Yav hee hee1. belli 2. kim sözünü artık askıya alıyorum canlar
yeter yahu
yarış olsun
bir süre rölantiye alalım mı
Ay bir heyecan bastı, tamam konuşalım bu konuyuevet gerçekten istiyorsan konuşup anlaşacağız.. anlaşırsak alacağım listeye:)
kuzu şöyle ki seni listeye almamamdaki sıkıntı şu idiAy bir heyecan bastı, tamam konuşalım bu konuyu
O yüzden öyle dedim paylaşacağını biliyordumTamam vazgeçtim paylaşırık
Ay bir heyecan bastı, tamam konuşalım bu konuyuevet gerçekten istiyorsan konuşup anlaşacağız.. anlaşırsak alacağım listeye:)
Vaaaay üçkağıtçııııO yüzden öyle dedim paylaşacağını biliyordum
Ne yapayım hepsine göz diktin anlaşarak alacağımı dusundumVaaaay üçkağıtçıııı
Takımlar takımlaar duy sesimizii bu gelen 7. Takımın ayak sesleriiii löylöylöylöylööööööyyy
eveeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttMaşallah bize
Sevincik sevincik sevincik
Loy loy loy loy loy loy loy loy loy loyayyy yinemi birinciyiz
Bugün yok ama yarin dan itibaren miu kaptana gorsel olarak neler yaptigimi gostercem buraya da yazcam tabiiiki..Fıstık gibi menü şahane spor bacım spor
birdaha spor yapmazsa vuralım bacım @Whiteblacklife acımayalımBugün yok ama yarin dan itibaren miu kaptana gorsel olarak neler yaptigimi gostercem buraya da yazcam tabiiiki..ya ev biraz kalabalik ta 4 cocuk anne baba koca derken kosturmaca gidiyo valla bi de annemgili birakmaya gitcem haftaya iki çocukla 400 km sporum az biraz düzene oturcak insallah zamanla.. civili sopa yemeye hiiiiiic niyetim yok gircem o listeye