Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum yine aynı yüzdemiz.bu hafta bakıyoruz sen benim ortim ol.mortim çok dişli canım ortim.
Bu haftaki planın ne .
orti mi olalım.olur kuzum.benim çifte mortim var sanırım emin değilim.bu hafta aralıklı spor yapcam ,pro ve sebzeli beslenme olucak.baktım çarşambaya kadar ses yok tartıda,mecbur pattis detoksu yapcam çarşamba perşembe.sen ne yapcan peki planın ne

Dün şifayi kaptım iştah kapalı.onu değerlendirmem lazim.aslinda meta hızlandıran bi liste yapacaktim ama midem şuan kaldırmaz.
Spor yapabilirim umarım.zirda olsa yapicam.bu hafta 1in üstüne çıkalım orticim

çok geçmiş olsun kuzum.soğuk algınlığıysa pazartesiye kadar toparlar halsiz kalmazsın bence.doktorun hastalığına yorum yapıyom ya töbeler olsun
sporla da ter atarsın iyi gelir inşallah.sana dört günlük liste işe yaramıyo mu .yapıyodun bi ara

Ayyyyy bana sakın 4 günlük demeeeee onunla 400gr anca verdiğim gibi beni dehşet kabız yaptı.
Mikrobik bendeki ama bunyem iyidir cabuk atarim ben şuan savaşıyorum viruslarla

Ayyyyy bana sakın 4 günlük demeeeee onunla 400gr anca verdiğim gibi beni dehşet kabız yaptı.
Mikrobik bendeki ama bunyem iyidir cabuk atarim ben şuan savaşıyorum viruslarla Eki Görüntüle 2109204
bana da pirinç lapası yaramamıştı.-400 verdiydim geçen hafta.en son patatesle 1,900 gitti.ondan sonra tökezledim.son 5 yılda aldığım kilolar hızlı gitti.90dan aşağısı en eski yağlar sanırım gitmiyo bi türlü.
protein ağırlıklı beslensen.yarıyodur belki protein sana.gerçi 4 günlük listede protein vardı bol bol sanırım

Orda beni kabız yapan çiğ sebze mi pro mu emin olamadim.

Sporumu yazayım leslie 3 mill 1 saat tempolu yürüyüş 20 dakikası koşu..170 squat.. kaptanım nehirnil111
Canım bende görünmüyorsun ama not alalım kaptan dönünce sorarız kimdeysen alırız begum75 Begüş sende de yok değil mi ?
Bendesin kuzum kurtuluşun yok benden
Canım bende değilsin begum75 Begüş sende mi
@MiuLego ya soralım saydinim
ama muhtemelen sen megastarlara yükseldin nehirnil111 in takımındasın

Ben aldım ama kaptan gelince soralım benim megastarlar eksik yazılmış gibi zaten kaptan 2 kişi yazmış sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…