protein olabilir.karataya ilk başladığımda ben de kabız oluyodum hep.ananas detoksu denesen hem o wcye de çıkarıyomuşOrda beni kabız yapan çiğ sebze mi pro mu emin olamadim.
Oğlum da gece 1de doğdu canım 7 saat büyük kızındanBeni niye etiketliyon anacimm senin yarin varmis
bende dygulandim canım sabah 8 de dogdu
Evet kuzu mezun oldum ama dün noldu? Iyiki bi uyuduk, miu niye yok?
Tebrik ederim canım mezuniyetiniEvet kuzu mezun oldum ama dün noldu? Iyiki bi uyuduk, miu niye yok?
Ben de tebrik ediyorum canım.Evet kuzu mezun oldum ama dün noldu? Iyiki bi uyuduk, miu niye yok?
Tebrik ederim canım mezuniyetini
Ben de tebrik ediyorum canım.
Sagolun kuzular :)
Ördek beni bi aydınlatsan???
Aynen kuzucumhepfit aslında birşey olmadı. Miu isim vermeden birşeyler yazdı üstüne alınanlar kibledi ve sonuç miu banlı...
Ah caniiiiimmmmm yara varsa demek, acımış canları...hepfit aslında birşey olmadı. Miu isim vermeden birşeyler yazdı üstüne alınanlar kibledi ve sonuç miu banlı...
Teşekkür ederim tevafugum
Seni de kiblerler şimdiAh caniiiiimmmmm yara varsa demek, acımış canları...
Hellööööö tontikler, bu kadar güvensiz olmayın yaaaaa, pusuya yatıp bizim takımımı okuyorsunuz??? O kadar da ikramda bulunduk size takımca, kaptanın ikram ettiklerinden birini alsaydınız lazım olurdu!!!
Günaydınlar canım hamdolsun iyiyim izinden döndüm aldığım artıları temizlemek için dün başladım maşallah sende iyi gidiyorsun calusirçal evde oturmanın ne büyük sevinç olduğunu bilirimGunaydin .fatma nasilsin.
Evet kuzu mezun oldum ama dün noldu? Iyiki bi uyuduk, miu niye yok?
Seni de kiblerler şimdi
Teşekkür ederim ablacım, darısı sanaGünaydınlar canım hamdolsun iyiyim izinden döndüm aldığım artıları temizlemek için dün başladım maşallah sende iyi gidiyorsun calusirçal evde oturmanın ne büyük sevinç olduğunu bilirim
Aynen bende 2015 ten beri kaç kisk mezun oldu maşallah ama bende 88 olucam inşallah
Tekrar tebrikler canım hem derecenin hem mezuniyet icin
Teşekkür ederim habibtem hoş geldin
Kız listedeyken banlanınca birşey mi oluyorArtık listede değilim çokta fifibakalım ne kadar sıkı takip ediyorlar
Teşekkür ederim ablacım, darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?