• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnnn şekerler.......güzel bir gün olsunnn inşaallah...hava kapalı soğuk donuk...bahar gelsin yaz gelsin...ama önce biraz zayıflayalım dimi:))))

günaydın canım
inşlh :10:

burda yağmur yağıyo bende geceden makineye ayarladım çrşmba kar gelicekmiş kar yağmadan balkonda çamaşır kurutayım dedim ama nanayyy:9:

merhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana

kırmızım süpersin:nazar::nazar::nazar:nevim hayırlısı olsun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz unuttuğum varsa affola

Son düzenleme:
merhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana

kırmızım süpersin:nazar::nazar::nazar:nevim hayırlısı olsun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz unuttuğum varsa affola

hoşgeldin ablacım takıma dönemene sevindim
kaç kilo aldın yaww sen 86 felandın demş :25:

kalkıp kahvaltı hazırlıyım artık aç karnına yeşil çayımıda içtim :8:

bugün yürüyüşe başlıycam bakalım yaa bismillahhh:8::8::8::8::8:

hoşgeldin doğacım....

[maşallah....yiyebildiğin kadar diyince yanii....:nazar::nazar::nazar::1:[/COLOR][/I][/QUOTE]

herkese merhabaaaaaa
:)))) saferancım öldüm gülmekten, napiim dürüstlük şart dalga geçeceğinizi biliyodum ama öle oldu işte. sabah tutamadım kendimi baya yedim. neyse yola devam

evet arkadaşlar söylüyodum ya devlet hastanesine diyetisyene gidicem diye bugün yürüyerek gittim geldim hastaneye. diyetisyene diye gittim metabolizma bölümüne gönderdiler. bugün kan verdim hastalık falan var mı diye bakılacak. yarın öğleden sonra sonuçları almaya gidicem haberdar ederim sizi. ya aslında ben daha 24 yaşındayım bişey çıkmaz heralde dimi? ona göre diyetisyene gönderiyomuş doktor

teşekkür ederim doğa hoşbuldum sende hoşgeldin daha önce görmemiştim seni
deneme sürecindeyim şu an, bende seninle aynı kilolardayım bugün doktorda 94 çıktım

deneme sürecindeyim şu an, bende seninle aynı kilolardayım bugün doktorda 94 çıktım

gübaydın safişim nasılsın görüşmeyeli :16:

ya safiş bana özet geçsene şimdi kim çıktı takımdan kim geldi kafam karıştı valla :27:
iyiyim canım sağolasııın...

şimdi kayramin ve ekimm ayrıldı...

saliss...takımda.....pasam...akabe....uzum328 ...deneme avresindeee...

ağır toplar yerindee....

günaydınnnnn şekerler.......güzel bir gün olsunnn inşaallah...hava kapalı soğuk donuk...bahar gelsin yaz gelsin...ama önce biraz zayıflayalım dimi:))))

günaydıın....

hoşgeldin canıommm............
evet arkadaşlar söylüyodum ya devlet hastanesine diyetisyene gidicem diye bugün yürüyerek gittim geldim hastaneye. diyetisyene diye gittim metabolizma bölümüne gönderdiler. bugün kan verdim hastalık falan var mı diye bakılacak. yarın öğleden sonra sonuçları almaya gidicem haberdar ederim sizi. ya aslında ben daha 24 yaşındayım bişey çıkmaz heralde dimi? ona göre diyetisyene gönderiyomuş doktor

ben de devlete gittmiştim önce tahlil istiyorlar canım birşey çıkmaz inş..merak etmee....

kızlaar... menüleri dökülün bakiiim.....

dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:

menüüü......

sabah. 2 yumurta haşlama kk

paynir 1.5 kk

zeytin 13 tane falan

domates

kuru elma kaysı 1 avuç

ceviz fındıkiçi 1 avuç...

sü1 1 bardak

1demlik yeşilçay

Son düzenleme:
ne örüyosun canım kazak felanmı ?
valla sevgiliyken eşime atkı örmüştüm pek sevmez atkı takmasını benim zorumla bazen yazık emeğime derim takar
hırka örmüştüm geçen kış evde giyiyo onu
bende netten biraz araştırdım hediyeleri
bi sepet veya kutu alıcam içine aldığım eşorfman üstünü koyucam
keseler yapıcam onlara draje çikolatalar şekerler koyucam ağrı kesici:) notlar felan birde oyuncak tarzı bişey aslında puzzle alıcam ama o da netten sipariş verirsem elime ulaşmaz 11 ne kadar bakalım o sepetin içine doldurucam işte sonrada onu güzel kırmızı bir tülle sarıcam :)

