Tebrikler canım
gene köşede ağlayamadım
He öyle şoka girilir işte öyle şok edici vururum
Tebrikler canım
Hayırlı olsun canımSagol canım benim...aldım şükürler olsun...
Oy canım benim...deli kızım tatoos handemmmm. Hoş geldin...ben gelene kadar bekle beniiii.
Geliyom yazıyom kayb oluyom ablam.. şimdi firsat bulmuşken size haber etmeye geldim...
İnşallah yetişirsin canım...ben şu 20-25 kiloyu 5aya falan veririm her halde..
Doğurmadım canım ameliyyat oldum
Evvvet gelelim banaaaa...biliyorum bugün cuma...herkes kilo bildirimlerine odaklı...inşallah hakk etdiyiniz dereceye ulaşırsınız takımca...bende güzel haberler vermeye geldim...37+4 de ameliyyat oldum...doktorum varikoz(rahimde bir çeşit damar sorunu türkçesini bilemedim) var doğum yapamazsın dedi bende ok deyip ameliyyat oldum.çok şükür bi oğlum oldu...15gün oldu dünyama geleli..annemlerdeyim...2çocukla ve amelyatlı halimle eve gitmeye tırsıyorum...acaba nasıl olur yetişdire bilirmiyim diye...neyseki bugünümüze hamd olsun diyelim...gelelim kiloma...ameliyata gittiyim gün 95kiloydum elbiselerimle falan...şu an sabah tartısyla 85kiloyum...yani 20-25kilo fazlam var.. sütü bi rayına koyayım gelicem inşallah...yaz geliyo hemen kilo vermeliyim...hepinizi çok özledim... öptüm kızlar...
Malikuzu ağlama canım bu hafta süper olacak, proları sebzeleri aldın daha ne olsun gelir güzeeel bir eksi, sen bizim minik kuşumuzsun, didindin uğraştın bu hafta hepimiz gördük, elindeki imkanla en iyisini yaptın ve -500 geldin, hiç dert etme sen
Ben mi bilmem ki Rabbim kaç verirse şöyle 51 lere doğru bir yol alsam diyorumyırtık don kaç kilo olucan
Aneeemmmm hem de çok almışsın.vur kanka vur.. bugün vurulduklarım haftaya cuma 6lı rakamlarla buluşturacak beni.. vur gitsin
kız vermedimkiii aldım ben kilooo
Ondan sonra tartı bozuldu pil gitmiş
oh can nilişkom ellerine sağlık vur geç
acıma yok
Pzt den sonra bi bisküvi duyayım ağzından
haftaya verelim inşallah.. aminnn :)Aneeemmmm hem de çok almışsın.Gözümden kaçmış
Ben almadım sanki
Tamam inşaallah verelimhaftaya verelim inşallah.. aminnn :)
İşte bu güzel kalbini çok seviyorum öperim o kalbindenseninki pişkinlik değil guzummm sen bu hafta hem hastaydın hem misafir ağırladın,o telaşta ne yedin yemedin bilemedin bile
vur kanka vur.. bugün vurulduklarım haftaya cuma 6lı rakamlarla buluşturacak beni.. vur gitsin
kız vermedimkiii aldım ben kilooo
Tebrikler@MiuLego sevgili arkadaşım tadını çıkarayım diye yazmadım sen misin bana 0.1 esra diyenEki Görüntüle 2108767 canim verdiğin hedef 77.3 du 0.1 de senin için verdim
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Fark 1.5
Yüzde 1.9
Doğru hesapladimmi acaba
o aksam 7 de yemek 8 de cay 10 da meyve olayi sizdede var miÇocuklar küçükken yiyordu büyüdüler hala yesinler diye bekliyorBen öğle yemeği yemiyorum onlar yiyor.Mecburen bana ayak uydurdular çok zorlandılar
Meyvesi,çerezi vs
Harika bilgiler eline saglik diline saglik kuzummmm1. Nokta hiçbir haber işi süt yapmıyor süt yapmadığı gibi süte en ufak bir vitamin katkısı yok
2.nokta tatlılar süt yapmıyor tatlı süt yapıyor inancı susattigi için daha çok su içiliyor süt yapan tatlı değil aslında tatlıdan dolayı cok içilen süt
3.Nokta en çok süt yapan maddeler yeşillikler kıvırcık dereotu yesilsogan baklagiller özellikle bulgur ve en çok süt yapan suuuuuuu
4.Nokta eğer bebekte kansızlık olmasın diyorsanız yumurtayı emziren annenin bol yemesi gerekiyor direk doktor kaynaklı bu dediğim
5.Nokta emziren annenin en çok kalsiyum alması gerekiyor hem bebeğin hem annenin kemik sağlığı için bu yüzden tam yağlı kalsiyum öneriliyor yoğurt peynir gibi ama süt sınırlı olmalı çünkü kansizlka yapma ihtimali var
6.Nokta emziren anne normal calorisin 500 700 calorisin da fazla yakar emzirirken bu çok büyük bir avantaj
aahhhhhaaaaaaaaaa gellldiiiiii mortimmmmm geldiiiiiiiiiiiiiii
İşte bu güzel kalbini çok seviyorum öperim o kalbinden
Tabi ya kendime mi vuruyorum hepsi sizin içinDur az daha vurim Begüşte silah
Eki Görüntüle 2108769
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?