Hemşomlu adaşim mali bugünlük böyle yarin düzeltirimHiç yakışmadı bu menü sana
Hortlarim yine rahat bırakmam seniHelva kavuracağım neyli olsun
Çok konuşuyorsunHortlarim yine rahat bırakmam seni@MiuLego helva kavuracam diyor bak at şunu deminde kurabiye tarifi veriyor ben size dedim artı getirir bu editor
Ben böyle yazinca 11 kişi terketti haha burdan da anlasilacagi uzere iyi takipcilerimiz var burdan selamEn az 20 olur canom
Nazarın değdirdinBen böyle yazinca 11 kişi terketti haha burdan da anlasilacagi uzere iyi takipcilerimiz var burdan selam
21 kişi varBen böyle yazinca 11 kişi terketti haha burdan da anlasilacagi uzere iyi takipcilerimiz var burdan selam
Sen de beni öldürdün üstüne helva böle kavurun susmami beklemeÇok konuşuyorsun
O zaman düzgün diyet yap böyle menümü olurSen de beni öldürdün üstüne helva böle kavurun susmami bekleme
Hee afferimHemşomlu adaşim mali bugünlük böyle yarin düzeltirim
Olmaz ama canim istemiyorO zaman düzgün diyet yap böyle menümü olur
Yapamadıkları için reklam yapıyor gülün geçin başarı asla tesadüf değildir. .kim konuşuyorsa hasedinden konuşuyor keyfimize bakalimBaşarıyı takdir etmekten, hazımsızlıktan, kıskançlıktan, çekememekten bahsedenlere de bakın hele. Çok komik oluyorsunuz ya hu
Üste üste defalarca birinci olduk diye hasetlikten ne yapacaklarını şaşıran, iftiralar atan, çamur atanlar kimlerdi acaba
Başarımızı takdir etmeyen e-de-me-yenler kimlerdi
Azcık sevinmek sizinde hakkınız tabi.
Ziyaretçi olarak takip ettiğiniz taktiklerle başardınız ne de olsa
Epey güldüm zatenYapamadıkları için reklam yapıyor gülün geçin başarı asla tesadüf değildir. .kim konuşuyorsa hasedinden konuşuyor keyfimize bakalim
Yok dedikodu peşindeler29 ziyaretci ben şok ben iptal ne kadan da cok takip edenimiz var vay beeeeeee herkes bize hayran mi kızlar
Yok canım son haftalar hep böyle. Cuma tavan yapıyor. Çok popülerizBugün sabahtan beri böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?