sağol canım kullandığım haplardan dolayı olmuş olabilir dedi doktorum hormon hapları :(
eskisi kadar üzülmüyorum ama işte bu doktora gidip geldiğim zaman olumsuz şeylere çok sıkılıyorum zaten 2 3 ay daha takip yaptırıp temmuz gibi tüp bebeğe başlıycaz rabbim herşeyin hayırlısını versin
valla hamile kalsam hemen bırakırım şu illeti ama :1: açıkcası şu an bırakmak istemiyorum bırakırsam kilo alacaüıma adım gibi eminim :25:

bende artık hangi diyeti yaptığımı bilmiyorum artı olaylarımdan sonra moralmen eksilerdeyimde sapıttım hangi yoluı izliyceğimi
sanırım diyetisyene gidicem özele tabi araştırıyorum şu an çokda pahalı olmaması lazım bi arkadaşım gidiyo 4 ayda 20 kilo verdi 120 den 100 e zaten diyetisyeni 80 düşmesinin boyuna bünyesine göre yeteceğini söylemiş ama o hem uzak hem de cebimi yakar :27:

avondan midem bulandı geçen ay sipariş verdim paralarını toplayamadım sinir oldum kendi cebimden çıktı hala bi kaç kişiden alamadım
bi daha akıllandım alırsam sade kendime
eşinin neye ihtiyacı varsa onu al :34:
canım ne kadar yaratıcısın maşallah sana.ben pek romantik biri olmadığımdan öyle enteresan şeyler gelmiyor aklıma ama senden kopya çekebilirim :9:
hayırlısı neyse o olsun canım,herşey gönlünce olsun inşallah :16:
aynennnn baharr gelsin sıktı bu havalarrr :ssz:

hoşgeldin canım..geçmiş olsun :16:
canım tahlil istiyorlarmış hep çok normal bişi :16:

dün akşam yazdığım yemekle yatıcaktım taa ki eşim sıcak pidelerle gelene kadaar......ne kadar yediğimi bilmiyorum bileee....:2::2:
ya işte bu sabotajlara çok maruz kalıyoruz yaa ondan sonra diyet uçup gidiyor
menüüü......

sabah. 2 yumurta haşlama kk

paynir 1.5 kk

zeytin 13 tane falan

domates

kuru elma kaysı 1 avuç

ceviz fındıkiçi 1 avuç...

sü1 1 bardak

1demlik yeşilçay

afiyet olsun canım çok güzel bir menü :46:

selam güzzeller
geç kalktk kuzumla 12 de :52: sevmiyorum geç kalkmayı.gece ateşl çıktı biraz da,uykumuz bölündü tabi..
kahvaltımızı yaptık,çayımı aldım geldim

1 kk yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği :41:
tereyağ
1 tatlı kaşığı çilek reçeli :41:
mindivan
2 kapsül omega 3 takviye

kızım iştahsız hastalığından dolayı.çilek reçeli istedi 2 gün önce,babası da dayanamayıp almış hemen 1 küçük kavonoz.Özellikle küçük aldım biz yemeyelim diye dedi ama ben kıza yedirrken o kadar güzel koktu ki gel de yeme.Allahtan kahvaltıda yedim,akşama kadar yakarım onu diye umuyorum.Bir de son zamanlarda ekmeksiz yapamaz oldum kahvaltımı :31: 1 dilim ekmeğin bir zararı olmaz diye düşünüyorum.2 dilim fazla oldu tabi :(

geçen hafta yapmak isteyip bir türlü yapamadığım ayran detoksumu yapmak istiyorum.yarın ve perşembe yapabilirsem cumaya da eksi de olurum yine iyi olur

istediğin kiloya inersin inşallah

ağır toplar yerindee....

hoşgeldin canıommm............

..

vee o ağır top hafifleyemiyor bir türlü:1:
hoşgeldin canım..geçmiş olsun :16:

:46:

sağol canım geçmiş olsun sanada çocuk hasta olunca bitiriyor insanı

Bugulama hoşuna gitmiyorsaa yanmaaz tavada tavaayı fırçayla yağlayıp az yağla pişirebilirsin canım o da güsel oluo ben öle yiyom:9:
sevgili saliss sagol canım bu dedigini denicem :17::17:inan buglamayıda sevitorum hamsi degilki tadına varıyım:2::2:istavritten buglama olmuyo haberiniz ola garip eşim benle birlikte yedi kıyama:1::1:
7. takıma katılma başvuru formu

adınız:akabe

yaşınız:34

işiniz: egitici

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hayatim hep dietle gecti,en cok verdigim kilo 40 kiloydu onuda masallah geri aldim ,zayfilama ilaclari v.s cok kullandim kullandikcada her bir ilactan bir yan tesiri yanima kar kaldi..artik saglikli bir sekilde beslenmemi degistirerek zayiflamaya karar verdim

