Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nerden buldun kalmış mı bu zamanda. Ben çocukluğumda ekmeğini yerdim. Bizim buğdaylar giderdi değirmene.öyle kepeğini falan ayırmak yok tabi. Rengi koyu tadı misss.
Aynen öyle rengi şahane tadı çok değişik miss gibi yaaa eşime diyeyim gitsin getirsin 2 3 çuval un ekmeğimi kendim yaparim

Aynen öyle rengi şahane tadı çok değişik miss gibi yaaa eşime diyeyim gitsin getirsin 2 3 çuval un ekmeğimi kendim yaparim
Ben geçen denedim siyez bulgurunun unu vardı. Neyini beceremedim bilmiyorum ama taş gibi oldu.
Ya beyaz undan kv yapıyo ondan tadı bile dışarıdakilerden daha güzel. Artık nasıl yapılıyorsa

Ayy çok sağol. beklentinizi boşa cikarmicam inşallah . 65 le yola devam .. bi 20 gün daha sikmaliyim okul baslayack

Bulgur şişirir canım öyle abur cuburla tatlılarla almamışsın bulgur en azından sağlıklı bir şey o yüzden hemen toparlarsın şişirmiş o seni
Yok canım tatlı, hamur işi neredeyse hiç yemedim.Ekmek bile ev ekmeği arada yedim...
Birde benim hava değişikliginden kabızlık oluyor.
Onunda etkisi vardır...Yol ve geç yatmamın etkiside vardır...
İşte ben 2-3 yıldır orada aldıklarım gelince geri vermedim.Sonra 75lere cıktım..Bu sefer vereceğim inşaallah

Yolculuk, tatil fena , nevreste sen verirsin hemen, çabuk Gelen çabuk gider

saydin78 canım mortim benim benim tartı pili bitiyor sanırsam bugün doğru bir rakam vermedi o yüzden benim kilom yok ama olsa da seni yenecektim zaten
ne bileyim yenecegini ispatlamalisin pil modelini ogrenip kirtasiyeden al gel bekliyorum
canım mortim bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…