ivviiit efsaneyim sporum yanii 1 tane yimiştim bir çatalda pattis kızartma been @Portakal Sulu Ordek GİBİ ÖYLEE ÇOOOK YEMEDİİMMben o gün de kızmadım ona yediği için
makul miktarda idi sporu efsane idi
tamammmmmmmmmmmm
Azıcık mı?ciddeen incemiydim çok sevindim, bence sende çok tatlısın, belin ince olduğu için azıcık basen var gibi sadece
Tebrikler canım çok iyi
Vayyyyyy tebrikler canım iyisin bu haftaBen de kilo bildirimi yapayim
Geçen hafta:54,7
Bu hafta: 53,0
Fark:1,7
Yüzde: 3,11
Eki Görüntüle 2108665
Ayaklarım çok bakımsız, kusura bakmayin
Tebrikler mütevazi baaaayanBen de yazayım kilomu.
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Fark 1.1
Geçen hafta ödem de vardı tartımda .
Eksinin fazla olması o yüzden .
Görüyorsunuz ne kadar mütavaziyim
Tebrikler canımGeçen hafta 67.3
Bu hafta 66.5
Giden 800
Tebrikler canım çok iyiKilo bildirimi yapıcam ama geçen hafta kaç kiloydum unuttum galibaherhalde 88.6 idi
Geçen hafta 88.6
Bu hafta 86.9
Fark 1.7
Yüzde 1.91
TebrikleGeçen hafta 67.5
Bu hafta 66.8
Fark -700
Keşke en az bir Kilo olsaaaama sporsuz ve hareketsiz bi haftaydi tabi ki cosluu @MiuLego
fılavır tartı noldu de hele ekler sucuk pastırma baklava daha aklıma gelmeyen birçok yemekAzıcık mı?
Çok kibarsın saraycam
Basen ve Totomda 6 kilo var benim ,Nefs le kapışırım(eski haliyle tabi)
Evet senin basen ve bacakların ince ve uyumlu bence , biraz üst kısımdan verirsen tam bir ahenk içinde dans edersin
He öyle şoka girilir işte öyle şok edici vururumyok o vurulurkenki, dıkşınyaaaağğğğ sesinden sonraki son bakış
Ahahhaa ben çok pişkinim o zaman hiç vicdan yapmıyorumo kalbimin pamıklığından mı yaptığım kaçamakların vicdanındanmı bilemiyorum
tebrik ederim saraycam olacak bu sefer tuttuk ipin ucunu bak
tsk ederim canim senı de tebrik ederim hadı sıkı tut bu hafta
Teşekkürler
Insallah kaptanicem dun 61.8 Dı bu tartı dukan birası etkisi oldu bıraz o yuzden korkmuyor değilim
Tskker
TSK ederim ablacım hadı sende don eski haline hemen atalım su uclu rakamları
sagol canım Insallah 56 olmadan bırakmak yok artık hedefe kitlendim
alıntılarımın heps gitti onca da yazı yazdıydım ekran hata verdiiiiiiii
hepfit kzummmmmmmmmmmmmm o ne güzel mezuniyet kilosu yahuuuu şovumu da yapar mezun olurum demişsin helallllllll
@igdedali senin minnak kilonu yerim ben
Whiteblacklife senin kilo trafiğine akıl sır erdiremedim ama 54 güzel kilo vaytım
Antepia27 hadi başladık.. artık kaçamak cıs cos yok.. onca zorlukla verdiğin kiloları bu kadar çabuk almamalısın biliyorsun.. emeğine yazık olur
unuttuğum yok inşallah
Sağol canımmasllah heyt be tebrik ederim.kuzum
Merak etme miu diyete ilk başladığımdaki tam motivasyonu hissediyorum yine, eve gideyim bir o göz yaşlarını sevinç gözyaşları yapacağımoyyy mis miss öpün tabi..
sen yemeyeceksin değil mi hiçbirisinden
şirinliklere bak hleeeee
Bulgur dışında hiç birinden yemedim...Annem hala söyleniyoranacım bizim yemeklerde bulgur hamur hep hele firindaki yagli ekmekler peynirli ekmekler
Verirsin canım üzülme, çoğu ödemdir onun60.400 canım
Yediğin hamurlar tatlılar süt mü oluyor?Doğru lokma ekmekler de var. Amanin hiç olmasın mi amma ben şey ... emzirme var ule yazık digil mi bana. Aburcubur kolay yok daha ben napam
İnşaallah canımVerirsin canım üzülme, çoğu ödemdir onun
Hayırlı olsun canım inşallah çok çabuk 2li rakamlara dönüş yaparsın
Teknik bir çalışma sebebiyle şuanda sağlanmıyor canım sanırım bir kaç güne düzeltip koyarlar herkese duyurmazlar bu seferHissediyorum kutumda büyük çıkacak
İnşaallah canımOoo bence de senin kilon tam olarak bu değil şişkinlik kabızlık onlar çıkınca esas rakamı anlarsın ki onu da verirsin sen hemen
Tebrik ederim canım yüzdeni biliyorsun zaten 0,42
Teşekkür ederim kuzum aynı şekilde sende iyi ki varsınTeşekkürler canım bayılıyorum senin pozitif enerji ne destegine
Nevoş sen çek geç yatıyorsun ,bence o yüzden zor veriyorsun kilo,gece kuşu NevoBulgur dışında hiç birinden yemedim...Annem hala söyleniyor
Birşeye izin vermemişim..Dedim hep burada olsak benim kızlar obez olur
Gece yatmadan yemek yiyin diye tutturuyordu
Don gibi
Öyle dom yazınca Allah Allah dedim ne ola ki acaba
Sessiz sakin eve dönmeni bekliyorum biliyorsun demiMerak etme miu diyete ilk başladığımdaki tam motivasyonu hissediyorum yine, eve gideyim bir o göz yaşlarını sevinç gözyaşları yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?