklimmmmmmmm çıtırım
Zeynep harikasın canımmmmmmmmm
kararında tam da senin için istediğimiz eksiler
helal be
ya esra sen naptın kuzummmmmmmmmmmmm
helal beee
ayyyy esraya olan güvenim asla boşa çıkmıyorduuuuu
her hafta miu yu sevinçten havalara uçuruyordyuuuuuuuuu
emeğine sağlık canım haftaya darısı emiiiiiiiiiiiii
hiii kaçırır mıyım artıkEn azından artık tıkanınca elinde kozun var canım cok güzel verdiriyor namissiz
Nasılsın abla öperim senivaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaay vay betül gardaş
öpeceeeeeen o kesin .... @ada81 nın bildirimi gördüm, @hepfit daha göremedim ama ortin konyalı 3.3 vermiş
yenildim .... yaniiii .... kesin .....
sana da kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan tebrikler .... haftaya 86 hedefle
@nehirnil111 -100 içinkorumada
@cakil80 -200 için az ama
@Portakal Sulu Ordek artın kaç anlamadım ama
Yemeğe bile hasret kalıyor insan pattis sevmem bide ben kızartması bi bile zorla yemistim booo olmuştum ama 2.1 eksiyi görünce pattis sever oldunhakkat kuzum ben şişirir diyodum ama şişirmedi.Sayesinde kahvaltıma da şükrettim hee
Allah razı olsun sizden
la sen ne diyorsunnnnnnnnnAllaaaaahhh
Güle güle 90lar@MiuLego @Whiteblacklife @derunehatun
Hoşgeldin 80'leeerr
Cuma:...90,900
Bu cuma:...89,00
Fark:...-1,900
Yüzde:..2,09
Eki Görüntüle 2101141