bir kilo gitti gitmesine ama okadar yememe ragmen normalmi bu kilo anlamış degilim vucudum toparlandıgını hissdiyorum vallahı arkamın katı azaldıdaeşim bile dedi sen kilo vermesende vucudun toparlanıyo dedi gel bakalım ddei sarıldı ban dedi vermişsin
arkaların gitmiş dedi popon küçülmüş dedi sonrasıda vs işte
anlıcagınız eşim verdi notunu 7 kilo verdin kolaymı dedi bir hafta durabilir dedi bir kilo iyi dedi hafta 1 versen ayda 4 kilo dedi hemde saglıkılı dedi
allah seni ne yapmasın kız ne güldüm yazdıgına hekız fransızlarda çok şeker oluyo bebem aman eşim duymasın
biskolatadaki fransız varya pek dadlu
reklamı seyrederken bizim gelinle konuşuyoduk o reklam çıkınca demişim benimki çıktı eşimde bana bakınca göz göze geldik dedim canım ben bunu içimdenmi dışımdanmı dedim diyince dışından dedi
hayatım senin eline su dökömezler desemde yemedi kanımca
![]()
canim 7 kilo dile kolay..beli olmaz olurmu..1 kilo 2cm yani 14 cm eksilme var
hem esinde kontrol ettiyse kesin dogrudur..bel olcunu en iyi o bilebilir
Ama ne guzel anlasiyosunuz esinle..Allah mutlulugunuzu daim etsin...
canim bazen arti cikarsin ki hiccc kacamak yapmamana ragmen bazen kacirirsin bir bakarsin tartida eksidesin..
koskoca bunyeye akil sir erdirilmiyor...kafasina gore ya odem topluyor ya bilmem ne...
eniyisini zaten sen kendinde bilirsin..kiyafetlerinden...yada mezurayla olc belini kalcani goguslerini felan.
kiz ben buraya yazdim adamlar yarim saat durdu gitti iyimi...birden bu cansiz bedene can gelmisti amaaaa..onlar kapidan gidinceeee
birden coktummm
kizlar ablamin yarim saat sonra randevusu var..buda ikinci cocuk..dua edin hayirlisiysa olsun..rabbim ikisininde gonlune sevda versin..elektrik carpsin onlari
ben artik evlensin yuvasini kursun..bebisler dogursun istiyorum..aileye bebis gelsin istiyorum...bende istiyroummm...
Allah bebis isteyen herkese hayirli saglikli sihatli bebisler nasib etsinnn...
bak hormonlarim oynadi yine benim yine koca avina cikmam lazim
ablalarim kusura bakmayin..bu takimin maskarasi beni..kocasizlik kafama vurdu