- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
deneyim başarılı olursam sana da söyliycem
Aynen canım 100 100 gidiyor olsun artidan iyidir.
cok tanidik mesajRuhum küçük benim
ponponlarımı hemen de alduım geldim kiaslında en kilolu 63.6 kg dım şimdi 61.1 kg çıktım bilmem kaç ay geçti toplamda 2,5 kg vermişim, 3 haftadır iş yerinde yoktum ve dün de bu gün de baya baya olumlu tepkiler aldım, hatta, bana bir arkadaş (oda diyet ve spora gidiyor) sen nasıl böyle hızlı kilo veriyorsun çok incelmişsin dedi, oysa ki hepi topu 2,5 kg yani, demek ki hepsini yağ olarak verdim, çünkü bende inceldiğimi hissediyorum, en azından kıyafetlerimi zorlamıyorum giyinirken, sanki 1 beden inceldim gibi... motivasyon tavan yani
Peki sen yaparsın zaten
53 hayırlı uğurlu olsun, müthiş bir rakam bu kadar kısa sürede
aslında en kilolu 63.6 kg dım şimdi 61.1 kg çıktım bilmem kaç ay geçti toplamda 2,5 kg vermişim, 3 haftadır iş yerinde yoktum ve dün de bu gün de baya baya olumlu tepkiler aldım, hatta, bana bir arkadaş (oda diyet ve spora gidiyor) sen nasıl böyle hızlı kilo veriyorsun çok incelmişsin dedi, oysa ki hepi topu 2,5 kg yani, demek ki hepsini yağ olarak verdim, çünkü bende inceldiğimi hissediyorum, en azından kıyafetlerimi zorlamıyorum giyinirken, sanki 1 beden inceldim gibi... motivasyon tavan yani
Aynen öyle canım fazla bir kilo olmadığı için zaten acelemiz yok
Geçen hafta 67.3
Bu hafta 66.5
Giden 800
Kilo bildirimi yapıcam ama geçen hafta kaç kiloydum unuttum galibaherhalde 88.6 idi
Geçen hafta 88.6
Bu hafta 86.9
Fark 1.7
Yüzde 1.91
Ben de nihayet tartıma kavuştum.. kavuşmaz olaydım...
3 hafta önce 70.5
Bu hafta 71.3
Fark +0.8
Tabi 3 haftadır taşınma esnasında sıcak yemeğe hasret homini gırtlak pasta börekle beslenincee böyle oldu.. bide adetim yaklaştı ondan da olabilir... haftaya 6lı rakamlara düşmezsem kesin beni
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.8
Fark -700
Keşke en az bir Kilo olsaaaama sporsuz ve hareketsiz bi haftaydi tabi ki cosluu @MiuLego
Gecen hafta:71.5
Bu hafta:71.4
Fark:0.1 kg
Yüzde:0.13
@MiuLego bu hafta spor yapamamam ve hastalanmadan kaynaklı bi durum olustu farkındayım cok az fark ama düzelticem
Dünkü mesajimi okudun mu kuzum
Kilo durumunu en son listeden görürüm okuldayim maalesef.
Bende yazamm kilomu
Geçen hafta ; 52.9
Bu hafta ; 52.8
Ağlama dayanamam ben yaaaaaa
Teşekkür ederim vero, aslında senin meta çooookkk iyi ama tatlı ve hamurişi senin önünü kesiyor. Yemesen çok çabuk mezun olursunhepfit canım tebrikler. Ben de bi gün mezun olucammmmmm
Canım benim kilondan ikizler burcundan bir öyle bir böyle has listede olaydım ne yapar eder buna rağmen eksi 1 gelirdim o ayrı ama çok sıkmadim yine ondan önce ki haftada 53.8 yani normalde iki haftada artı 500 oluyoralıntılarımın heps gitti onca da yazı yazdıydım ekran hata verdiiiiiiii
hepfit kzummmmmmmmmmmmmm o ne güzel mezuniyet kilosu yahuuuu şovumu da yapar mezun olurum demişsin helallllllll
igdedali senin minnak kilonu yerim ben
Whiteblacklife senin kilo trafiğine akıl sır erdiremedim ama 54 güzel kilo vaytım
Antepia27 hadi başladık.. artık kaçamak cıs cos yok.. onca zorlukla verdiğin kiloları bu kadar çabuk almamalısın biliyorsun.. emeğine yazık olur
unuttuğum yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?