He ben içtim. Yavrular kaldrmasa beni . Gece gecio da . Yoksa Başım agrio midem kazinio. Yemiom gene bişi. Ne inadim giAç yatak napak?
Su içelim bari vero
Ağzını burnunu öpem senin
Anlamazlar şekerim, yüzde yedi yapanlar ama çok hırs yaptı aferin diye takdir edilir, bizim yüzde ikiler üçler, amaaa çooook kilo vermek sağlıklı değildiye tenkit edilir . He canım he 7.takımın verdiği her gram sağlıksız malum hep ilk üçte olmak imrenilecek pardon kıskanılacak bir durum
İvit çakılım psikoloğum ne vereyim ablamaMillete ne hedefler yazmışsın bana 300 gramcık mı miuşum
Aaa çok şaşırdım canım. Aynı gün doğmuşlar resmen. Duygulandım biran nedense
Kız psikolog var.igdedali psikolog diye biliyorum ben..
Hoşgeldin ben de geldim buraya
Teşekkür ederim EsracımCanım çok güzel yazmissin idolumsun
Ula konu nası gene benim kaptan olma şeysine geldi valla helal olsunDümdük dalmak çok zevklidir demiiii
Kaptanlığı bıraktığımda ben de denicem
Demişkeeeenigdedali iğdeeeeee ne zaman alıyorsun kaptanlığı evliliği ertele önce kaptan ol
Ausun nefesi çoh kuvvetli diyollaaaİğde valla senle aynı fikirdeyim yıllarca hızlı değildi metam kendiliğinden de hızlanmadi
Temmuzun sıcağında elimde ip totomda ter afedersin hızlandı kimse kusura bakmasın hızlı verip hızla geri aliniyormus sözde 3 ay bitti diyeti bırakalı neden almadım acabaeta hızından mi yoksa hayatımı şekillendirmemden mi yoksa @MiuLegoAusencia sihirli güçleri varda onlardan mi acaba
Beni niye etiketliyon anacimm senin yarin varmisCuma menüm
Sabah 06.30 bi incir bi ceviz
Kahvaltı 12.40
Bi büyük dilim peynir
Sürk çökelekli 2 yumurta
Bi havuç
İki ceviz
Bi kase tarçınlı hindistan cevizli yoğurt
18,00 bi muz bi ceviz
Akşam 18.30
Bi tabak kapuska
Bi kase yoğurt
2.5 litre su
60 dk leslie
100 ip
45 dk tempolu yürüyüş
@MiuLegosmykmy @Bonus
@begum75Whiteblacklife
bende dygulandim canım sabah 8 de dogduMillete ne hedefler yazmışsın bana 300 gramcık mı miuşum
Aaa çok şaşırdım canım. Aynı gün doğmuşlar resmen. Duygulandım biran nedense
Kız psikolog var.igdedali psikolog diye biliyorum ben..
Hoşgeldin ben de geldim buraya
3litre suCuma mensü
Sabah 08.00 yarım Simit biraz marul domates 5tane zeytin 2dilim peynir ve yarım simit
Öğlen 14,30
Menemen 3dilim peynir 1kase yoğurt,2çay kaşığı tereyağı,dereotu roka ve 2dilim tb ekmek
Akşam19.30 1tabak kuru fasulye azıcık ta turşu
Saat 10.00da 2portskal
Günaydın canim ben en etkili sabah aç karna yapılan spor gibisi yok diyorum en güzel kilo verdiğim haftalar sporu sabahtan yaptığım zaman
Çok karbon olmus bu bu kadar ekmeğe gerek yok öğlene haşlanmış yumurta koysan o yediklerini ekmeksiz yiyebilirdinCuma mensü
Sabah 08.00 yarım Simit biraz marul domates 5tane zeytin 2dilim peynir ve yarım simit
Öğlen 14,30
Menemen 3dilim peynir 1kase yoğurt,2çay kaşığı tereyağı,dereotu roka ve 2dilim tb ekmek
Akşam19.30 1tabak kuru fasulye azıcık ta turşu
Saat 10.00da 2portskal
banu bu menü çok güzel bence baya da doyurucu
greyfurtu ara öğün olarak menülere eklemeli bence de..
beğendim sağlam eksi getirir bu menü
Hayırlı sabahlar 7.takım. Miusum yine ban yemiş. Kınaya ihtiyacı olan var mı? Saça iyi geliyor malum
Polemik falan da yok, neden Ban yiyor anlamadan benHayırlı sabahlar 7.takım. Miusum yine ban yemiş. Kınaya ihtiyacı olan var mı? Saça iyi geliyor malum
Yuh neden yineHayırlı sabahlar 7.takım. Miusum yine ban yemiş. Kınaya ihtiyacı olan var mı? Saça iyi geliyor malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?