Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu takım hep başarılıydı... E boşuna değil... Her an buradayız. Gece hariç buranın boş kaldığını görmedim.... Hemen herkes spor yapıyor... Herkes müthiş azimli...
O yazımda sadece benim yaptıklarımı yazdım ama Ausencia ve @MiuLego nun ve kaptan yardımcılarımızın bize vakit ayırırken nelerden fedakarlık ettiğini bizim her birimizin hem bedeniyle hem psikolojisiyle ilgilenip gerektiğinde nazımızı çektiğini, teeek teeek herkesin metasına uygun yol yöntem belirlediğini, her bi yediğimizi sporumuzu en ince ayrıntısına kadan incelediğini ... ve daha fazlasını yazamadım...
Bi de bunu kulaktan dolma değil gerçekten bilimsel dayanaklarla yapıyorlar... Bilim önemli okumak önemli. Di mi @MiuLego
Neyse uzatmayım... Ben o ara yoktum içimde kaldıydı sonradan...
Kısacası doğru yoldayız. Meyve veren ağaç her daim taşlanır

İvit çakılım psikoloğum ne vereyim ablama cakil80

Canım çok güzel yazmissin idolumsun
Teşekkür ederim Esracım

Dümdük dalmak çok zevklidir demiiii
Kaptanlığı bıraktığımda ben de denicem

Demişkeeeen igdedali iğdeeeeee ne zaman alıyorsun kaptanlığı evliliği ertele önce kaptan ol
Ula konu nası gene benim kaptan olma şeysine geldi valla helal olsun

Ausun nefesi çoh kuvvetli diyollaaa Hee miunun sihirli değneği de şu. Bak bunun etkisi vardır kesin

Beni niye etiketliyon anacimm senin yarin varmis
bende dygulandim canım sabah 8 de dogdu

Oh tüüüm geçmişi okudum sorun bi neden he neden?
Açım uyuyamıyorum

Allah kimseyi (diyet harici)açlıkla terbiye etmesin diyorum ve kahvaltı hayalleriyle uyumaya çalışıyorum, bir de çok su içtim wc ye gitmekten uyumaya konsantre olamıyorum

Yarın öğlen kahvaltıcıya gideceğiz son kahvaltım (sabah uyanınca bir bardak süt içip iki öğünü birleştireceğim accık cozuturum -ekmeksiz yine de -söyleyeyim de ben önceden)

Cuma mensü
Sabah 08.00 yarım Simit biraz marul domates 5tane zeytin 2dilim peynir ve yarım simit
Öğlen 14,30
Menemen 3dilim peynir 1kase yoğurt,2çay kaşığı tereyağı,dereotu roka ve 2dilim tb ekmek
Akşam19.30 1tabak kuru fasulye azıcık ta turşu
Saat 10.00da 2portskal

3litre su
@MiuLego Whiteblacklife

Çok karbon olmus bu bu kadar ekmeğe gerek yok öğlene haşlanmış yumurta koysan o yediklerini ekmeksiz yiyebilirdin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bu haftasonunu hepimiz kaçamaksız ve bol eksilerle atlatır haftaya çok daha dinç başlarız
Ben uyanır uyanmaz kahvaltımı yaptım birazdan hazırlanıp kuzuyu yine yüzme kursuna götüreceğim
Bugün için şimdilik başka bir planım yok ama eminim eve gelince yine birşeyler çıkar yapacak Benim boş durduğum nerde görülmüş

banu bu menü çok güzel bence baya da doyurucu

greyfurtu ara öğün olarak menülere eklemeli bence de..
beğendim sağlam eksi getirir bu menü

İnşallah canım bakalım bu haftada tam uyup bol suyla devam edeyim de şu ödemlerde gitsin artık
Pazartesi sabahı için doktora Randevumu da aldım nasılsa bir baksınlar bakalım ne diyecekler şu 1 aydır kurtulamadığım ödem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…