- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aynen öyle rengi şahane tadı çok değişik miss gibi yaaa eşime diyeyim gitsin getirsin 2 3 çuval un ekmeğimi kendim yaparimNerden buldun kalmış mı bu zamanda. Ben çocukluğumda ekmeğini yerdim. Bizim buğdaylar giderdi değirmene.öyle kepeğini falan ayırmak yok tabi. Rengi koyu tadı misss.
Daha bi de dişler var de miYarısı halanin yarışı uykusuzluk etkisi balım kızımın üst dişleri çok zor çıkıyor o yüzden uykusuzluk yasiyoruzzz
Sadece beyaz ekmek değil ki inan sozde TB yiyorum ama tadı falan değişik bununAh neler nelee r katılıyor bizde para verip aliyoruz
https://www.memurlar.net/haber/187650/prof-ahmet-aydin-beyaz-ekmegi-agziniza-sokmayin.html
Uzunca bir yazi dikkatle okumani isterim waytım
Ben geçen denedim siyez bulgurunun unu vardı. Neyini beceremedim bilmiyorum ama taş gibi oldu.Aynen öyle rengi şahane tadı çok değişik miss gibi yaaa eşime diyeyim gitsin getirsin 2 3 çuval un ekmeğimi kendim yaparim
Bız iki tane alttan çıkardık şimdi üsteki dişler patliyorDaha bi de dişler var de mi
Allah yardımcımız olsun
Ayy çok sağol. beklentinizi boşa cikarmicam inşallah . 65 le yola devam .. bi 20 gün daha sikmaliyim okul baslayackTebrik ederim canım istediğin hedefe hızla varmaya başladın
Tebrikler Deynebim bu hafta fazla karşılaşmadık ama gayet güzel sonuçla gelmişsin
Tebrik ederim canım çok güzel
Tebrikler canım harika
Miu seni kesebilir oraya karışamam ama biz vurmakla yükümlüyüz@begum75 Begüş gel
Eki Görüntüle 2108707
Vuruldun çık
Haftaya oda olur inşallah canım sen yaparsın inanıyorum tebrikler
Geçmiş olsun canım haftaya inşallah bunun acısını da çıkarırsın
52 mereti böyle gramlarla oynuyor insan
Yok canım tatlı, hamur işi neredeyse hiç yemedim.Ekmek bile ev ekmeği arada yedim...Bulgur şişirir canım öyle abur cuburla tatlılarla almamışsın bulgur en azından sağlıklı bir şey o yüzden hemen toparlarsın şişirmiş o seni
Yolculuk, tatil fena , nevreste sen verirsin hemen, çabuk Gelen çabuk giderYok canım tatlı, hamur işi neredeyse hiç yemedim.Ekmek bile ev ekmeği arada yedim...
Birde benim hava değişikliginden kabızlık oluyor.
Onunda etkisi vardır...Yol ve geç yatmamın etkiside vardır...
İşte ben 2-3 yıldır orada aldıklarım gelince geri vermedim.Sonra 75lere cıktım..Bu sefer vereceğim inşaallah
ne bileyim yenecegini ispatlamalisinsaydin78 canım mortim benim benim tartı pili bitiyor sanırsam bugün doğru bir rakam vermedi o yüzden benim kilom yok ama olsa da seni yenecektim zaten
Canım yüzdede ya da kilo bildiriminde hata yaptın sanırım
Gayet güzel. Benim okul başlayınca alt üst oldu biraz. Çok dikkat edemiyorumAyy çok sağol. beklentinizi boşa cikarmicam inşallah . 65 le yola devam .. bi 20 gün daha sikmaliyim okul baslayack
0.42 yuzden kuzum
Ördik pil modelini pilin arkasından öğreniyorsun bu arada rakamlar var 12,13 falan o işte uygun pili gösteriyorne bileyim yenecegini ispatlamalisinpil modelini ogrenip kirtasiyeden al gel bekliyorum
canım mortim bekliyorum
Ördik pil modelini pilin arkasından öğreniyorsun bu arada rakamlar var 12,13 falan o işte uygun pili gösteriyor
Ben küsuratları yazmıyorum 417...diye devam ediyo.yazarım bi dahakine. Yoksa öbür türlü tam görünürCanım yüzdede ya da kilo bildiriminde hata yaptım sanırım
Yüzden 0,41 oluyor
Az eski bunun sebebi sütünü sağman emzirmedeki aynı kalori yakilmiyor sağlarken bu yüzden beslenmene dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?