Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Polemik falan da yok, neden Ban yiyor anlamadan ben
Miller kendi takımında saydırmıs, bol bol laf sokmuş onlara bir şey yok. Çünkü kendileri konuşup sinsice miuyu kiblemisler. Hanımefendi olduklarını iddia edenler.

Defalarca birinci olduğumuz halde bir kere bile gelip tebrik etmeyenler, hazımsızlıktan bahsedip durmuş, komediye gel.

Eee kib leselerde içeriğe bskilmiyormu ben bunu uzerime alındım banlayın mi diyorlar

Demek ki miu nun soktuğu laflar girmiş

Ya anlamıyorum niye bu kadar hırs yapıyor insanlar
Tatlı tatlı atışarak herkes kendini gaza getiriyor üstelik MİU zaten durduk yere dur ben gidip bir sataşayım demiyor ki kimseye
Herkese elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor kuzum

Cidden çok canım sıkıldı sabah sabah uyanınca bile ilk işim kendi takımıma bakmadan buraya bakmak oluyor ( bizimkilerin zaten okadar erken yazmayacaklarını bildiğimden )
Kendi aranızdaki sohbet bile beni motive ediyor hele birde ara iki laf bana atınca çok daha sevindirik oluyorum

Ya inşallah çabucak kavuşuruz Miumuza

Coknsacma yaaa bu ne ya neyin peşindesiniz ya bizi takip edeceğinize kendi sayfanızı takip etsenize ayıp degilmi ya neyi cekemiyorsunuz ne konuştuk diye samanlıkta iğne arar gibi arayıp sikayetmi ediyorsunuz hiçbir isim yokken ortaya söylenen laflar ben üstüme alındım mi diyorsunuz biz halimizden memnunuz grubumuzdanda ne karin ağrısı simdi bu

Başlayan onlar ama ban yiyen miu, sinsilik çünkü bu. Kışkırtıp kışkırtıp kib yapıyorlar. Kimin hırslı olduğu, kimin çekemediği ortada. Bu kadar olmaz pes!

Başlayan onlar ama ban yiyen miu, sinsilik çünkü bu. Kışkırtıp kışkırtıp kib yapıyorlar. Kimin hırslı olduğu, kimin çekemediği ortada. Bu kadar olmaz pes!
Bu burası sanal ortam neyin rekabeti bu kazanana ikramiyemi var yooo herkes kendi içinde yarismiyormu bizim grubumuz kimseyi olgilendirmezki yani bir bayanın bayana yaptığını kimse yapmiyor

@MiuLego ya soralım saydinim
ama muhtemelen sen megastarlara yükseldin nehirnil111 in takımındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…