Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

esroşum o anlamada demek istedim yani göz var nazar var hasetlik var varda varrr
uğraşmasın kimle bizle herkes kendi işine baksın ama artık yaaa
Yoo canim yanlış anlamadım seni yani sen benden oncede burdaydin 1. Olduk diye hiç başka takımları yerdigimiz oldumu ben anlamadım yani

Cuma menüm

Sabah kalkınca 1 su bardağı limonlu ılık su.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1dlm peynir, 2 ceviz, 4 zeytin,1 dlm kızarmış tb ekmek ve Yeşilçay

Ara: sütlü kahve ve 6 fındık.

Akşam: 1 tabak ıspanak, yeşil salata ve yoğurt.

Su:2 lt.
Spor: leslie-46*3=138
Egzersiz-15*3=45
Toplam 183
begum75
kelebekolacam

Başlayan onlar ama ban yiyen miu, sinsilik çünkü bu. Kışkırtıp kışkırtıp kib yapıyorlar. Kimin hırslı olduğu, kimin çekemediği ortada. Bu kadar olmaz pes!
miu kimseye cevapta yazmamış ben bişey anlamadım neden ban yedi
onlar kendi arasında konuşsun dursun miu neden ban yiyoki

Bizi çok şükür kimse zorla buraya getirmedi bu takıma koymadı kilo vermeyi istiyoruz bu konudada bir yarışımız var elbet ama dozu aşacak bir şekilde değil biz elbette az kilo verince üzüleceğiz sadece kaptanimiz değil bütün arkadaslarimiz için bu dertlenmeyi hissediyoruz çünkü gerçekten aramızda menfaat gözetmeyen bir bağ var niye bu durum kullanılıp cekememezlik yapılıyor biz kimsenin yaptığı iyi dereceye karşılık kin gutmedikki ama bu demek degilki kilo vermeyi bırakalım elbette her cuma hatta hergun yeniden başlıyoruz zayıflama maceramıza bize kimse bu takımda zorla kilo verdirmiyor siz neyin derdindesiniz buradaki samimi konusmalarimizi sizlanmalarimizi alıp dalga konusu haline getirmek çok ayıp zaten amaç ne belli miu yu banlatmak eee banlandimi banlandi peki bizde bunu yapan varmi yok çünkü bizim kimseye dusmanligimiz yok Bu da kanıtı bu mesajın çok anlaşılacağını sanmıyorum anlaşılacak olsa zaten bu konuşmalar olmazdı içimi rahatlatmak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…