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):insanlarin önyargiyla yaklasmalari ,fikir vermeden ziyade,direk suclamalari beni cok bunaltti.Artik esimle evde pratik yaparak kendimi savunmayi ögrendim,iyilikle güzellikle kendime tek kelime dedirtmiyorum ve elhamdülillah cok rahatim

ilk başladığınız kilo:4 hafta evvel 153 kilo ile baslamistim

hedef kilonuz:ilk hedefim 99 kg,gerisi Allah kerimdir

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:zayiflama ilaclari ile birden hemen 10 -12 kilo verip ,biraktigim anda kat kat geri aldim,spor ve saglikli beslenmeyle kisa zamanda 40 kilo verdim ama gecirdigim bir rahatsizlik sonucu hareketlerim kisitlandi ve geri aldim

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:suan etek ve üstü uzun kiyafetler giyiyorum,elbiseyi cok seviyorum ama tabiki giyemiyorum ,sanirim zayiflayinca elbiselere agirlik verirdim galiba

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:yasam kalitem artacaktir,hareketlerimde zorlanmayacagimi düsünüyorum.

diğer(eklemek istediğiniz):
kilomu yazacagim listeyi pek anlamadim ama Cuma günü görürüm insallah
birde ancak gec saatlerde girebildigim icin 5 mesaji yazmakta zorlaniyorum ve mecburen ard arda yaziyorum
hoş geldin canım aramıza bende yeniyim işşallah azimle bu kiloları vericem:8::8:
katılmak istiyorum ve formu dolduruyorum saferan, bugün pazartesi haftaya inşallah alınırım takıma
adınız: üzüm

yaşınız:24

işiniz:ev hanımıyım

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok diyet yaptım ve karşılığını da aldım ama en zayıf olduğum kilo 63 tü. evlenirken 72ydim hamile kaldım 94le doğum yaptım sonra 75e kadar düştüm kendi çabalarımla. tekrar hamile kaldım 93le doğum yaptım ilk bir hafta verdim baya şimdi doğum yaptığım kiloyu bile geçtim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): çocukluğumdan beri hep karışanlar oldu başta babam, hala her oturmada bi konusu açılır sorulur niye bu kadar kilo aldın diye. sanki isteyerek alıyosun. daha bu akkşam alt komşuma indik misafirleri vardı tanımadığım bi kadın bana bir sürü öğüt verdi bende bu konuya girmesek dedim artık

boyunuz: 1.70

ilk başladığınız kilo:en çok olduğum kilo 96

hedef kilonuz:65

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: amerikan kalp vakfı diyeti yaptım bi kaç kere gerçekten en az 2 yada 3 kilo gidiyo haftada ama artık yapmam hayatım boyunca nasıl yiyeceksem o düzen otursun istiyorum

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: gayet spor kotlar, badiler, dar elbiseler, eşimin yanında mini etekler. şu an bi eteğim var siyah hep onu giyiyorum başka etek olmuyo pek. üzerine hırka

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:bir sürü pardesüm var hep bol olanı giyiyorum nereye gidersem gideyim gayet şıık bi tane alıp eşimle alışveriş merkezinde salınmak. bebeğimin beni güzel bi anne olarak görmesi bana saygı duyması. oramdan buramdan fıtık pırtlamaması, gece yatarken rahatça dönebilmek

diğer(eklemek istediğiniz):[/I][/B]

zayıflamak isteyen herkese acayip bi saygım var ve çok seviyorum hepsin,i rabbim emekleri zayi etmesin etmez de zaten :)))[/QUOTE]
canım hoş geldin benle birliktesin desene ben 102 geliyodun şimdide söylemem cuma olsunda bir:20::20:
canım helal olsun ni dimek

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/446690-karatay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

haydaaa sende mi brütüs :53: canım ayarlardık bir şekilde.ne olcak şimdi,diyeti bırakacak mısın?Bırakma sakn.fırsat buldukça da gel.:16:

teşekkürler canım amin :16:

evet canım ben de gördüm birkaç kez yazmış hem de.Valla senin gibi kaptan olduktan sonra bana uyar,heyecan dorukta dırın dırın dırın dırın :60:

merhaba hoşgeldin aramıza :71: teşekkür ederim :16: senin de kızına maşallah :nazar: çocuklar hasta olduğu zaman bütün neşe kaçıyor..amin canım sağol nerde varsa
sagol canım benim hemen bakıcam :48::48:

hoşgeldin canıım..akşam da olsa 5 mesajı tamam la...çalışanlar öyle yapıyor mecbur kabulumuz canım....

bilmem çoğunluk ne der kii.ben ce oluur...

