- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
YememPzt den sonra bi bisküvi duyayım ağzından
Ama yemezsin ki sen demiiii
Aynen var canımo aksam 7 de yemek 8 de cay 10 da meyve olayi sizdede var micok kotu bir beslenme
Herkese ogretmeliyiz aslında en basta ailemize demi
İşte bu güzel kalbini çok seviyorum öperim o kalbinden
Tabi ya kendime mi vuruyorum hepsi sizin içinDur az daha vurim Begüşte silah
Eki Görüntüle 2108769
@MiuLego sevgili arkadaşım tadını çıkarayım diye yazmadım sen misin bana 0.1 esra diyenEki Görüntüle 2108767 canim verdiğin hedef 77.3 du 0.1 de senin için verdim
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Fark 1.5
Yüzde 1.9
Doğru hesapladimmi acaba
he kuzum stokladım bakalım nolucak.beslenmeme çok dikkat edicem .aralarda da yoğurt yiyim diyorum.probiyotik alim bol bolMalikuzu ağlama canım bu hafta süper olacak, proları sebzeleri aldın daha ne olsun gelir güzeeel bir eksi, sen bizim minik kuşumuzsun, didindin uğraştın bu hafta hepimiz gördük, elindeki imkanla en iyisini yaptın ve -500 geldin, hiç dert etme sen
Ben yüzde bire de razıyımo aksam 7 de yemek 8 de cay 10 da meyve olayi sizdede var micok kotu bir beslenme
Herkese ogretmeliyiz aslında en basta ailemize demi
Harika bilgiler eline saglik diline saglik kuzummmm
aahhhhhaaaaaaaaaa gellldiiiiii mortimmmmm geldiiiiiiiiiiiiiii
Bir yigitt çıktı meydaneeeeeeee
malipina nasılsın kuzummmmmmm
Iyi misinn
88.1 yazdım maliiiii
Sende beni yaz malii
En az iki kilo hedef koyalım ne dersin
Ooooooo@MiuLego sevgili arkadaşım tadını çıkarayım diye yazmadım sen misin bana 0.1 esra diyenEki Görüntüle 2108767 canim verdiğin hedef 77.3 du 0.1 de senin için verdim
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Fark 1.5
Yüzde 1.9
Doğru hesapladimmi acaba
Harikasın canım masallah sana@MiuLego sevgili arkadaşım tadını çıkarayım diye yazmadım sen misin bana 0.1 esra diyenEki Görüntüle 2108767 canim verdiğin hedef 77.3 du 0.1 de senin için verdim
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Fark 1.5
Yüzde 1.9
Doğru hesapladimmi acaba
Aynen var canımAma ben engel koydum
Harikasın canım tebrik ederim muhteşem yüzde ve 0,1@MiuLego sevgili arkadaşım tadını çıkarayım diye yazmadım sen misin bana 0.1 esra diyenEki Görüntüle 2108767 canim verdiğin hedef 77.3 du 0.1 de senin için verdim
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Fark 1.5
Yüzde 1.9
Doğru hesapladimmi acaba
can'sın
0.1 de benim için verdin demek@MiuLego sevgili arkadaşım tadını çıkarayım diye yazmadım sen misin bana 0.1 esra diyenEki Görüntüle 2108767 canim verdiğin hedef 77.3 du 0.1 de senin için verdim
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Fark 1.5
Yüzde 1.9
Doğru hesapladimmi acaba
Muhabbetimize bayılıyorlarmış23 ziyaretçiHayırdır ne konuşuyorsunuz
bu hafta vizyonda malinin gözyaşları filmi var.bi de miunun laneti galası var.onu izlemeye geldiler23 ziyaretçiHayırdır ne konuşuyorsunuz
ben de meraklardayım çay kahve ikram edelim bari ayıp olmasın23 ziyaretçiHayırdır ne konuşuyorsunuz
Önceden bu kadar çok değildi ziyaretçi sayısı?23 ziyaretçiHayırdır ne konuşuyorsunuz
