Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynuraaaaam toparlan hele bir , evine dön ... sütün düzenin otursun ... sonra gelip esersin fırtına gibi sen bu yaza 65 ile girersin yine

sonra ben gelirim tostik tostik beni zayıflatırız

vur vur bide sen vurrr... zaten kocamın kaldığı hostele gene bi kız düşmüş.. genişliğimden ölmek üzereyim sende vurrr... bende gideyim kendimi sigaraya vurayım

evet kuzum geçen hafta daha fazla verdiydim 1.600 vermiştim bu hafta İÇLİ KÖFTEDEN PATTİS KIZARTMASI YEDİYDİM

tabiki yemeyeceğim miuşum onlara yapıyom ya ben kendimde oğlana yedirri yerim derim
unutmak mümkün mü köfte ve pattisi
Düzelttim kuzu.
dün pro stokladım sebze de stoklicam.sadece sebze ve pro yicem bu hafta akşamları.akşama kapuska yapcam lahana bana iyi geliyo
tamam esmerim malim
Ben gidem öğle yemeğimi yiyem. Burda otura otura yemek yiyemicem sonra tığ gibi kalcam

sidelya biz nasıl zayıflıyoruz sanıyorsun

Niye kandiriyon beni, ben okuyom senin menülerini. Çok burnumu sokmuyorum yoksaaaaa bi lokma bi lokma kilo verişini azaltiyorsun
Doğru lokma ekmekler de var. Amanin hiç olmasın mi amma ben şey ... emzirme var ule yazık digil mi bana. Aburcubur kolay yok daha ben napam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…