- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Allah yardımcın olsun canım anne olmak çok zorOyyyyy bende uyusam 5 saat bana yeter ve canım benim deliksiz 2 saat uyusam yetiyor bana da ne mumkun
Ayy çok sağol. beklentinizi boşa cikarmicam inşallah . 65 le yola devam .. bi 20 gün daha sikmaliyim okul baslayack
Tamam canım ama sen %4 yazmışsın, %0,4 olacaktı gözünden kaçmış sanırımBen küsuratları yazmıyorum 417...diye devam ediyo.yazarım bi dahakine. Yoksa öbür türlü tam görünür
0.42 yuzden kuzum[/QUOTE
Dur bi daha hesaplayayım
Ayy daha yeni sen deyince farkettim. Okuldan dönüyorum kafam bi milyon yüzde 4nedir ya:)))Tamam canım ama sen %4 yazmışsın, %0,4 olacaktı gözünden kaçmış sanırım
Bi de diyorum ki ben küsuratları yazmıyorumTamam canım ama sen %4 yazmışsın, %0,4 olacaktı gözünden kaçmış sanırım
Kalbimizdeki yüzde oAyy daha yeni sen deyince farkettim. Okuldan dönüyorum kafam bi milyon yüzde 4nedir ya:)))
Ooo bence de senin kilon tam olarak bu değil şişkinlik kabızlık onlar çıkınca esas rakamı anlarsın ki onu da verirsin sen hemenYok canım tatlı, hamur işi neredeyse hiç yemedim.Ekmek bile ev ekmeği arada yedim...
Birde benim hava değişikliginden kabızlık oluyor.
Onunda etkisi vardır...Yol ve geç yatmamın etkiside vardır...
İşte ben 2-3 yıldır orada aldıklarım gelince geri vermedim.Sonra 75lere cıktım..Bu sefer vereceğim inşaallah
Ruhum küçük benimMali abla ben seni küçük sanıyodum 5 yas buyukmussun benden ya
Ç..... yemzsen olabilir:)yyhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ne yaptın yağ mı aldırdın
Ben bir gün görebilcem mi böyle bir farkı
kız vayttt demek ki yazinin tamamini okumamissinSadece beyaz ekmek değil ki inan sozde TB yiyorum ama tadı falan değişik bunun
Aynuraaam çok sevindim hayırlı olsun canım. Allah güle güle sağlıkla büyütmeni nasip etsin, kilolarıda verirsin sen zaten. çok öpüyorumSagol canım benim...aldım şükürler olsun...
Oy canım benim...deli kızım tatoos handemmmm. Hoş geldin...ben gelene kadar bekle beniiii.
Geliyom yazıyom kayb oluyom ablam.. şimdi firsat bulmuşken size haber etmeye geldim...
İnşallah yetişirsin canım...ben şu 20-25 kiloyu 5aya falan veririm her halde..
Doğurmadım canım ameliyyat oldum
Evvvet gelelim banaaaa...biliyorum bugün cuma...herkes kilo bildirimlerine odaklı...inşallah hakk etdiyiniz dereceye ulaşırsınız takımca...bende güzel haberler vermeye geldim...37+4 de ameliyyat oldum...doktorum varikoz(rahimde bir çeşit damar sorunu türkçesini bilemedim) var doğum yapamazsın dedi bende ok deyip ameliyyat oldum.çok şükür bi oğlum oldu...15gün oldu dünyama geleli..annemlerdeyim...2çocukla ve amelyatlı halimle eve gitmeye tırsıyorum...acaba nasıl olur yetişdire bilirmiyim diye...neyseki bugünümüze hamd olsun diyelim...gelelim kiloma...ameliyata gittiyim gün 95kiloydum elbiselerimle falan...şu an sabah tartısyla 85kiloyum...yani 20-25kilo fazlam var.. sütü bi rayına koyayım gelicem inşallah...yaz geliyo hemen kilo vermeliyim...hepinizi çok özledim... öptüm kızlar...
anacım bizim yemeklerde bulgur hamur hep hele firindaki yagli ekmekler peynirli ekmeklerYok canım tatlı, hamur işi neredeyse hiç yemedim.Ekmek bile ev ekmeği arada yedim...
Birde benim hava değişikliginden kabızlık oluyor.
Onunda etkisi vardır...Yol ve geç yatmamın etkiside vardır...
İşte ben 2-3 yıldır orada aldıklarım gelince geri vermedim.Sonra 75lere cıktım..Bu sefer vereceğim inşaallah
Selamlar nefs ne alemdesin fıstık hatun?
Evet yazidada boyle diyorBen belediyeden almaya calisiyorum su tv ye cikan bir dr var onkoloji uzmani illa yiyicem ekmek diyorsaniz belediyeden alin dediydi
61.1 kg çıktımGünaydın saraycam
Kolay gelsin sana, tartı da yüzünü güldürür umarım
Az saraycam ama eksi mi eksi tebrikler canım
Tebrik ederim örtmenim
Geçmiş olsun @Konya 42 ,babaannene de şifalar dileri.kilon için tebrik ederim
Helal Lunyam ,gitmiş 70 lertebrik ederim ,ablan ne kadar verdi?
Waoww tebrik ederim
Sana da waowww,tebrik ederim
Az olsa da eksi mi eksi,tebrikler
Helal sana EflalÖnceki yazdığın menülere bakarak aç ta kalmadan verdin bu kiloyu ,tebrikler
Tebrik ederim
Demek ki WC ye gidince tartı şenlenecek
Az olsa da eksi mi eksi,tebrikler
tebrik ederim saraycam olacak bu sefer tuttuk ipin ucunu bak
tsk ederim canim senı de tebrik ederim hadı sıkı tut bu hafta
Teşekkürler
Insallah kaptanicem dun 61.8 Dı bu tartı dukan birası etkisi oldu bıraz o yuzden korkmuyor değilim
Tskker
TSK ederim ablacım hadı sende don eski haline hemen atalım su uclu rakamları
sagol canım Insallah 56 olmadan bırakmak yok artık hedefe kitlendim
Tebrik ederim canım istediğin hedefe hızla varmaya başladın
Tebrikler Deynebim bu hafta fazla karşılaşmadık ama gayet güzel sonuçla gelmişsin
Tebrik ederim canım çok güzel
Tebrikler canım harika
Miu seni kesebilir oraya karışamam ama biz vurmakla yükümlüyüzbegum75 Begüş gel
Eki Görüntüle 2108707
Vuruldun çık
Haftaya oda olur inşallah canım sen yaparsın inanıyorum tebrikler
Geçmiş olsun canım haftaya inşallah bunun acısını da çıkarırsın
52 mereti böyle gramlarla oynuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?