carsamba 510 puanima ne ettin BegusEki Görüntüle 2108614
kızlar spor tablomuzu kontrol edelim mi?
HİPERSTARLAR
@malipina
@Ytmz
hepfit
SÜPERSTARLAR
matematik61
Esra_4378
saydin78
@Sily
kolay gelsin masummLazere geldim cnm sıra bekliyorum
Birde yarın misafir var nasıl yetistircem bilmiyorum
7 kişi geliyor bayan grubu
Kuzenleri eşimin
Sorma ne haldeyim
carsamba 510 puanima ne ettin Begusnasil unutursun ustun performans sergiledigim ayaklarimi perte cikardigim sporumu
mersi kuzucum sağolasinhemmen ekledim
Canım gece tok uyuyunca ben vicdanen çok rahatsız oluyorum. Ne kadar aç uyursak o kadar iyi. Sen de bunu düşün. Aç uyursan eksidesin tok uyursan artıda. Mesele uyumak uyanınca o kadar aç olmuyorsun zaten.
Maşallah fit gerçekten çok iyi gitmiş
Çaktırmadan nasıl götürdün kiloları. Zaten sen hiç birşeyi çaktırmıyorsun
Nedir o çay acaba ? O çay nedir? Ben de yapayım.
Zencefil taze mi toz mu ? Sıcak mı içiyorsun soğuk mu?Elma kabuğu
Zencefil
Kabuk tarcın
Karabiber
Karanfil
Unuttuğum yoktur inşallah, demleyip süzüp ertesi gün tüketiyorum :)
Canım çok tebrik ederim mezuniyetin içinEveeettttt ben mezun oluyorummmm
Ben 4 dilim taze zencefil atıyorum, demleyip dinlendirip süzüp soğuk tüketiyorum :)Zencefil taze mi toz mu ? Sıcak mı içiyorsun soğuk mu?
Vero eminim senin eksin 1 üstündeydi dünkü menü yaktı seni tebrikler kuzumGeçen hafta 67.5
Bu hafta 66.8
Fark -700
Keşke en az bir Kilo olsaaaama sporsuz ve hareketsiz bi haftaydi tabi ki cosluu @MiuLego
tartıldın mı.yerimde sayıyorum kuzum
Yok kuzu bi 3 aylığına korumaya alıyorum. 55 i gecmemeye calisicamCanım çok tebrik ederim mezuniyetin için
Azimle kararlılıkla verdin, ayni zamanda aynı kiloyla başladık sen karınca gibi çalıştın mezun oluyorsun ben Ağustos böcüüü gibi yedim içtim eğlendim sana ancak mendil sallıyorum gözüm yaşlı
Daha istediğimiz kiloya var, Eminim listede olmasan da güzel menülerle burada devam edersin
Biz de kayıp dedeyi bulacaktık heves ettik kursağımızda kaldıHayırlı olsun canım inşallah çok çabuk 2li rakamlara dönüş yaparsın
Teknik bir çalışma sebebiyle şuanda sağlanmıyor canım sanırım bir kaç güne düzeltip koyarlar herkese duyurmazlar bu seferHissediyorum kutumda büyük çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?