tamamdır kuzummm bu hafta istedigimiz kıvama gelmek icin guzel bir hafta olsunBen yüzde bire de razıyımher hafta gitsin yüzde bir gitsin
hadi ya o kadar kisi var mı23 ziyaretçiHayırdır ne konuşuyorsunuz
@MiuLego gönderdi kiloları
matematik61 tekrar tebrikler canım
malipina hmmm 500.gr eh sana da öpücüksüz tebrik
@Ytmz büşraaaaaaaaaa istikrarını sevdiğimtebrikler .... hoş gelsin 50 ler haftaya
hepfit oyyyyyyyyyyyyyyyyy hepimmmmmmmmmmmmm fitimmmmmmmmmmmmmmmmm süpersin canım yaaaaaaaaaaaa..bildirimin gözlerimi yuvalarından oynattı bir de mezun oluyormuşsun tebrikler canım buralardasın tabi ki de , o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiç mezuniyet vedalaşmasına girmiyorum
kelebekolacam daktırım , ahhhh tartının katli vacip he neyse ... önümüzdeki maçlara bakacaz napcaz
@Konya 42 sana da tekrar tebrikler canım
@masumm banucum çok iyi gitmiş bu hafta ... izin notunu da okudum .... hayırlısı olsun , bu karmaşada ve belirsizlikte hak vermiyor da değilim ... kafan bir de gr hesaplarında olmasın .. ama sakın bırakma
HAbibte habibim gözlerim seni arar oldu az vermişsin ama vardır bir sebebi ... haftaya daha iyi geleceksin eminim
aeben geçen hafta büyük şovun vardı aebenim dilberim , onun üzerine 500 gr eksi gayeeeeeeet güzel
@Lunya cancağızıma da bir daha tebrikler yazayım
ecemavi seni liste toparlayacak eminim canım
@Makbule007 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaysüper olmu bu yahu harikasın .
60kiloyum vaaaaaaaay b vay da fulyaya harika .... lütfen ama lütfeeeeeeeeeeeeeeen artık gelmesin 80 ler ... ne yaptınsa bu hafta aman devam aynen
Sarayca canım sende 400-500 derken kopmadan ilerliyorsun en azından ... 59 u bi görsen ... ah bi görsen ..onu kaybetmeye kıyamayıp zaten tam gaz devam edeceksin
deynepnaz 1.1 kilo mu verdin sen hele aramızdaki fark 11 kilo mu oldu
tebrikler şekerim
zeynepleyya canım 300 gr senin için tabii ki de az .. ama en azından buraya menü yazman bile senin almanı engelliyor ... bu da güzel
vorones çok iyi gitmiş ..eminim hafta içi yine kaçamak ların vardır süper ... hadi gelsin şu 65
smykmy 100 gr cık .. menülerinizi hiç takip etmedim ... vardır muhakkak bir sebebi
@derunehatunsüpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ...harika gidiyorsun saadetcim ...80 ler çok az kaldı gidecek ve artık gelmeyeceeeeeeeeeeeek
Betulina oyyyyyyy benim 400 gr betülüm .... yahu bu 400 gr ne çok seviyor seni ama onu küçümsemeyelim ... 400 400 derken de hoooop 79 gelecek
hippotalamus çoook iyi ya ... aynen devam hippo .
@Storm_ oyyy handem artı mı gelmiş .. kendini yemelere mi vurmuşhadi hadi toparlan ve listeye
T Tevafuk88 vay anaaaaaaaaaaam vay ...tefo bu neharika bildirim
@Sidelya95 çok yeni olduğun için haftan dolmamıştır , eee 400 gr da süper o zaman
KOruma güzelleri vardı bir de ,nehirnil111 nehirim sabit ona da şükür diyoruz .....
begum75 57 lere gelmiş ,artık 58 leri gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Whiteblacklife artılar gördüm ..ödemi var sanırım
igdedali nin artılarına seviniyoruz tabii ki , 55-56-57 .... olana kadar
Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?