Miller kendi takımında saydırmıs, bol bol laf sokmuş onlara bir şey yok. Çünkü kendileri konuşup sinsice miuyu kiblemisler. Hanımefendi olduklarını iddia edenler.Polemik falan da yok, neden Ban yiyor anlamadan ben
Eee kib leselerde içeriğe bskilmiyormu ben bunu uzerime alındım banlayın mi diyorlarMiller kendi takımında saydırmıs, bol bol laf sokmuş onlara bir şey yok. Çünkü kendileri konuşup sinsice miuyu kiblemisler. Hanımefendi olduklarını iddia edenler.
Defalarca birinci olduğumuz halde bir kere bile gelip tebrik etmeyenler, hazımsızlıktan bahsedip durmuş, komediye gel.
Demek ki miu nun soktuğu laflar girmişMiller kendi takımında saydırmıs, bol bol laf sokmuş onlara bir şey yok. Çünkü kendileri konuşup sinsice miuyu kiblemisler. Hanımefendi olduklarını iddia edenler.
Defalarca birinci olduğumuz halde bir kere bile gelip tebrik etmeyenler, hazımsızlıktan bahsedip durmuş, komediye gel.
Miller kendi takımında saydırmıs, bol bol laf sokmuş onlara bir şey yok. Çünkü kendileri konuşup sinsice miuyu kiblemisler. Hanımefendi olduklarını iddia edenler.
Başlayan onlar ama ban yiyen miu, sinsilik çünkü bu. Kışkırtıp kışkırtıp kib yapıyorlar. Kimin hırslı olduğu, kimin çekemediği ortada. Bu kadar olmaz pes!Ya anlamıyorum niye bu kadar hırs yapıyor insanlar
Tatlı tatlı atışarak herkes kendini gaza getiriyor üstelik MİU zaten durduk yere dur ben gidip bir sataşayım demiyor ki kimseye
Herkese elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor kuzum
Cidden çok canım sıkıldı sabah sabahuyanınca bile ilk işim kendi takımıma bakmadan buraya bakmak oluyor ( bizimkilerin zaten okadar erken yazmayacaklarını bildiğimden )
Kendi aranızdaki sohbet bile beni motive ediyorhele birde ara iki laf bana atınca çok daha sevindirik oluyorum
Ya inşallah çabucak kavuşuruz Miumuza
Öyle olmuş epey oturmuşDemek ki miu nun soktuğu laflar girmiş
Bu burası sanal ortam neyin rekabeti bu kazanana ikramiyemi var yooo herkes kendi içinde yarismiyormu bizim grubumuz kimseyi olgilendirmezki yani bir bayanın bayana yaptığını kimse yapmiyorBaşlayan onlar ama ban yiyen miu, sinsilik çünkü bu. Kışkırtıp kışkırtıp kib yapıyorlar. Kimin hırslı olduğu, kimin çekemediği ortada. Bu kadar olmaz pes!
Senide kiblerler canim agzimizi acsak kibBeni çıkmam lazım . Ban yersem şaşırmayın. Buralar bütün takıma emanet. Bu hafta da her hafta olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapıcaz, hadi canlar
Kiblesinler, kibe kibSenide kiblerler canim agzimizi acsak kib
@MiuLego ya soralım saydinimMenüm
Sabah- Öğlen 12:30
1 yerli muz
1 bardak süt
2 gün kurusu
Ara
yesil cay
Akşam 20:00
1 dilim cavdar ekmeği
Yumurtalı ispanak kavurma
biraz peynir, 6 zeytin
birkaç ceri domates
biraz cig fındık badem 2 ceviz
cay
Ara
yarım mandalina yesil cay
Su: 2 lt.
Spor : 6 mil Leslie 270 puan
@MiuLego mortimMunzevi Zencefil
Spor grubunda kimdeyim bilmiyorum, puanimda yanlislik vardi Begum duzeltmisti ama bilmiyorum hangi gruptayim simdi
begum75 nehirnil111
Takıma birşey olduğu yokta sanirim fesatlık diz boyusabah sabah uyanamadım mı dedim
miu yu etiketliyorum olmuyo etiketliyorum olmuyo
meğer banlanmış
takımımıza noluyo Allah aşkına yaaa
@MiuLego
esroşum o anlamada demek istedim yani göz var nazar var hasetlik var varda varrrTakıma birşey olduğu yokta sanirim fesatlık diz boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?