Sagol canım benim...aldım şükürler olsun...
Oy canım benim...deli kızım tatoos handemmmm. Hoş geldin...ben gelene kadar bekle beniiii.
Geliyom yazıyom kayb oluyom ablam.. şimdi firsat bulmuşken size haber etmeye geldim...
İnşallah yetişirsin canım...ben şu 20-25 kiloyu 5aya falan veririm her halde..
Doğurmadım canım ameliyyat oldum
Evvvet gelelim banaaaa...biliyorum bugün cuma...herkes kilo bildirimlerine odaklı...inşallah hakk etdiyiniz dereceye ulaşırsınız takımca...bende güzel haberler vermeye geldim...37+4 de ameliyyat oldum...doktorum varikoz(rahimde bir çeşit damar sorunu türkçesini bilemedim) var doğum yapamazsın dedi bende ok deyip ameliyyat oldum.çok şükür bi oğlum oldu...15gün oldu dünyama geleli..annemlerdeyim...2çocukla ve amelyatlı halimle eve gitmeye tırsıyorum...acaba nasıl olur yetişdire bilirmiyim diye...neyseki bugünümüze hamd olsun diyelim...gelelim kiloma...ameliyata gittiyim gün 95kiloydum elbiselerimle falan...şu an sabah tartısyla 85kiloyum...yani 20-25kilo fazlam var.. sütü bi rayına koyayım gelicem inşallah...yaz geliyo hemen kilo vermeliyim...hepinizi çok özledim... öptüm kızlar...
Yaptım ufak kendi çapımda bi eksifırtına öncesi sessizlik yaptın bomba gibi bi eksiyle patlatacan ortalığı demi
Kız nettin niye hatırlatıyor şimdi miuya zaten kızgınevet kuzum geçen hafta daha fazla verdiydim 1.600 vermiştim bu hafta İÇLİ KÖFTEDEN PATTİS KIZARTMASI YEDİYDİM
tabiki yemeyeceğim miuşum onlara yapıyom ya ben kendimde oğlana yedirri yerim derim
vur vur bide sen vurrr... zaten kocamın kaldığı hostele gene bi kız düşmüş.. genişliğimden ölmek üzereyim sende vurrr... bende gideyim kendimi sigaraya vurayım
unutmak mümkün mü köfte ve pattisievet kuzum geçen hafta daha fazla verdiydim 1.600 vermiştim bu hafta İÇLİ KÖFTEDEN PATTİS KIZARTMASI YEDİYDİM
tabiki yemeyeceğim miuşum onlara yapıyom ya ben kendimde oğlana yedirri yerim derim
tamam esmerim malimDüzelttim kuzu.
dün pro stokladım sebze de stoklicam.sadece sebze ve pro yicem bu hafta akşamları.akşama kapuska yapcam lahana bana iyi geliyo
Ben gidem öğle yemeğimi yiyem. Burda otura otura yemek yiyemicem sonra tığ gibi kalcam
Her zaman vurmaya hazırım
yok o vurulurkenki, dıkşınyaaaağğğğ sesinden sonraki son bakışEki Görüntüle 2108754
Ben vururumRegli ödemini affetmiştim ama olmadı şimdi White seni seviyorum ama zorundayım anla beni @Whiteblacklife
Eki Görüntüle 2108755
Vuruldun çık
Niye şaşırdın kuzu artı geleni vuruyoruz oyun dışısın Ahahhaha
Tebrikler canım ama daha fazla gelir zaten sende biliyorsun kuzu
canim benim sakın lütfen yetertamam ağlamıcam
inşallah ağlamam
az daha ağlayım da sonra ağlamam
kara cuma resmen
niye kız@smykmy şşşş seeen miuşuma deli demeeee
auuuuuuuuuuuussssssssssssss kilonu aldım canom
ben o gün de kızmadım ona yediği içinKız nettin niye hatırlatıyor şimdi miuya zaten kızgın
o kalbimin pamıklığından mı yaptığım kaçamakların vicdanındanmı bilemiyorumHer zaman vurmaya hazırımEmrindeyiz kaptan Begüş pamık kalpli kıyamıyor ballı çörekim begum75 ben acımasızım
Eki Görüntüle 2108757
vur kuzu vur atış serbestEki Görüntüle 2108754
Ben vururumRegli ödemini affetmiştim ama olmadı şimdi White seni seviyorum ama zorundayım anla beni @Whiteblacklife
Eki Görüntüle 2108755
Vuruldun çık
Niye şaşırdın kuzu artı geleni vuruyoruz oyun dışısın Ahahhaha
Tebrikler canım ama daha fazla gelir zaten sende biliyorsun kuzu
Niye kandiriyon beni, ben okuyom senin menülerini. Çok burnumu sokmuyorum yoksaaaaaKız yok ekmek değil poğaça simit vardı
gördümYaptım ufak kendi çapımda bi eksi
Bişe olmaz kız vurdu ağzımın üstüne o benimKız nettin niye hatırlatıyor şimdi miuya zaten kızgın
ooo benim miuşumm hıhhh beeniiimmm miu benimmmcanim benim sakın lütfen yeter
niye kız
Doğru lokma ekmekler de var. Amanin hiç olmasın mi amma ben şey ... emzirme var ule yazık digil mi bana. Aburcubur kolay yok daha ben napamNiye kandiriyon beni, ben okuyom senin menülerini. Çok burnumu sokmuyorum yoksaaaaabi lokma bi lokma kilo verişini azaltiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?