insanlar neden bu kadar kırıcı oluyolarki anlamıyorumayy canim ya sen yazdikca bende okul yillarimi hatirladim..dedigin gibi kiloluyken kimse bakmadi..omrum boyuncada kilolu oldum..
ya insanlar okadar bencilki dusun ben bir ara 93 kilodan 78 kiloya dusmustum..bu buyuk diyetimden onca sonradan geri almistim ama neyse..dusun bak nekadar kilo vermisim..herkes kilo vrdigimi fark etti..bende dayimin oglunun nisanlisina anlatiyorum(ozaman nisanliydi) ya nasil oldu bilmiyorum ama kilo konusu acildi kendinin burnu havalarda omru boyunca kurdan gibi gezmis herneyse bir sekilde benim kilo verdigimin konusu acildi bana yan yan bakti bastan asagiya..aaa sen kilomu verdin..hic belli degil dedi..yani dusun insanlar nekadar fesat..15 kilo vermisim gorulmeyecek birseymi..yani kimseyi dusunme allahin izniyle seneye bu zamanlar sende mezun olursun![]()
güzel bir dinlen bebemKızlar ben iyice fena oldum yadinlenmeye çalışıcam..hepinizi öpüyorum
![]()
canım azimlisin böyle devam canım insanlara kim oldugumuuz gösterelimİyiiiii akşammlarrrrr kızlarrrrrr benn geldimmmmmm Bugünn yinee yoruldum yazacaktım amaa şu ann yorgun hissetmediğimi farkettim pc nin başına oturuncaa sizee yazmakk benii mutluu ediyorrr hepimizzinn birçokk ortak yönü var çünküüBugün yine havuza gittimm herkes bana gülsede yılmayacaağım kızlarrr bugün antrenörlerr beni sinir etti biz arkadaşla yüzerkenn bizee bakıp bakıpp güldülerrr ama arkadaşıma dedim bizde onlara gülelim başladık bizdee gülmeyee anlamsızcaa kahkahalar atarak uzun süree güldükk onlarr daa şaşkın şaşkın bizee baktılar nedenn gülüyoruzzz diye vee gülmeyi kestilerrr
İstedikleri kadar gülsünlerr valla şişmanım düzgün yüzemiyorummm güzell de değilim amaaa karşımda durup gülmelerini gerektirecek birşeyde yoktu tabikiii çıkıncadaa yanlarına gittim dedimmm çokk eğlendinizz galibaa bizde baya eğlendik sayenizde sağolun dedimm daha da şaşırdılarr yokk biz iştee hemşirelerdee yüzmeye karar verdii diye ölesine gülüyorduk dedi neyse bende faazla uzatmadan uzaklaştımmm ahh bir zayıflasammm gösterecem onlarra kızdırdılar beni
Menü bildirimmm:
sabah: 2 haşlanmış yumurta
4 adet kuru kayısı
bir avuç içi beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz içi
Ara: 1 bardak form çay
Öğle: 1 adet lahmacunn
1 adet ayran
Ara: 3 dilim elma
Akşamm: 1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 bardak form çay