Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

alıntılarımın heps gitti onca da yazı yazdıydım ekran hata verdiiiiiiii

hepfit kzummmmmmmmmmmmmm o ne güzel mezuniyet kilosu yahuuuu şovumu da yapar mezun olurum demişsin helallllllll

igdedali senin minnak kilonu yerim ben

Whiteblacklife senin kilo trafiğine akıl sır erdiremedim ama 54 güzel kilo vaytım

Antepia27 hadi başladık.. artık kaçamak cıs cos yok.. onca zorlukla verdiğin kiloları bu kadar çabuk almamalısın biliyorsun.. emeğine yazık olur

unuttuğum yok inşallah

aslında en kilolu 63.6 kg dım şimdi 61.1 kg çıktım bilmem kaç ay geçti toplamda 2,5 kg vermişim, 3 haftadır iş yerinde yoktum ve dün de bu gün de baya baya olumlu tepkiler aldım, hatta, bana bir arkadaş (oda diyet ve spora gidiyor) sen nasıl böyle hızlı kilo veriyorsun çok incelmişsin dedi, oysa ki hepi topu 2,5 kg yani, demek ki hepsini yağ olarak verdim, çünkü bende inceldiğimi hissediyorum, en azından kıyafetlerimi zorlamıyorum giyinirken, sanki 1 beden inceldim gibi... motivasyon tavan yani

ponponlarımı hemen de alduım geldim ki

Tebrikler saraycamm

Geçen hafta 67.3
Bu hafta 66.5
Giden 800

oh çok şüküüürrr

Kilo bildirimi yapıcam ama geçen hafta kaç kiloydum unuttum galiba herhalde 88.6 idi

Geçen hafta 88.6
Bu hafta 86.9
Fark 1.7
Yüzde 1.91

valla harika bir eksi
kocaman tebrik ediyorum seni

sen gelme gelme bir gel artılarla

Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.8
Fark -700
Keşke en az bir Kilo olsaaa ama sporsuz ve hareketsiz bi haftaydi tabi ki cosluu @MiuLego

vero harikasın verooo
aynen devam kuzucum

maşallah indikçe iniyor tartı

Gecen hafta:71.5
Bu hafta:71.4
Fark:0.1 kg
Yüzde:0.13

@MiuLego bu hafta spor yapamamam ve hastalanmadan kaynaklı bi durum olustu farkındayım cok az fark ama düzelticem
Dünkü mesajimi okudun mu kuzum

bu hiç olmadı hiç.. sana ciddi anlamda katkı sağlayamıyorum/sağlayamıyoruz.

Kilo durumunu en son listeden görürüm okuldayim maalesef.
Bende yazamm kilomu
Geçen hafta ; 52.9
Bu hafta ; 52.8

minnak kilonda yine de eksi mi var nefsim

Kilo bildirimi
Geçen hafta 71,8
Bu hafta 71,5
Fark 300gr
Yüzde %4
@MiuLego Whiteblacklife

zeynepcim tebrik ederim canım.. 300-500 arası her hafta eksi gelsin.. aksamadan.. duraksamadan.. yoldan sapmadan minik eksilerle devam emi canım

Canım benim kilondan ikizler burcundan bir öyle bir böyle has listede olaydım ne yapar eder buna rağmen eksi 1 gelirdim o ayrı ama çok sıkmadim yine ondan önce ki haftada 53.8 yani normalde iki haftada artı 500 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…