ne örüyosun canım kazak felanmı ?
valla sevgiliyken eşime atkı örmüştüm pek sevmez atkı takmasını benim zorumla bazen yazık emeğime derim takar
hırka örmüştüm geçen kış evde giyiyo onu
bende netten biraz araştırdım hediyeleri
bi sepet veya kutu alıcam içine aldığım eşorfman üstünü koyucam
keseler yapıcam onlara draje çikolatalar şekerler koyucam ağrı kesici:) notlar felan birde oyuncak tarzı bişey aslında puzzle alıcam ama o da netten sipariş verirsem elime ulaşmaz 11 ne kadar bakalım o sepetin içine doldurucam işte sonrada onu güzel kırmızı bir tülle sarıcam :)
sağol canım kullandığım haplardan dolayı olmuş olabilir dedi doktorum hormon hapları

eskisi kadar üzülmüyorum ama işte bu doktora gidip geldiğim zaman olumsuz şeylere çok sıkılıyorum zaten 2 3 ay daha takip yaptırıp temmuz gibi tüp bebeğe başlıycaz rabbim herşeyin hayırlısını versin
valla hamile kalsam hemen bırakırım şu illeti ama

açıkcası şu an bırakmak istemiyorum bırakırsam kilo alacaüıma adım gibi eminim
bende artık hangi diyeti yaptığımı bilmiyorum artı olaylarımdan sonra moralmen eksilerdeyimde sapıttım hangi yoluı izliyceğimi
sanırım diyetisyene gidicem özele tabi araştırıyorum şu an çokda pahalı olmaması lazım bi arkadaşım gidiyo 4 ayda 20 kilo verdi 120 den 100 e zaten diyetisyeni 80 düşmesinin boyuna bünyesine göre yeteceğini söylemiş ama o hem uzak hem de cebimi yakar
avondan midem bulandı geçen ay sipariş verdim paralarını toplayamadım sinir oldum kendi cebimden çıktı hala bi kaç kişiden alamadım
bi daha akıllandım alırsam sade kendime
eşinin neye ihtiyacı varsa onu al