Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler canım
Ben de neden 0.1 esra diyorlar diyorum ,demek o yüzdendi

he kuzum stokladım bakalım nolucak.beslenmeme çok dikkat edicem .aralarda da yoğurt yiyim diyorum.probiyotik alim bol bol

Ben yüzde bire de razıyım her hafta gitsin yüzde bir gitsin

Ooooooo
Tebrikler canum
Sana da bu yakışırdı
Adın artık birbuçuk Esra olsun gururla

0.1 de benim için verdin demek

o nasıl iğneleme o canım acıdı

helal be o ne güzel eksi esram alkışlar sana

bu hafta daha senle uğraşamayacağım

yeni kurbanuımı şimdiden seçeyim ben madem

@MiuLego gönderdi kiloları

matematik61 tekrar tebrikler canım
malipina hmmm 500.gr eh sana da öpücüksüz tebrik

@Ytmz büşraaaaaaaaaa istikrarını sevdiğim tebrikler .... hoş gelsin 50 ler haftaya

hepfit oyyyyyyyyyyyyyyyyy hepimmmmmmmmmmmmm fitimmmmmmmmmmmmmmmmm süpersin canım yaaaaaaaaaaaa..bildirimin gözlerimi yuvalarından oynattı bir de mezun oluyormuşsun tebrikler canım buralardasın tabi ki de , o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiç mezuniyet vedalaşmasına girmiyorum

kelebekolacam daktırım , ahhhh tartının katli vacip he neyse ... önümüzdeki maçlara bakacaz napcaz

@Konya 42 sana da tekrar tebrikler canım

@masumm banucum çok iyi gitmiş bu hafta ... izin notunu da okudum .... hayırlısı olsun , bu karmaşada ve belirsizlikte hak vermiyor da değilim ... kafan bir de gr hesaplarında olmasın .. ama sakın bırakma

HAbibte habibim gözlerim seni arar oldu az vermişsin ama vardır bir sebebi ... haftaya daha iyi geleceksin eminim

aeben geçen hafta büyük şovun vardı aebenim dilberim , onun üzerine 500 gr eksi gayeeeeeeet güzel

@Lunya cancağızıma da bir daha tebrikler yazayım

ecemavi seni liste toparlayacak eminim canım

@Makbule007 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay süper olmu bu yahu harikasın .

60kiloyum vaaaaaaaay b vay da fulyaya harika .... lütfen ama lütfeeeeeeeeeeeeeeen artık gelmesin 80 ler ... ne yaptınsa bu hafta aman devam aynen

Sarayca canım sende 400-500 derken kopmadan ilerliyorsun en azından ... 59 u bi görsen ... ah bi görsen ..onu kaybetmeye kıyamayıp zaten tam gaz devam edeceksin

deynepnaz 1.1 kilo mu verdin sen hele aramızdaki fark 11 kilo mu oldu

tebrikler şekerim

zeynepleyya canım 300 gr senin için tabii ki de az .. ama en azından buraya menü yazman bile senin almanı engelliyor ... bu da güzel

vorones çok iyi gitmiş ..eminim hafta içi yine kaçamak ların vardır süper ... hadi gelsin şu 65

smykmy 100 gr cık .. menülerinizi hiç takip etmedim ... vardır muhakkak bir sebebi

@derunehatun süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ...harika gidiyorsun saadetcim ...80 ler çok az kaldı gidecek ve artık gelmeyeceeeeeeeeeeeek

Betulina oyyyyyyy benim 400 gr betülüm .... yahu bu 400 gr ne çok seviyor seni ama onu küçümsemeyelim ... 400 400 derken de hoooop 79 gelecek

hippotalamus çoook iyi ya ... aynen devam hippo .

@Storm_ oyyy handem artı mı gelmiş .. kendini yemelere mi vurmuş hadi hadi toparlan ve listeye

T Tevafuk88 vay anaaaaaaaaaaam vay ...tefo bu ne harika bildirim

@Sidelya95 çok yeni olduğun için haftan dolmamıştır , eee 400 gr da süper o zaman

KOruma güzelleri vardı bir de , nehirnil111 nehirim sabit ona da şükür diyoruz .....

begum75 57 lere gelmiş ,artık 58 leri gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Whiteblacklife artılar gördüm ..ödemi var sanırım

igdedali nin artılarına seviniyoruz tabii ki , 55-56-57 .... olana kadar

Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…