zayıflamak isteyen herkese acayip bi saygım var ve çok seviyorum hepsin,i rabbim emekleri zayi etmesin etmez de zaten :)))

hoşgeldin canım..mesajları ve menü paylaşımına dikkat edeliim....

maşallah....yiyebildiğin kadar diyince yanii....:nazar::nazar::nazar::1:
[/QUOTE]
allah seni hacı etsin hemi sesim evi inletti gülmekten halende gülüyorum :1::1::1:eşim inan ne oluyo diye içeri girdi adam demiştirki hatun kafayı yedi:1::1::1: kusura bakmasın yanlış sakın anlamasın yazan arkadaş samimiyetime görerekten yazdım kırdıysam affola:17::17::17:
ne örüyosun canım kazak felanmı ?
valla sevgiliyken eşime atkı örmüştüm pek sevmez atkı takmasını benim zorumla bazen yazık emeğime derim takar
hırka örmüştüm geçen kış evde giyiyo onu
bende netten biraz araştırdım hediyeleri
bi sepet veya kutu alıcam içine aldığım eşorfman üstünü koyucam
keseler yapıcam onlara draje çikolatalar şekerler koyucam ağrı kesici:) notlar felan birde oyuncak tarzı bişey aslında puzzle alıcam ama o da netten sipariş verirsem elime ulaşmaz 11 ne kadar bakalım o sepetin içine doldurucam işte sonrada onu güzel kırmızı bir tülle sarıcam :)

sağol canım kullandığım haplardan dolayı olmuş olabilir dedi doktorum hormon hapları :(
eskisi kadar üzülmüyorum ama işte bu doktora gidip geldiğim zaman olumsuz şeylere çok sıkılıyorum zaten 2 3 ay daha takip yaptırıp temmuz gibi tüp bebeğe başlıycaz rabbim herşeyin hayırlısını versin
valla hamile kalsam hemen bırakırım şu illeti ama :1: açıkcası şu an bırakmak istemiyorum bırakırsam kilo alacaüıma adım gibi eminim :25:

bende artık hangi diyeti yaptığımı bilmiyorum artı olaylarımdan sonra moralmen eksilerdeyimde sapıttım hangi yoluı izliyceğimi
sanırım diyetisyene gidicem özele tabi araştırıyorum şu an çokda pahalı olmaması lazım bi arkadaşım gidiyo 4 ayda 20 kilo verdi 120 den 100 e zaten diyetisyeni 80 düşmesinin boyuna bünyesine göre yeteceğini söylemiş ama o hem uzak hem de cebimi yakar :27:

avondan midem bulandı geçen ay sipariş verdim paralarını toplayamadım sinir oldum kendi cebimden çıktı hala bi kaç kişiden alamadım
bi daha akıllandım alırsam sade kendime
eşinin neye ihtiyacı varsa onu al :34:
canım atkıyla bere örüyorum her sene avlendim evleneli:1::1:bu sefer ipe mana bulamıcak geçen okadar ördüm neymiş kafasını boynunu dalıyomuş kartopu aldım hemde pahalıda ipi:53::53:ama bacım bu erkek milletine yaranılmıyo onu anladım ben:1::1:

canım hoş geldin sefalar getirdin :32::32:geçmiş olsun bu arada:71::71:
canım normalded bakıyolar zaten kanlara ben bile verdim çok şükür bir sorun çıkmadı sadece demirim kanım b 12 azmış onuda ailaçlarla dengeliyoruz:9::9:

:20::20::20::20::20:birde ban örnek olucen sen çok ayıp birdaha görümiyim:1::1:geçen annemlere gittim hamur kızartmışlar bir tane yemedim bile eger eski paş olsaydı amanın tutmayın derdim annem bile dedi kıızm bişey bişey olmaz ye bende dedim anne beni seviyosan ısrar etme dedim sonra tamam dedi ama içim kalmadı degil:43::43::43:
selam güzzeller
geç kalktk kuzumla 12 de :52: sevmiyorum geç kalkmayı.gece ateşl çıktı biraz da,uykumuz bölündü tabi..
kahvaltımızı yaptık,çayımı aldım geldim

canım kızının ateşi çok çıkıyosa bileklerine bacak aralarına soguk suyu sür pamukla inan çok iyi geliyo aklında bulunsun:16::16: ılık bir duş aldır ince giydir rabbim şifa versin işallah :16::16::16:

arkadaşlarım,,,siz brokoliyi nasıl yapıyorsunuz?favori tariflerinizi paylaşırmısınız...bizim evde ben diete başlamadan önce hep kilo aldırıcı şeyler yapılırdı...brokoli karnıbahar pıraa asla pişmazdi..ama artık eşim yemese bile kendme pişiriyorum,,,,ve sonuc evlendikten sonra 35 kilo aldımmmmmmmm:53:

Back
X